Eddig Én nemtok olyat viszont naonkönnyen végigjátszottam angolul easy fokozaton,most pedig Hardon nyomom végig újra!Ha itten topikban szétnézel csupa régi törzsjátékos van,kivéve Engem újonc vótam,de átestem a tűzkeresztségen!Kérdezz Minket bátran,segítünk,illetve válaszolunk....(Feltéva ha Mi is tudjuk rá a válszt!)
Készül-készül-készülget....Hamarosan folytatjuk! (To Be continued....!) ;)
Egyébként átugorva easy-ről,kihagyva medium-ot mindjá hard-dal próbálom végigjátszani...Nagy fába vágtam fejszémet...Bevallom pörgősebb mint előző két fokozat,és jóval pontosabban lőnek a friccek...Eddig easy-n 10 lövéssel haltam meg,most hard-on 2-ből! NA? Hát nem érdekes?? :)
Nem egészen! A Terroristáktól,illetve a szemben elhelyezett detonátortól,nehogy felrobbantsák...Kilőni az összes emberkét akik ott legyeskednek körülötte! Mikor mindennel kész átjutsz...Első osztag: Betör,és védi a detonátort,majd zajt csapsz...Utánna ők attak.....Második osztag: Katonai kocsival beálltok a táborhoz közel...Kiadod vmeik játékossal hogy "OUT OF FIRE!" Elvégzik a dolguk...
Level......COMPLETED ! Következő küldetés.....Most nincs sok időm máma irkálni,de ezt az 1et megirom gondoltam! Egyébként sikerült eljutnom: THE END-ig! Képeket később,segítséget,tervrajzokat szintén....
Egyenlőre buktam a pályát....Nekem egyáltalán nem is működött a kód!Bár nem érdekelt használata....Ha rájönnék,akkor elsőként teszem fel az infót!!!!! :)
Többit később....(Kép,tapasztalat....) És ha Vki kivi a végére kódokkal??? Nem gond!
(Kiskoromba voltam ilyen,hogy kóddal vittet végig egy játékot.....utánna uncsivót már...Így abbahagytam.....)
Prága....Elég laza küldetés volt számomra....Hasravágtam egy emberem,majd első utcába bemegy,utánna futnak veled szembe (VIGYÁZZ MERT BARÁTI ERŐK,MÖGÖTTÜK A FRICCEK JÖNNEK!),lelőni őket!Csúzlis emberem pedig prága főterére bekúszik,lassan óvatosan oldalazva megállok elég közel (elég távol ahozzz....) hogy kilőjjem a tankot...Gépfegyveres barátunk felmegy hátulról arra a hegyre ahol tanyáznak további friccek....Vérfürdőrendezés.....Hegy másik oldala: további örszemek akiket likvidálni kell....Távcsövessel elmész ahol nagyjából állt a tank,lapulsz.... MEGLEPETÉS! Ott van előtted második torlaszolás....Agyonlövöd 2 DB katonát,túloldalon is kilövöd mind 4-et....Egységedet összehozod elfelezett csapatoddal.....LEVEL COMPLETED! :) Következő küldetés! :)
Viszont most ismét gondban vagyok,nehogy megszabaduljak a játéktól! :D :) ;) ;D
Terroristás résznél akadtam el....Arra rájöttem már hogy,elcsaljam ellenségeim a falutól,autóval hajtottam át rajtuk,mivel kést nem adtam nekik (De ki gondol egy küldetés előtt erre,hogy mikor jön újra késes pálya...),u gomb....Hullarablás! Kések elszedése....Többi örszemet megöltem már! Mit csináljak? 2.,és 3. pont okés egyébként! (Nagyjából érthető....)
Most ennyit egyenlőre.......További jó játékot!
Sziasztok! U.I.: Utsó előtti küldetések asszem utsó bevetése....Ott lophatsz tankot... ( U GOMB HASZNÁLATÁVAL! :D ;D ;) :) )
Annyira tetszett,hogy még1X végigjátszom majd! (Persze kéek berakása lesz a cél küldetésenként!) Lassan felpezsdül az élet ebben a topikban.....HURRÁ! Remek játék,hogy még gondolkodni,ügyeskedni,reflexszeinkre is szükség van! :)
Bizonyos dolgokat kipróbáltam volna,mint a ( Bocsi ha rosszul írom le a nevét!) Messzersmitd repülőket,vagy a JU prototipust (itt csak anyósülésen ülhettem) hajóvezetés (kivéve a már elkötött hajót),mozdonyvezetés,tengeralattjáró vezetése...
Erre azé büszkevaok! :) Loptam egy tankot,és széttlőttem amit lehetett! Egyéb járműveket élvezhettünk még: Páncélautó,hadihajó (gátas küldetés),hidroplán vezetés,személy/teherautó,tank,jeep,motorok.......
Annyira elhavazott az írás,hogy a hangokról szó sem esik annyira....De most majd!
Profi a hangzása! Lövöldözések,robbantás/robbanás,egyéb járművek hangjai,repülőgépek hangjai...Főleg most az tetszett,hogy találkozáspontnál Prága repterén balról-jobbra hallatszik ahogyan berepül az értünkjövő kimentőjárat....Ja! Ellenséges barátunkat is feljuttassuk erre a "menetre"! véget se ér küldetésünk ezen levelen!Ti végigvittétek már?
Egyébként készültem az ínyenceknek.....Képekkel,de most innin onnan,mert naonizgi gamet nyomok,nemsoká végére érek.... Utsó feketefehér kép szinessé vált,illetve első pályát megkezdtem belölle! Már csak 3 küldetés easy fokozaton,és GAME OVER!
DE NE BÚSÚLJATOK,EZEKUTÁN IS JÁTSZOM MAJD VELE,és folytatom a képek készítését!Sőt! Ha kell segítek Aki utánunk fedezik fel ezt a műfajt! Mivel Én is fogom ismerni buktatóit! :) ;) :D
Nem időrendi sorrendbe,ahogy esik úgy puffanik......Elnézést most csak benyomom,bevallom nem annyira készültem.....(Tudom lusta dög voltam 1X mint Garfield a lusta macska! :) )
Annyira jó, hogy még ma is vannak, akik ezzel, ill. ezekkel a játékokkal játszanak :) Nekem a Hidden and Dangerous 1 örök élményt marad. Valami hihetetlen megkomponált játék. A 2 már egy sokkal profibb, keményebb, jobban kinéző valami - a maga nemében az is nagyszerű, de nálam az 1 a favorit. Az teremtette meg azt a hangulatot, amire a kettő ráépítette magát.