Szerencsére angolul tudom fogni a Eurosportot, és most is ugyanolyan szuper a közvetítés. Ben Edwards közvetíti valami amerikai fazonnal + a boxban egy teljes stáb, akik verseny közben a csapatfőnököket interjúvolják. Egyszer volt egy közvetítés, ahol M.Andretti boxszal való verseny közbeni dumáját adták be egyszer-kétszer. Az ilyen közvetítések tudnak rohadtul életszagúak lenni.
Hiányzik, hogy az F-1-ben nincs számomra érthető nyelvű színvonalas közvetítés. + Ecclestone is elmehet a fenébe, hogy a belső kamera képeket csak a fizetős csatornáknak adja.
Hi! Elöljáróban: én Knézytől eddig csak a két edzést láttam (első futam: ORF1, második: hétvégén, videó, Knézy). De egyet kell értenem. Best of Knézy topic soha nem lesz. Állítólag az első Magyar Nagydíj közvetítésén is ott volt már... tudj afene, örülök, hogy nem emlékszem arra a közvetítésre... Dávid Sándor tudtommal manapság CARTot közvetít a Eurosporton, Faragóról nem tudok, Hajdú B. azt hiszem a Vasárnap Reggelnek dolgozik (ja, ott van Faragó is). Bye
Egyetértek veled a Frankl Andrással kapcsolatban.
Egyik évben, amikor volt alkalmam a depóból figyelni a fejleményeket, kit látok? Frankl András éppen talán Coultharddal próbált beszédbe elegyedni, csak nem nagyon sikerült neki. Úgy kezelte őt DC, mint egy mezei rajongót. Erre a versenyen mit mond? 'Amikor Déviddel ebédeltem, azt mondta.....'
A pofám leszakadt. Ilyen manust.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy teljesen új társaságot kellene megbízni.
Szegény Bertalan Zsolt egy kicsit zavarban volt a közvetítés alatt, ezt el lehet nézni, de azért így is volt egy-két technikai ökörség, amit mondott.
Én nagyon nem szeretem Palikot. Utánna Knézy már felüdülés, bár utóljára tényleg indiszponált volt
Palikkal az a legnagyobb bajom, hogy állandóan ordít, mint egy vadszamár. Egyszerűen képtelen voltam a hangerőt beállítani. Ha Palikra állítottam, akkor nem hallottam Dávidot, ha meg Dávidra, akkor megsüketültem.
Egy kedvencem Paliktól:
"...vagyis önöknek balra, ha szemben ülnek a készülékkel." Na, ilyeneket tényleg nem lehet hallani a Knézytől.
Ja, es voltak masnap meg ahrmadnap azok a jo kis 50perces osszefoglalok, kiraly volt. Na mindegy, egyebkent magaert a kozvetites minosegeert kezdtem el Cart-ot nezni az EuroSporton (ambar nem egy F1) .
Szerintem sem kellene csak két emberben gondolkodnunk! A Palikot és a Knézyt el kellene felejteni, mint F1-kommentátort, és ki kellene próbálnia az MTV-nek valaki mást, mert ők ketten tök szarok.
Az viszont lehet, hogy mást nem érdekel az F1 kishazánk "királyi" tévéjében. (Sajnos a Jenőt sem, mint az vasárnap kiderült, de hát annyira szereti hallani a saját hangját és nézni a képét...!)
Ha így van, kár, mert ha a Knézy marad, szerintem tizedére esik a nézettség, hiába adják le az összes futamot.
Ha Palik visszajönne akkor maradna a nézettség, de maradna a színvonal is.
Új kommentátor kellene, dehát kicsoda? Gondolom az MTV1 nem nagyon válogathat, most, hogy a kereskedelmiek mindenkit elszipkáztak.
Hal' istennek eltunt Palik. Vegre a ko mmentator mar nemcsak Schumacherrol szol (amennyiben szol most egyaltalan valamirol). Mivel a vasarnapi versenyt nem lattam, ezert Knezyt nem minositem. Lehet, hogy tenyleg olyan rossz, mint ahogy itt irjak(irjatok), de Palikot meg veletlenul sem kovetelem vissza. O sem azt a versenyt kommentata, ami epp adasban volt, amugy meg hulyesegeket beszelt folyamtosan.
