Természetesen nem ér rá minden ellenzékivel külön vitát folytatni. De ezt pontosan tudják Ők is !!!
Tehát megint csak kavarják...
Amit viszont Ti itt produkáltok az elképesztő !
Pedig csak azt mondta, hogy aki NEM DOLGOZIK JÓL azt lecserélik ! Szó szerint ezt ígérte a választások előtt is.
Hogy lehet ebbe az egyszerű kijelentésbe ennyi mindent belemagyarázni ? Nem vettétek észre, hogy már nem a szocializmust építjük, ahol el lehetett pancsikolni a langyos vízben ? Aki jól dolgozik (nem nyalni kell) az biztos , hogy marad. Teljesen mindegy, hogy melyik pártra szavazott !!!
(Csak nem a Népszabinál vagytok gyakornokok ? Nem hiszem. )
Kedves dark joe !
A neved már sok mindent elárul nekem .
Azért nem védjük akkora hanggal OV-t mer nem szorul rá. Meg egy kicsit bele is fáradtunk már abba , hogy Ti úgyis csak azt halljátok meg, amit akartok . Mondhat Ő bármit !!!
Írod: pökhendi , nagyképű, arrogáns stb !
Ha Te ezt a televíziókban és az újságokban megjelent nyilatkozataira alapozod , akkor igazad van ! A szövegkörnyezetéből kiemelt gesztusok ( egy rossz helyre bevágott mosoly, egy gondolat menet félbevágása stb ) teljesen meg tudja változtatni a mondanivaló értelmét és hatását ! ( Ehhez értek egy kicsit, én is ebben a szakmában dolgozom...) Hidd el át vagy verve ! Hallgasd meg egyszer élőben, amikor folyamatosan beszél ! Vagy nézd meg, mikor nincs megvágva az anyag! Meglátod , teljesen normálisnak , intelligensnek tűnik még Neked is, a pali.
Emlékszel az Orbán Horn vitára ? Nem volt megvágva. A két ember közötti különbséget ha én zongorázni tudnám...
A megfigyelési ügy még csak most kezdődik ! Minden ki fog derülni, keleti nélkül is !!!
Ne nevess korán
Az ellenzéki MSzP, NATO ügyben megint bebizonyította , hogy ugyan olyan gerinctelen mint volt (4 illetve 40 éven át) ! Saját magukat köpték szembe ugyanis ők is megszavazták még pár hónapja !!! Ha most Ők lennének hatalmon, már ingadozna is a NATO tagságunk ! Persze akkor másként beszélnének.
Eddig azt hittem, hogy neki úgy kellett küzdenie a sajtónyilvánosságért...
Mintha a fél fogával kapcsolatos megjegyzés a választások előtti HGY-OV-vitában nem igazolódott volna.
dark joe! Te vagy féléve jársz ide és ennyi idő alatt ez volt a második beírásod? Vagy inkább ez a második /harmadik,negyedik,tudjafenehányadik/ nickneved?Akkor nem csodálom, hogy ilyen sokan egyetértesz saját magaddal.:)))
tigger!Tudod,az nem úgy megy,hogy Gipsz Jakab országgyűlési képviselő egyet gondol és TV vitára hívja az ország miniszterelnökét.Tudod az úgy megy,hogy ha akar valamit a miniszterelnöktől,akkor interpellál a parlamentben. Az interpelláció ugyanis pont erre való. A miénkénél fejlettebb,nyugati demokráciákban ilyesmivel nem is kísérletezne egy normális,a demokrácia /egyébként nagyon is tökéletlen/ játékszabályait ismerő parlamenti képviselő,mivel hogy legelsőként a saját választói néznék elmeháborodottnak. Persze ezen a demokrácia /egyébként nagyon is tökéletlen/ játékszabályait elsajátítani biztos sokkal nehezebb,mint kapásból lenácizni másokat.
Mielott itt nagyon elmentek egy irányba, szerintetek Gyula elfogadta volna anno, ha az akkori ellenzekbol egy mezei kepviselo kihivja nyilt vitara a ME-t? Ugyan, még csak nem is reagált volna rá! Amikor az Orbánék hívták vitára, még a választások idején sem akaródzott Gyulának megmérettetnie magát ilyen módon, emlékezzetek vissza, miket mondott Kósáné. Ugy látszik, kicsit szelektiv a balosok emlékezete. No szóval egy szimpla képviselovel meg végképp nem állt volna ki Gyula.
Mért várjátok el akkor ezt Viktortol? Ennek egy oka lehet: akár mit is mondtok, hogy így nem jo meg ugy nem jo, valójában jóval többre tartjátok, csak ezt saját magatoknak sem meritek bevallani...
Eljen a szolasszabadsag!!
most tobbet nem tudok irni mert itt a rendorség. Igen en irtam az a disznoságot az internettoba
Jaj...
Ne ...
Csak kényszerítőeszközt neeee..
OV-nek igaza van. Kell a nagytakarítás. Szerintem példát kellene vennie régi nagy elődjéről, Adolfról, hiszen az is nagyon keménykezű, határozott, ellentmondást nem tűrő, fasza tökös legény volt. Tehát a menetrend: először takarítsuk ki az ellenzéket (ezek nagyon sokat zavargásznak), utána a fekete hajúakat, aztán a kék szeműeket, aztán az a legegyszerűbb és leggyorsabb, ha mindenkit, akinek nincs elég hosszú és szorgalmas nyelve és akkor végre be lehetne mutatni, hogy mi is az igazi magyar virtus! Azért lássátok be, hogy ez így lenne helyes, nem?
