Keresés

Részletes keresés

Donky Creative Commons License 2004.10.06 0 0 216

Medve anyám! :oOOO

Előzmény: agyarellenes (208)
bigedy Creative Commons License 2004.10.06 0 0 215
Az igaz hogy tökös gyerekek voltak a partizánok!! Nekem is igy tanitották történelemből, meg voltak jó filmek is :))!!Nekem az volt a kedvencem mikor a tökös partizán kispuskával lelövi a német repülőt!!De a 45 utáni éveket nem tanultuk történelemből.Azt csak az öregektől hallottuk, hogy "amikor bejöttek az oroszok"!!!!!
Előzmény: agyarellenes (208)
Donky Creative Commons License 2004.10.06 0 0 213
Hát, ez van...
Előzmény: agyarellenes (210)
Donky Creative Commons License 2004.10.06 0 0 212
Látom vannak lokális legendáitok.
Előzmény: agyarellenes (209)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 211

harcolni gyávák ?

olvasd el amit az elébb írtam a fasisztákról meg Stalinról, meg a magyarokról

Előzmény: Törölt nick (204)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 210
sok hülyeséget írtál, bocs ha most nem válaszolok egyenkén, de a javát már úgyis korábban leírtam, most sietek, mennem kell magyart verni :)
Előzmény: Donky (202)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 209

évekig álltunk ellen a fasizstáknak amíg ti a seggüket nyaltátok.

Utána a ruszkikkal is dacoltunk, a magyarok akkor már Stalin végbelében bújkáltak. A láncos kutyára még emlékszel békaember ?

Előzmény: Donky (203)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 208

látszik, hogy egy magyarnak fogalma sem lehet arról mi a partizán. Honnan is lenne ?

a partizánnak van vér a tökében, nemcsak beszél.

Itt a náciknak egyetlen pillanatig nem volt nyugtuk - a magyarok az utolsó csatlósaik voltak

Ide a ruszki be nem tette a lábát - a magyarok a seggüket nyalták - utána rinyáltak, hogy milyen rossz volt nekik.

ebből is látszik ki az akinek csak a szája jár és ki az aki kezébe is veszi a sorsát

Előzmény: Tzp (200)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 207
tudsz valami pontosabbat mondani erről a felelősségrevonásról ?
Előzmény: Waters of Styx (199)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 206

én meg olvastam a Gyűrűk Urát. Abból is elég érdekes levezetést lehet találni a brit őslakosságról.

nem is kell hozzá mítosz. A Vajdaság nem magyarországon van és kész.

Előzmény: Tzp (198)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 205
te áldozatnak mondod őket én meg balhésoknak (lásd: diszkóhiszti), holott több joguk van, mint amennyit magyarország biztosít a saját nemzeti kisebbségeinek.
Előzmény: Tzp (197)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.06 0 0 204

"Mindig, amikor feltűnt egy néhány kószáló janicsár vagy szpáhi, és addig futottak, amíg a török ellen harcoló magyarok által védtelenül hagyott magyar településekben maradt fegyverteleneket le nem mészárolták" Nagyon kevesen tudják, hogy 1526-ban, a mohácsi csata után, a teljesen védtelenül maradt buda-környéki települések nagy részét menekültkén a Magyar Királyság területére érkezett sátánfattyak - fegyveres szerb martalócok - fosztották ki és pusztították el, nem pedig a törökök. Ez tökéletesen jellemzi a szerbeket: harcolni gyávák, fegyverteleneket kirabolni és lemészárolni sohasem restek. Akkor visszéltek a nagylelkűségünkkel,  ez soha többet nem ismétlődhet meg.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ami viszont a lényeget illeti: Könyörgöm! Legyen már annyi agyatok, hogy nem dolgoztok ennek az ótvar csetnik ügynöknek a kezére! Hagyjátok, hadd röfögjön itt magában, idővel megunja, és odébb áll.

Előzmény: Waters of Styx (171)
Donky Creative Commons License 2004.10.06 0 0 203

Ja, sokkal szebb dolog a túlerőben lévő muszkák lába elé borulni, hátha megkegyelmeznek...

Partizánháború. Az szép dolog. De ha nem jönnek a ruszkik, a partizánokat úgy söprik el a megszállók, mint a sz@rt.

Előzmény: agyarellenes (192)
Donky Creative Commons License 2004.10.06 0 0 202

Még egyszer megismétlem: kérdezted, hogy láttam-e cigány rendőrt... Erről ennyit.

Neked is fel kéne zárkóznod. Az általad rózsaszín álmoknak nevezett dolgok ma Magyarországon megvelósíthatók. Csak akarni kell és végigcsinálni.

Elszóltam volna magam? Talán nem kell felzárkózniuk? Jó minden így, ahogy van?

Még egyszer megismétlem: a felzárkózás szükségességének ténye nem jelenti az alacsonyabbrendűség meglétét.

