Keresés

Részletes keresés

mash Creative Commons License 1999.04.19 0 0 5
Netizen Kane, te mijen szurkoló vagy???
Alfred Creative Commons License 1999.04.19 0 0 4
Netizen Kane :
A kérdések jók, bennem mindíg fölmerül még egy: Velem is ilyen higgadt, és elnéző lesz a rendőrség, ha közúti ellenőrzés közben sértegetem őket, majd hozzájuk vágok egy megállni tilos táblát?
Előzmény: Netizen Kane (-)
mash Creative Commons License 1999.04.19 0 0 3
így már jobban tetszik????
Előzmény: Netizen Kane (1)
mash Creative Commons License 1999.04.19 0 0 2
vagy inkább 4-0
már 4 ilyen topic van ezzel együtt, de nembaj
1. töketlenek, hozzá nem értők
2. csak azokat kapták el akikre rá tudott ugran 5-6 rendőr
3. több módja is lehet, pl. már elöző nap bevitték, figyelmetlen motozás stb.
4. lásd 1. pont válasza, speciel én úgy jutottam át a kordonon, hogy az ute táborból lehivtam a rendőr növéremet ő átkisért a kordonon, a többieknek kellett kerülni egy háztömböt
5. a piller egy hüje, de ez sajnos igaz majd mindegyik játékvezetőre

a topicot nem kerültem el, pedig elég vehemns tudok lenni
Hajrá Fradi

Netizen Kane Creative Commons License 1999.04.19 0 0 1
Köszönet mashnak, aki érdemi hozzászólásával megoldottnak tekinti a problémát.
Előzmény: mash (0)
mash Creative Commons License 1999.04.19 0 0 0
1-0
Netizen Kane Creative Commons License 1999.04.19 0 0 topiknyitó
Ma este a Gólx3 című műsorban beszélt a BRFK szóvivője. Tulajdonképpen semmi lényegeset sem mondott, igaz, ilyet nem is kérdeztek tőle. Mert fel sem merült egy-két dolog, ami engem nagyon érdekelne.

1. Hogy merészel pénzt kérni a rendőrség a mérkőzések biztosításáért, ha nem képes rendet tartani, amikor szükséges volna (Kispest, Üllői út)?

2. Hogyan lehetséges az, hogy a Fradi-meccs előtt összesen 8 "embert" vettek őrizetbe, amikor a felvételeken jóval több egyén látszott, aki aktívan összeütközött a "rendfenntartókkal"?

3. Hogyan jutnak be a "szigorú ellenőrzésen" keresztül a különféle pirotechnikai eszközök? Fellép-e a rendőrség ezek után akár az In-Kallal szemben?

4. Mire volt jó, hogy nem engedték be előbb a sokkal nagyobb létszámban jelenlevő ferencvárosi drukkereket? Sokan jóval hamarabb kimentek, hogy elkerüljék a balhét. Ezek szerint a rendőrség kifejezetten akarta, hogy verekedés legyen?

5. Felhívták-e a Játékvezetői Testület figyelmét arra, hogy ha ők a pályán engedik a durvaságot, az fokozza a nézők harci kedvét? Mi történne, ha a szárkapocscsont-törést és szalagszakadást szenvedett Schulcz Levente feljelentené súlyos testi sértésért Szekerest, akit Piller "elfelejtett" büntetni? (Angliában született már jogerős bírói ítélet a tettes ellen játék közben történt durvaságért.)

Ilyen és hasonló kérdésekben kérnék hozzászólásokat, hogy tisztázzuk, meg lehet-e itthon bármilyen eszközzel fékezni a stadionok lelátóin uralkodó erőszakot, és édestestvérét, a rasszizmust. Vehemensebb szurkolók az egymás csapatát szidalmazó hozzászólásaikkal kerüljék el a topicot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!