Elolvasván a hozzászólásokat nagyon kellemesen érintett hogy változik egyrészt az emberek kormányhoz való hozzáállása (kb fél évvel ezelőtt itt még felvetésedre minden második hozzászolás Ovit védte volna)masreszt a vita nem fajult el annyira mint a kezdetek kezdetén (pl anyazás,kommunistazas..stb)
Eddig voltam offtopic.
Masreszt en sosem szimpatizaltam a Fiatalok Demagog szervezetével,( nem lepnek meg megalapozatlan kijelenteseik)de ez a pökhendi ,nagyképű ugyishülyevagyteehhezkisfiam stilusu kijelentese ovinak még engemet is mellbevagott.Egyebkent a folyamt romlani latszik gyorsul a tempo,hiszen multheten meg a megfigyelesi ugyon (?? igaz vagy sem nem az en dolgom eldonteni )rohogtem betegre magam,ket hete ovi kijelentesen hogy az ellenzek a kormany lejaratasara akarja megakadajozni a NATO korlatlan legterhasznalatat,es kulonben is ejnye bejnye
Szoval komolytalanok.
egy vicc alapsztorija jut roluk eszembe:
a lényeg valami ilyesmi
Két ember beszélget
-te én nem értem (ezt+azt)..
-várj megmagyarázom
-megmagyarázni meg tudom ,de nem ertem
udv:dj
Sajnos tévedsz, szó esett róla. A riporter kifejezetten így tette fel a kérdést, hivatkozott benne Trombitás kartács felvetésére, idézte azt és Ovi ezután valaszolta azt, amit válaszolt.
Ami a munka értékelését jelenti, arról én is írtam, hogy azzal "elvben" nem is lenne semmi baj, ha...
Valóban azt mondta, hogy értékelik a minisztériumok munkáját, és levonják a szükséges következtetéseket. Ez minden munkahelyen előfordul, gondolom nálatok is. Trombitásról meg aztán végképp nem esett szó abban a műsorban. Úgyhogy kifejezetten nem az ő (egyébként szerintem otromba) felvetésére regált.
Tudod, kedves dekóder, ha én azt mondom, hogy ki fogom porszívózni a lakásomat, akkor bizony takarításról beszélek, még ha nem is ezt a szót használom. A többit lásd mekklátja alanti hozzászólásában...
Valóban, igazad van, nem ezzel a kifejezéssel élt. Az azért a szavaiból egyértelműen kiderült, hogy szerinte sem cseréltek le annyi embert, mint amennyit kellett volna (ezt mondta), elnézést kért, hogy Neki erre nem volt elég ideje, de most foglalkozni fog a kérdéssel (ezt is mondta), egy év múltán mindenkinek e teljesítményét megvizsgálják és aki nem nyújtott megfelelőt, ott levonják a szükséges következtetést (ezt is mondta). Persze ez utóbbival, elvben, nem is lenne gond, csak az ember mégis beleképzelhet mindenfélét, ha
1. Elfogadjuk azt, hogy nyiltan természetesen soha senki nem mondja azt, hogy ideológiai/politikai szempontok alapján elvégzendő tisztogatásra készül, azt mindig szakmai indokokkal magyarázzák (ami egyes esetekben lehet igaz is), de
2. Ezt kifejezetten Trombitás kartács felvetése kapcsán mondja, amiben a szakmai elem, ugye, nem nagyon domborodott ki.
A mosóportévén a tegnap esti hírműsorban. Gyakorlatilag megfenyegette az államigazgatásban dolgozókat, azza, hogy kilátásba helyezte a további nagytakarítást. Végigfutott a hátamon a hideg... Kiket akar még ez a csapat kitakarítani? Az ügyintézőket, referenseket, takarítónőket? A kazánfűtőt? Agyrém... Viszont arra jó, hogy az államigazgatás elkezdjen azzal foglalkozni, hogy túlélje az újabb tisztogatásokat... Az aljasabbja eddig is tövig nyalta a FIDESZ-vezetők hátsóját. Most majd alulról fel is küzdik magukat. Az energiáik nagy része a seggnyalásra és egymás kifúrására fog fordítódni az érdemi munka helyett.
Nem tudom min csodálkozol. A stílus maga az ember. Most ez a stílus megy. A tárgyszerű tájékoztatásnál egy focimeccs is fontosabb. Orbán a saját csapdáiba dől bele. Ebből is látszik, hogy lufi az egész ügy, a kedves ország meg le van szarva.
Éljen Ovi és a párt ! Nézd a gazdasági mutatókat, a benzin árát már hetente emelik, már minden szomszédunkkal rosszban vagyunk, a magánnyugdíjak bevételét kormány bá' lenyúlja, ..stb. Minden nap egy népszerű lépés.
Ezek a kis magyar demokrácia mindennapjai...
Akinek nem tetszik a libbols - haza ellenes szemét.
(Úgy látszik még sok a szemét!)
OV nem fogadta el a vitára való felhívást azzal a magyarázattal, hogy ilyen viták csak a választási kampányban engedhetők meg! Ez disznóság, hiszen talán nyílt lapokkal kellene játszani a közvélemény előtt is, nem?