Még egyszer megismétlem: kérdezted, hogy láttam-e cigány rendőrt... Erről ennyit.
Neked is fel kéne zárkóznod. Az általad rózsaszín álmoknak nevezett dolgok ma Magyarországon megvelósíthatók. Csak akarni kell és végigcsinálni.
Elszóltam volna magam? Talán nem kell felzárkózniuk? Jó minden így, ahogy van?
Még egyszer megismétlem: a felzárkózás szükségességének ténye nem jelenti az alacsonyabbrendűség meglétét.
"remek. A magyarokkal sem lenne semmi gond ha nem trianonoznának meg balhéznának 23 millió románnal, meg erdély autonómiájával pestrő és helyből együttesen. A szülőföldjük pedig az az ország, aholszülettek. Az ungár a nemzetiségük. Ezt kéne belátni !!!"
A Benes dekrétumokat kihagytad...
A szülőföldjük az a föld, ahol születtek. Hogy ez éppen melyik országhoz tartozik, az mellékes.
""Ne várdd el tőlük, hogy ne beszéljenek magyarul, ne írjanak magyarul, és felejtsék el a gyökereiket!"
Hol írtam én ilyet.
hiszen van lapjuk, rádiójuk és van pártjuk is. Az üzlethelyiségek, városnév táblák, utcatáblák kétnyelvűek. Polgármestereik is vannak.
Hány idegen nemzetiségi polgármestert tudsz mondani ?
Minden joguk megvan, ellentétben a magyarországi nemzetiségekkel, amelyeknek máig törvényellenesen nem adatik meg a joguk, hogy a parlament dolgaiba beleszólhassanak.+
Mindíg azt mondod, hogy takarodjanak haza. Ebből következtettem arra, hogy Szerbiában nem akarsz egyetlen magyar szót sem hallani.
Kapásból egyet sem, de utána nézek.
Csepelen pl. van nemzetiségi önkormányzati képviselő. Meg biztosan máshol is.
A parlamentben van cigány képviselő.
"Úgy teszel mintha nem tudnád, nem lesz vizsgálat, ezt borítékolom, elül a dolog a magyarok hisztizésén, már Máld sem mert kérni vizsgálatot, aztán mindenki megkapja a fizetségét és elül a dolog. erre mérget vehetsz."
Akkor meg végképp nem értem, hogy mi a problémád. Minden elcsendesül, a szerbek meg verhetik tovább a magyar nemzetiségűeket, büntetlenül.
"és honnan tudod, hogy kiment oda kötekedni ?
Tanú voltál ?
vagy a magyar nem olyan hogy kötekedik mi ?
egyébként meg nem az a kérdés, hogy ki kezdte a kötekedést, hanem az, hogy miért volt a balhé. Ez az amit a magyar média agymosásban tálal és partner a műbalhéhoz."
És te ott voltál? A szerbek sohasem kötekednek?
Ja értem, tök mindegy, hogy ki kezdte...
Akkor áruld el, hogy miért volt a balhé.
"ami a szerb nyikhajokat illeti, nálatok minden galeribalhé összes tettesét felhajtja az a cigánymentes rendőrség ?"
Megpróbálja felhajtani. Nem pedig legyint rá, hogy 'ha magyarokat vertek, akkor nem intézkedünk' jelszóval.
""A panelekben felszedett parketta, a csontig lecsupaszított lakás után meg mentek igényelni a következőt..."
akkor még sem a rendőr, meg a tanár jellemző a cigányokra ?
nocsak !"
Kérdezz meg bárkit, hogy mi lett azokkal a lakásokkal, amiket a romák 'ajándékba' kaptak a szocializmusban.
Amúgy meg: is. Egy nemzetiségről, de még akárcsak egyetlen emberről sem csak egy darab jellemző dolgot lehet mondani. A jellemzők összessége alakítja a róla/róluk kialakított képet.