Éppenséggel nálam is 56Kbaudos kártya van, de ez is néha kevés. Ha véletlenül összefutunk a Novaworldon , szívesen beszállok egy jó magyar csapatba, főleg az MP-5, és a .50-es mesterlövész puska a specialitásom.
Valószínüleg azért, mert a Novaworld szervere az Usa-ban van, és a kölök közelebb van hozzá. Akit te lőttél, az már rég máshol volt, de hozzád kis késéssel jut el az infó. Nálam kicsit jobb lett a helyzet, amióta modemet cseréltem 56-osra.
A Steve valószínű én voltam, csak az volt dühítő, hogy valamelyik befészkelte magát a kék bázis közelébe, és miután lelőttek az indulás után 2-3 másodpercen belül lelőttek. ez a 8-9-dik agyonlövődés után dühítő volt, és inkább átmentem egy másik játékba, ott meg kitáraztam egy SAW-ot az ellenséges ürgén, és nem halt meg... Ez miért van? Ezek a dolgok kissé dühítőek. Apropó! ki tud valami jó európai csatateret?
Lattam par screenshotot a DF2-rol, de szerintem meg ez se fogja utolerni a Rainbow Six-et. Pedig mar abbol is keszul a folytatas :)
Ha grafikailag nem is tokeletes, de a hangulata ennek is jo. Kar hogy nem tudok vele jaccani neten. Nekem csak rip-ben volt meg a DF, mert nincs penzem megvenni ezt is a Rainbow6 melle ;-)
Halika!
Ugylatom mar talalkoztunk a 7vegen (legalabbis Gangstarr es Milosevic volt a gameban csakugy mint Steve :)))
Reszemrol kiprobaltam a R6ot is es a DFet, mindkettonek megvan a varazsa! Kicsit +untam az R6ot akkor eloveszem a DFet, igy tortent ez most is bar a melo mellet nem sok idom jut ra :(
Eddig ugylatom mar lennenk 4en a squadban?
OK.
Ha ketten játszunk deathmatchet akkor M4,vagy mesterlövészpuska KOH,vagyCTF-nél Saw,mert irtani kell.Tegnap első lettem egy teamban:16 zászlóból 10 viszonylag kevés kill:6.
Hali Rsüni!
Szóval, a helyzet: az egyik "otthonomban" ( fucking családi gondok) a modem kipurcant. A másikban, ahol hetente, kéthetente vagyok hétvégén, jó a modem, és onnan szoktam amúgy is deltázni. Meg ott is van a jobbik gép.
Szóval, valószínuleg én is tudok még egy embert szerezni, de o még nagyon kezdo... Milyen fegyverrel szoktatok nyomulni????
Aha... és is legtöbbször CTf-ezek, de amikor bepörgök a sok SAW-os darálótól, én is felkapom a jó öreg machinegunt, és megyek darálni team king of the hillbe. Eddig egyszer próbálkoztam egy külföldi squadnál, megvolt a próbajáték, csak a tréner elobb ért el 20 fragot mint én 40et.
Egyébként általában Barrettel nyomom...
Általában capture the flag-ot játszom.
A héten volt fenn egy Serbian Girl nevű,vegig papának szólított.Mi a havrommal Dunaharaszti meg Budapest Open néven csináltunk team king of the hill gamét,de password kell,mert mindenki bepofátlankodik.
Emberek!
Ismeri itt valaki a Delta Forcet? Biztosan...
Szóval az ötlet: mivel a Novalogicnál már elég sok oldalnyi DF squad van, kéne már egy magyart is csinálni.
Írjon e-mailt mindenki, aki benne lenne................
Egyébként DF-ben a callsignom Gangstarr szokott lenni, kb. hétvégénként fenn is vagyok a NovaWorldon....