Üdv!
Az én első kazim,ha jól emlékszem,Falco volt,1984-ben,valami bestof,azt hiszem.Bárki bármit is mondjon,azoknak a zenéknek volt valami varázsuk.Vagy tévednék?
Sziasztok! Aki tudja fogni a VH1-t, az a héten és a hétvégén csupa 80-as évek beli finomságokat láthat. Hatalmas válltöméseket, öveken lógó láncokat, felhajott nadrágszárakat, stb. De nem szeretnék ironizálni, az utóbbi évek zenei kínálata megtanított tisztelni a 80-as évek zenéjét. Nem beszélve arról, hogy az én zenei eszmélésem is erre az évtizedre esett, pontosan 1985-re, amikor is megkaptam az első külföldi zenei kazettámat, amely nem más volt, mint az A-HA debütáló albuma. Szvsz kitűnő kezdet volt egy akkor 10 éves gyerek számára, a mai napig örülök, hogy ezzel alapozhattam meg zenei ízlésemet.
Szóval, beszéljünk ismét egy kicsit a 80-as évek zenéiről.
Sziasztok!
A Neue Deutsche Welle-ből valaki említett egy zenekart, illetve a Trio is szerepelt a listán. Én Nenát kedvelem. CD-n nem láttam, csak bakeliten van meg. Tud valaki arról, hogy lehet-e CD-t kapni?
Üdv.
Szasz!
Újra itt.
Persze, hogy érdekel, csak számomra nagyon sok a cím alapján ismeretlen, kommersznek tűnő "zsákbamacska" szám. Vagy jó, v. nem jó. Azért próbálkozom :-).
Mindenestre itt van az én címem is, bár jóval szerényebb, mondhatni nulla kivitelben, mentségemre legyen mondva, hogy csak a letöltés kedvéért létezik. A mostani termés:
SHAPE - Gyengéden (még mindig itt figyel - nagyon ajánlom)
ALPHAVILLE - Dangeous Places (asszem 97-es szám, de nem a szokásos Alphaville - inkább egy kicsit brutálisabb stílusban)
RAMMSTEIN - Stripped (a Depeche Mode 86-os számának 98-as újragondolása)
DIESEL CHRIST - Sister of Night (ugyancsak egy DM feldolgozás a 97-es Ultra c. albumról - igazi 80-as évekbeli hangulat)
Helloka!
Mark
Hello!
Hétvégére csak 1 új zene került fel a www.extra.hu/rikardo cimre, de hétfôn - ha minden jól megy - megint komplett frissítés lesz 4-5 friss dallal!
üdv: RCH
Sziasztok!
A segitsegeteket kernem. Cinderella zenet keresek, tobbek kozott egy albumat a : No body's fool cimut. Sajna kolcsonadtam evekkel ezelott ;((. Nagyon fontos lenne szamomra, mivel a gyrekkori haveromtol kaptam anno ajandekba, mielott kiment volna Amcsiba.
Segitsetek es halam egesz eleteteken at uldozni fog ;)))!
stempi.
Lehet, hogy kissé eltérek a témától ('76,'78,'79,'91,'96), de...
a Sheer Heart Attacktól a The Game-ig az összes Queen-album fellel-
hető nálam egy CD-n, mp3/44/128 (+F.M. Album és Pink Floyd: The Wall).
Ha jól számolom, ez összesen 9 lemez. Ha neked vannak 80-as, vagy 90-
es mp3-aid a Queentől, írj!
Kihagytuk a "költőnőket": Suzanne Vega, Tracy Chapman, Sinead O'Connor, Tanita Tikaram. Ki szereti őket???
Ja és még egy popsztár-hölgy: Tiffany (LP-n van meg!)
Tisztelt egybegyűltek!
Ha nem veszítek rossz néven a 05.21.14:59:35-i hozzászólásomhoz kapcsolódva ajánlanék egy nagyon jó számot egy ígértetes MAGYAR együttestől. Véleményem szerint, aki szereti a 80-as évek zenéit (itt elsősorban DM-ra és hasonlókra - esetleg U2-ra - gondolok), annak talán tetszeni fog. Kíváncsi vagyok a véleményekre.
http://www.extra.hu/szmark
A Gyengéden c. számról van szó.
Üdv.