"remek. A magyarokkal sem lenne semmi gond ha nem trianonoznának meg balhéznának 23 millió románnal, meg erdély autonómiájával pestrő és helyből együttesen. A szülőföldjük pedig az az ország, aholszülettek. Az ungár a nemzetiségük. Ezt kéne belátni !!!"

A Benes dekrétumokat kihagytad...

A szülőföldjük az a föld, ahol születtek. Hogy ez éppen melyik országhoz tartozik, az mellékes.

""Ne várdd el tőlük, hogy ne beszéljenek magyarul, ne írjanak magyarul, és felejtsék el a gyökereiket!"

Hol írtam én ilyet.

hiszen van lapjuk, rádiójuk és van pártjuk is. Az üzlethelyiségek, városnév táblák, utcatáblák kétnyelvűek. Polgármestereik is vannak.

Hány idegen nemzetiségi polgármestert tudsz mondani ?

Minden joguk megvan, ellentétben a magyarországi nemzetiségekkel, amelyeknek máig törvényellenesen nem adatik meg a joguk, hogy a parlament dolgaiba beleszólhassanak.+

Mindíg azt mondod, hogy takarodjanak haza. Ebből következtettem arra, hogy Szerbiában nem akarsz egyetlen magyar szót sem hallani.

Kapásból egyet sem, de utána nézek.

Csepelen pl. van nemzetiségi önkormányzati képviselő. Meg biztosan máshol is.

A parlamentben van cigány képviselő.

"Úgy teszel mintha nem tudnád, nem lesz vizsgálat, ezt borítékolom, elül a dolog a magyarok hisztizésén, már Máld sem mert kérni vizsgálatot, aztán mindenki megkapja a fizetségét és elül a dolog. erre mérget vehetsz."

Akkor meg végképp nem értem, hogy mi a problémád. Minden elcsendesül, a szerbek meg verhetik tovább a magyar nemzetiségűeket, büntetlenül.

"és honnan tudod, hogy kiment oda kötekedni ?

Tanú voltál ?

vagy a magyar nem olyan hogy kötekedik mi ?

egyébként meg nem az a kérdés, hogy ki kezdte a kötekedést, hanem az, hogy miért volt a balhé. Ez az amit a magyar média agymosásban tálal és partner a műbalhéhoz."

És te ott voltál? A szerbek sohasem kötekednek?

Ja értem, tök mindegy, hogy ki kezdte...

Akkor áruld el, hogy miért volt a balhé.

"ami a szerb nyikhajokat illeti, nálatok minden galeribalhé összes tettesét felhajtja az a cigánymentes rendőrség ?"

Megpróbálja felhajtani. Nem pedig legyint rá, hogy 'ha magyarokat vertek, akkor nem intézkedünk' jelszóval.

""A panelekben felszedett parketta, a csontig lecsupaszított lakás után meg mentek igényelni a következőt..."

akkor még sem a rendőr, meg a tanár jellemző a cigányokra ?

nocsak !"

Kérdezz meg bárkit, hogy mi lett azokkal a lakásokkal, amiket a romák 'ajándékba' kaptak a szocializmusban.

Amúgy meg: is. Egy nemzetiségről, de még akárcsak egyetlen emberről sem csak egy darab jellemző dolgot lehet mondani. A jellemzők összessége alakítja a róla/róluk kialakított képet.

Előzmény: agyarellenes (150)
sanyi Creative Commons License 2004.10.06 0 0 201

Ahogy az is sunnyogás volt, hogy Németh Zsolt - aki idejár lázítani - megzsarolta volna Szlovákiát, ha nem teljesítik a magyar feltételeket, akkor megvétózzák a NATO tagságát.

Aztán persze ebből sem lett semmi, megint csak a szája járt  a magyarnak.

Nem tudom hogy mi volt Szlovakiaban, en most azt gondolom hogy a vajdasagi helyezetet modszeresen eltulozza a jelenlegi ballib pollitikai vezetes,

1. nyiltakozatokkal, kulugyminiszteriumba valo bekeretessel stb.

2 sajtoeszkozokkel (amiben a ballibek hagyomanyosan kivalokak)

ezaltal feszultseget kelt ami lehetoseget ad a folyamat kiterjesztesere. Ezaltal hosszu idore megmerkezi a legkort es art a magyar erdekeknek. (milyen haszna lehet ebbol az orszagnak?)

Termesztesen nem kizart hogy vannak kilengesek, de ezek jelenleg szorvanyosak es aranyukat tekintve jelentektelenek.

Előzmény: agyarellenes (195)
Tzp Creative Commons License 2004.10.06 0 0 200
"itt legalább nem rinyálás folyt, hanem partizánháború és el is hajtottuk a fritzeket"

Partizanok, vagy inkabb terroristak, mert az artatlan civilek lemeszarlasahoz jobban ertettek. A partizanhaboru meg azt is jelenti, hogy nem volt batorsaguk normalisan kiallni az ellenseg ellen.
Előzmény: agyarellenes (192)
Waters of Styx Creative Commons License 2004.10.06 0 0 199
Kiről fröcsögsz pontosan? Mert ugyebár Horthy felelősségre vonatta az újvidési atrocitások elkövetőit (ellenben az eltagadott '44-es magyaröldöklések elkövetői megbecsült veteránok), míg a szerbek a Mladic meg Karadzic-féle főhóhérokat máig rejtegetik. Miért is tennének másként, hisz' azok és olyanok, amik.
Előzmény: agyarellenes (196)
Tzp Creative Commons License 2004.10.06 0 0 198
"Egy számotokra idegen állam, saját szuverenitással.
Semmi közötök hozzá."

