Keresés

Részletes keresés

humanMber Creative Commons License 2006.11.27 0 0 654

Végigtoltam már minden verzióban, de a keresztfiam még nem tud angolul, neki kellett volna. De azért köszi.

Előzmény: Téboy1 (653)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.21 0 0 653

Sziasztok!

HumanMber!

Eddig Én nemtok olyat viszont naonkönnyen végigjátszottam angolul easy fokozaton,most pedig Hardon nyomom végig újra!Ha itten topikban szétnézel csupa régi törzsjátékos van,kivéve Engem újonc vótam,de átestem a tűzkeresztségen!Kérdezz Minket bátran,segítünk,illetve válaszolunk....(Feltéva ha Mi is tudjuk rá a válszt!)

Sziasztok!

Előzmény: humanMber (652)
humanMber Creative Commons License 2006.11.20 0 0 652

Sziasztok!

A Hidden & Dangerous Delux -hoz van olyan magyarítás ami működik is?

Letöltöttem innen

http://magyaritasok.hu/index.php?func=downloads&char=h 

install aztán fagyás.

Téboy1 Creative Commons License 2006.11.17 0 0 651

Sziasztok!

Készül-készül-készülget....Hamarosan folytatjuk! (To Be continued....!)  ;)

Egyébként átugorva easy-ről,kihagyva medium-ot mindjá hard-dal próbálom végigjátszani...Nagy fába vágtam fejszémet...Bevallom pörgősebb mint előző két fokozat,és jóval pontosabban lőnek a friccek...Eddig easy-n 10 lövéssel haltam meg,most hard-on 2-ből! NA? Hát nem érdekes??  :)

Sziasztok,majd jövökmég!  :D

aszfaltbetyár Creative Commons License 2006.11.17 0 0 650
én is várom majd a további képeket
THISS Creative Commons License 2006.11.15 0 0 649
:-))))
Előzmény: Téboy1 (648)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.15 0 0 648
Sziasztok! Majd még jövök!  :D
Előzmény: Téboy1 (647)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.15 0 0 647

Sziasztok!

Folytatnám az élménybeszámolómat néhány képpel is.....

Most egyenlőre ennyivel készültem fel,többit legközelebb.....De tartogatok Nektek egyvmit a végére....Mindjárt mutatom!  ;)  :)
Előzmény: Téboy1 (646)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.15 0 0 646

Sziasztok!

Kedves THISS,Aszfaltbetyár,Giorlanista!

Nem egészen! A Terroristáktól,illetve a szemben elhelyezett detonátortól,nehogy felrobbantsák...Kilőni az összes emberkét akik ott legyeskednek körülötte! Mikor mindennel kész átjutsz...Első osztag: Betör,és védi a detonátort,majd zajt csapsz...Utánna ők attak.....Második osztag: Katonai kocsival beálltok a táborhoz közel...Kiadod vmeik játékossal hogy "OUT OF FIRE!" Elvégzik a dolguk...

Level......COMPLETED ! Következő küldetés.....Most nincs sok időm máma irkálni,de ezt az 1et megirom gondoltam! Egyébként sikerült eljutnom:  THE END-ig! Képeket később,segítséget,tervrajzokat szintén....

Sziasztok!

aszfaltbetyár Creative Commons License 2006.11.15 0 0 645
én valami olyasmire emlékszem hogy elkel foglalni azt a görög templomot és ha meg védtedd utána vissza kell menni oda ahhonnan menntél.
Előzmény: Téboy1 (644)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 644
Görögös rész templommal ahol terroristák vannak,és éppen szökni akarnak a hegyekbe...Léccike segíts!Különben beleőrülök a méregbe! (Mérgességembe...)
Előzmény: giornalista (643)
giornalista Creative Commons License 2006.11.09 0 0 643

Ez az a görögös pálya, templommal? Ha nem, nem akarom lelőni annak a megoldását.

Előzmény: Téboy1 (635)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.09 0 0 642

Sziasztok!

Egyenlőre buktam a pályát....Nekem egyáltalán nem is működött a kód!Bár nem érdekelt használata....Ha rájönnék,akkor elsőként teszem fel az infót!!!!!   :)

Többit később....(Kép,tapasztalat....) És ha Vki kivi a végére kódokkal??? Nem gond!

(Kiskoromba voltam ilyen,hogy kóddal vittet végig egy játékot.....utánna uncsivót már...Így abbahagytam.....)