Mark
Mindjárd indulok Tihanyba.
Csak azt akartam mondani, hogy lentebb írtam, hogy én is "béreltem"
20 megát az extrán, most csak egy szám van ott, de nyugodtan használhatod a könyvtárat, a honlapodról meg átlinkelhetsz oda.
login/pw :diszko8090
Lyókedvet!
Mackó
u.i: A Tarzan boyt meg a Disco bandet már töltöm le ezerrel :-)))
Ha megjöttél keress, oszt mulatunk egy jót a régi idôk emlékére :)
Hi Wiseman!
A Sputnik tényleg nem volt rossz, csak az elején szokni kellett. (Azt hiszem a barátnôm kivágna vele...:) Sajna anyag nincs tôlük, de hát azért van ez a zug, hogy legyen hol felbukkannia.
Emberek!
Egyelôre - jobb híjján - az Extrán lesz egy kis mp3 lelôhely; alkalmasint 4-5 számmal. A design még szerény, de majd apránként csinosítgatok rajt' ezt-azt. Még mindíg érvényes: ha tudtok korrekt, tágasabb férôhelyet...
Van itt még egy együttes a Make Money Not Music jegyében, mégpedig a Sigue Sigue Sputnik.
Én nagyon csíptem őket...
Tényleg nincs meg valakinek CD-n az első két albumuk?
(Flaunt it, Dressed for Excess)
Szasz Bagi!
Sajna FLA mp3-jaim nincsenek, (van Depeche Mode - összes, Die Krupps - II, Popular - Új arcok a feszületen, Madonna - Ray of light, Corrs, néhány Ákos,Garbage,Warpigs,Metallica,Duran Duran,Republica,stb.) Ja, de igen! Most jut eszembe, 1 van :-), egy Madonna-Justify my Love feldolgozás. Qrva jó, bár 1 mp3-mal nem sokra mész. Illene beszereznem egy mp3 compressor-t, akkor Te is jól járnál, mert elég sok zeném van a FLA-től. Neked melyik album van meg? Ha már itt tartunk, jól sejtem, hogy a DM sem áll messze a zenei ízlésedtől? Ha igen: Törzsasztal -> DM Klub topic. Gyere át oda is!
Tisztelt sorstársak!
Jó ötlet ez az mp3-as oldal, kedvünkre csemegézhetnénk, "feluppolnék" én is 1-2 dolgot, bár nekem főleg csak ismertebb előadóktól vannak mp3-as számaim.
Üdv.
Csakany MarK ! Ha vannak mp3-ak a birtokodban (FLA) és megosztanád velem akkor az igen jo lenne:). Nekem csak 1 album van +...
ftp servert ismerek a le és feltöltéshez. Üdv: Gee
Nem Pesti vagyok, de itt dolgozom, úgy hogy meg tudjuk oldani
a zenemásolgatást. Mivel CD-n van meg a Scotch meg a Joy, asszem az lenne a legjobb, ha átíatnám a CD-ket egy az egybe audió CD-re.
Sajnos ez a hét nem jó már, mert szerdától péntekig Tihanyban leszek, (hétvégén meg nem vagyok Pesten).
A Silent Circle-től ezeket tudom mp3-ban megszerezni:
Silent Circle - Hit mix.mp3
Silent Circle - 2night.mp3
Silent Circle - Take a chance.mp3
Silent Circle - Egyptian eyes.mp3
Silent Circle - Hide in your shell.mp3
Silent Circle - Every move, every touch.mp3
Silent Circle - Tell me why.mp3
Silent Circle - Prologue.mp3
Silent Circle - Just another moment.mp3
Silent Circle - Desire.mp3
Silent Circle - Entrance.mp3
Silent Circle - Talk is cheap.mp3
Silent Circle - Nigh after night.mp3
Aztán pár éve átvettem egy Best of albumukról 7-8 számot.
Ott megvan a Touch in the night meg a Moonligh affair stb...
Viszont ez kazettán van, de metál kazira vettem fel CD-ről, úgy hogy
elég jó minőség. Ha érdekel, szólj.
Valaki említette Falcot.
Megvan mp3-ban:
Jeanny
Vienna calling
Wiener blut
Naked
Van egy F.R.David:Words c. bakelit nagylemezem is.