Olvastam egy jo cikket, amiben emlitik, hogy ahogy osszeomlott a regi rendszer es a szerbek valoban elkezdtek vizsgalgatni a Vajdasagi leveltarak tartalmat, kezd szamukra kiderulni, hogy ott nincs nekik multjuk. Kezd majd lassan szetomlani a Vajdasag, mint szerb fold mitosza.
Előzmény: agyarellenes (165)
Tzp Creative Commons License 2004.10.06 0 0 197
"mondok inkább hármat:
Szerbia-Montenegro, Románia, Szlovákia"

Mindharom esetben a magyarok aldozatok. Tehat meg mindig nem tudtal olyat mondani, ahol a magyarok okozzak a gondot.
Előzmény: agyarellenes (164)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 196
ahogy látom a nácikkal kollaboráló pribékek vérengzéseiről nem szívesen akarsz tudni.
Előzmény: Waters of Styx (193)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 195

Szerintem jelenleg nem is lehet olyanrol beszelni hogy onallo magyar politika.

örülök, hogy egyetértünk. erről beszéltem a puhatökű címszó alatt.

A fenyegetőzés, meg repülőteret adni az amerikai terorbombázóknak nem önálló politika hanem sunnyogás.

Ahogy az is sunnyogás volt, hogy Németh Zsolt - aki idejár lázítani - megzsarolta volna Szlovákiát, ha nem teljesítik a magyar feltételeket, akkor megvétózzák a NATO tagságát.

Aztán persze ebből sem lett semmi, megint csak a szája járt  a magyarnak.

Előzmény: sanyi (194)
sanyi Creative Commons License 2004.10.06 0 0 194
Ahogy en latom, van itt egy nepes reteg aki faji kozossegben el, kezeben tartja a gazdasagot, es ezzel a politikat is, allandoan kever, es kapcsolatot tart nemzetkozi halozatokkal. Neha hasznos, neha valosagos istencsapas. Jellegzetesseguk, hogy mindig valami moge szeretnek bujni, es onnan mukodni. Szerintem jelenleg nem is lehet olyanrol beszelni hogy onallo magyar politika.
Előzmény: agyarellenes (191)
Waters of Styx Creative Commons License 2004.10.06 0 0 193

Nodehát a felsorolt helyeken a fegyvertelenekkel szemben vitézkedő csetnikek a szerb hősök.... mint jól tudjuk.

Előzmény: agyarellenes (190)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 192

nem szép dolog Hitlert így hátbarúgni, akinek odaadó (utolsó) szövetségesei voltatok a legutolsó pillanatig.

itt legalább nem rinyálás folyt, hanem partizánháború és el is hajtottuk a fritzeket.

Persze az ilyesmi nem szájmunka, nem a magyarnak való

Előzmény: Törölt nick (188)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 191

ez a ti dolgotok.

Szerencsére a magyarok éppen olyan összeférhetetlenek magukkal, mint a szomszédaikkal.

Előzmény: sanyi (187)
agyarellenes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 190
én is tudnék példákat a magyar néplélek megnyilvánulására Szálassytól, Horthyn és Kun Bélán át Kádárig, vagy a tömeggyilkos Tellerig vagy Pándyig, de nem teszem, mert nem minden magyar ilyen.
Előzmény: Waters of Styx (186)
sanyi Creative Commons License 2004.10.06 0 0 189
Pl. "EU into Szerbianak" cimszavakat lehett latni, kozben az EU csak annyit mondott hogy Szerbia tegyen meg mindent az atrocitasok alapos kivizsgalasaert. Jelenleg ugy tunik hogy ez az allasfoglalas annak a jele hogy az EU Szerbia iranyaba per pillanat semleges, tehat nem o all ennek az akcionak a hattereben.
Előzmény: sanyi (187)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.06 0 0 188
Ez is valami! Mikor ezt a dalt szerezték, azidőtájt tényleg visszatért Bácska.
A Bánátot az a gyökér Hitler megtartotta magának...
Előzmény: agyarellenes (185)
sanyi Creative Commons License 2004.10.06 0 0 187

Nekem per pillanat ugy tunik, hogy a ballib magyar kormany szandekosan provokal es a baloldali sajtoban mocsok hangulatkeltes folyik, a jobboldali sajto a temaban  visszafogottabb.

Előzmény: agyarellenes (182)
Waters of Styx Creative Commons License 2004.10.06 0 0 186

Vukovár, Srebrenica, Racak... a szerb néplélek megannyi megnyilvánulása.

Előzmény: agyarellenes (182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!