Sziasztok!

Előzmény: THISS (641)
THISS Creative Commons License 2006.11.09 0 0 641

Szia!

Hát én most őszinte leszek!

A játékot nem teljesen játszottam ki, ugyanis a játék vége felé már csak azon voltam, hogy vajon milyen lehet a következő pálya...

Ezért kódokhoz folyamodtam.Ám utána le lett törölve a játék(nem én töröltem le),S azóta nem lett még felrakva.De fel lesz!

Úgyhogy nekem ez a pálya nem ismerős, sajnálom, nem tudok segíteni.

Előzmény: Téboy1 (640)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.08 0 0 640

Kedves THISS!

Melyik küldetésnél tartotok? (THISS és Aszfaltbetyár)

Én bevallom: Próbálkozom ezzel a pályával,de eddig sikertelenül...Mindíg használom a fejem ilyen akciójátékokban,sőt,emiatt kedvelem őket!  :)

Ugyanmá! Ne csináld! (Miért csalódnék benned,mint játékos?) Látod néha Én is béna vagyok hozzá! :(

Tesséklássék:

Sziasztok!
Előzmény: THISS (637)
THISS Creative Commons License 2006.11.07 0 0 639
Neten lehet játszani?Nem tudjátok?
THISS Creative Commons License 2006.11.07 0 0 638

Szia én sajnos nem vagyok benne ennyire a témában.

(Bár az én gépem:512MB RAM,GeForce4 MX 440 , XP.)

Nálam simán ment...

Előzmény: humanMber (636)
THISS Creative Commons License 2006.11.07 0 0 637

Áh, én sokat szenvedtem a sok rejtett távcsövestől(főként a toronyban lévőktől).

Uhh, én a vége felőli pályákban sajnos nem tudok segíteni(ha én elárulnám, hogy miért, csalódnátok bennem)

Előzmény: Téboy1 (635)
humanMber Creative Commons License 2006.11.07 0 0 636

Hali!

Az 1ik kedvencem ez a játék, de most megszívtam mert kaptam egy erősebb gépet és azon nem akar működni!

1.8 P4, 512MB Ram, Goeforce 4 Ti videókártya, XP oprendszer.

Van valakinek lövése, hogy miért fagy le, és miért nem látom a menürendszerét indításkor? A régi 333mhz vason simán futott.

Előre is köszi!!

Téboy1 Creative Commons License 2006.11.06 0 0 635

Sziasztok!

Kedves THISS!

Prága....Elég laza küldetés volt számomra....Hasravágtam egy emberem,majd első utcába bemegy,utánna futnak veled szembe (VIGYÁZZ MERT BARÁTI ERŐK,MÖGÖTTÜK A FRICCEK JÖNNEK!),lelőni őket!Csúzlis emberem pedig prága főterére bekúszik,lassan óvatosan oldalazva megállok elég közel (elég távol ahozzz....) hogy kilőjjem a tankot...Gépfegyveres barátunk felmegy hátulról arra a hegyre ahol tanyáznak további friccek....Vérfürdőrendezés.....Hegy másik oldala: további örszemek akiket likvidálni kell....Távcsövessel elmész ahol nagyjából állt a tank,lapulsz.... MEGLEPETÉS! Ott van előtted második torlaszolás....Agyonlövöd 2 DB katonát,túloldalon is kilövöd mind 4-et....Egységedet összehozod elfelezett csapatoddal.....LEVEL COMPLETED! :)  Következő küldetés!  :)

Viszont most ismét gondban vagyok,nehogy megszabaduljak a játéktól!  :D  :)  ;)  ;D

Terroristás résznél akadtam el....Arra rájöttem már hogy,elcsaljam ellenségeim a falutól,autóval hajtottam át rajtuk,mivel kést nem adtam nekik (De ki gondol egy küldetés előtt erre,hogy mikor jön újra késes pálya...),u gomb....Hullarablás! Kések elszedése....Többi örszemet megöltem már! Mit csináljak? 2.,és 3. pont okés egyébként! (Nagyjából érthető....)

Most ennyit egyenlőre.......További jó játékot!

Sziasztok!  U.I.: Utsó előtti küldetések asszem utsó bevetése....Ott lophatsz tankot... ( U GOMB HASZNÁLATÁVAL! :D   ;D   ;)  :)   )

Előzmény: THISS (634)
THISS Creative Commons License 2006.11.05 0 0 634

Uhh, Prágában mennyit szenvedtem...

ÁÁ..

Előzmény: Téboy1 (630)
THISS Creative Commons License 2006.11.05 0 0 633

Uhh, ez számomra meglepő!

Tankot nem láttam még belülről!!

De szép:-)

Előzmény: Téboy1 (631)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 632

Annyira tetszett,hogy még1X végigjátszom majd! (Persze kéek berakása lesz a cél küldetésenként!) Lassan felpezsdül az élet ebben a topikban.....HURRÁ! Remek játék,hogy még gondolkodni,ügyeskedni,reflexszeinkre is szükség van! :)

Most mára ennyi! További jót Nektek!

Sziasztok!

Előzmény: Téboy1 (631)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 631

Bizonyos dolgokat kipróbáltam volna,mint a ( Bocsi ha rosszul írom le a nevét!) Messzersmitd repülőket,vagy a JU prototipust (itt csak anyósülésen ülhettem) hajóvezetés (kivéve a már elkötött hajót),mozdonyvezetés,tengeralattjáró vezetése...

Erre azé büszkevaok!  :)  Loptam egy tankot,és széttlőttem amit lehetett! Egyéb járműveket élvezhettünk még: Páncélautó,hadihajó (gátas küldetés),hidroplán vezetés,személy/teherautó,tank,jeep,motorok.......

Előzmény: Téboy1 (630)
Téboy1 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 630

Sziasztok!

Kedves Barátaim! (Névsor:)

THISS,Aszfaltbetyár,Giorlanista!  :D  :)

Annyira elhavazott az írás,hogy a hangokról szó sem esik annyira....De most majd!

Profi a hangzása! Lövöldözések,robbantás/robbanás,egyéb járművek hangjai,repülőgépek hangjai...Főleg most az tetszett,hogy találkozáspontnál Prága repterén balról-jobbra hallatszik ahogyan berepül az értünkjövő kimentőjárat....Ja! Ellenséges barátunkat is feljuttassuk erre a "menetre"! véget se ér küldetésünk ezen levelen!Ti végigvittétek már?

Egyébként készültem az ínyenceknek.....Képekkel,de most innin onnan,mert naonizgi gamet nyomok,nemsoká végére érek.... Utsó feketefehér kép szinessé vált,illetve első pályát megkezdtem belölle! Már csak 3 küldetés easy fokozaton,és GAME OVER!

DE NE BÚSÚLJATOK,EZEKUTÁN IS JÁTSZOM MAJD VELE,és folytatom a képek készítését!Sőt! Ha kell segítek Aki utánunk fedezik fel ezt a műfajt! Mivel Én is fogom ismerni buktatóit!  :)   ;)   :D

Nem időrendi sorrendbe,ahogy esik úgy puffanik......Elnézést most csak benyomom,bevallom nem annyira készültem.....(Tudom lusta dög voltam 1X mint Garfield a lusta macska!  :)  )

Képes beszám:

Előzmény: THISS (626)
giornalista Creative Commons License 2006.10.31 0 0 629
Bennem igazából a Wolfenstein 3D (a 94 körül megjelent verzió) is elég komoly nyomokat hagyott :):) De a H&D mindent visz.
Előzmény: THISS (628)
THISS Creative Commons License 2006.10.31 0 0 628

Jaja!

Nekem is ez volt az első lövöldözős játékom, mély nyomot hagyott bennem.

Szuper, hogy a mai játékok mellett ezzel is játszunk:-)

Előzmény: giornalista (625)
THISS Creative Commons License 2006.10.31 0 0 627

Hanggal eggyütt játszod?

Ha igen, akkor ezekszerint nem vetted észre azt mikor csöng a telefon az egyik szobában(mikor a kert egy labirintus sövényekből)

Előzmény: Téboy1 (624)
THISS Creative Commons License 2006.10.31 0 0 626
Nagyszerű vagy Mester!!:-)
Előzmény: Téboy1 (624)
giornalista Creative Commons License 2006.10.30 0 0 625
Annyira jó, hogy még ma is vannak, akik ezzel, ill. ezekkel a játékokkal játszanak :) Nekem a Hidden and Dangerous 1 örök élményt marad. Valami hihetetlen megkomponált játék. A 2 már egy sokkal profibb, keményebb, jobban kinéző valami - a maga nemében az is nagyszerű, de nálam az 1 a favorit. Az teremtette meg azt a hangulatot, amire a kettő ráépítette magát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!