Szerintem van meg jonehany TV-s sport musorvezeto, aki jol tudna vezetni. Itt en a fiatalokra gondolok. Pl. Farago R. lehet hogy total nem ert meg hozza, de biztos vagyok benne hogy o belejonne. Es nem lenne total unalmas a kozvetites.
Davidot en is hianyolom. Vele igazan nagy problemam nem volt. Kicsi sem sok.
Vegul meg egy megjegyzest fuznek hozza. Nemreg volt itt egy szavazas Magyarorszag legnepszerutlenebb sportriportereirol. Ott torony magasan ugrott ki 2 ember: Knezy Jeno es Palik Laszlo...
Szasztok!
Úgy látom másnak is az a véleménye, hogy a Jenőke másik F1-et látott mint mi.
Érzékenyen vette észre a sorrend-változásokat úgy 30 kör elteltével.
Aki tudja/érti az RTL (deutsche) adást, ott korrekt az info.
Az amikról... hát ott meg egy kicsi más a közvetités ... :)))
Szegény Knézy-nek fogalma sincsen arról hogyan kellen ilyen jellegű sporteseményeket közvetíteni. Semmi bajom Knézy-vel sôt szerintem foci és kosár téren az akinek van rutinja és ért hozzá! Könyörgöm nem ismeri a pilótákat, nem ismeri az autókat, a bukókat... Mondjuk Palik se nagyon, de ô tényleg vitt hangulatot a dologba, néha jókat röhögtem rajta. Dávid pedig a lexikon, élvezet volt néha hallgatni a monológját (amit Palik mindig félbeszakított...) Ha akarjátok tudni, hogyan kell motorsportot közvetíteni akkor látnotok-hallnotok kellet volna ahogy az amcsik annak idején az Indycar-t késôbb a CART versenyeket közvetítették!!! Utána megnéztem magyarul mindezt (Gyulai Balázs) az valami hihetetlen volt! Hozzá tartozik, hogy ott a kommentátorok szerintem a versenyzôkkel "éltek" és szinte úgy beszéltek róluk, mint valami kocsma-társ. De azt élvezet volt hallgatni. Szumma-szummárum Palik-Dávid még mindig jobb, mint most Knézy. Lehet, hogy majd belejön????
Ismét itt vagyok. Azárt annak igazán örülök, hogy a véleményem egyezik a többség véleményével. Clancy-nek teljesen igaza van Endrú Frankl-al kapcsolatban.
Szeretném elérni, hogy PALIK LACI visszajöjjön és ismét érdemes legyen nézni a Forma-1 közvetítéseket a magyar TV-ben. Érdekes lenne megnézni, hogy mennyivel csökkkent a versenyek nézettsége mondjuk a mostani adás második felében illetve mi vlot a helyzet egy tavalyi verseny során. Lehet hogy nem is Knézy Jenőt kellene támadni, hanem a közszolgálati TV elnökét. Szerintem a TV (az 1-es) nincs abban a helyzetben, hogy megengedhetne magának bármiféle nézettségcsökkenést. Lehet, hogy nem mindenki szereti PALIK LACIT(jöjjön vissza), de azt szerintem mindenki elismeri, hogy igazán szenvedélyesen vezette a közvetítéseket.
Aki látott a tavalyi idény folyamán egy-egy időmérő edzést az érti mire gondolok. Egy ilyen edzésen túl sok izgalmas dolog nem történik (egy-két kicsúszáson illetve a köridők érdekes alakulásán kívül), de PALIK képes volt ezeket az edzéseket is úgy eladni, hogy az ember otthon a képernyő előtt majd kiugrott a fotelból és arra várt, hogy "mi torténik még itt." Ez hiányzott nekem nagyon az elmúlt két verseny során. Knézy Jenőt szerintem az sem borította volna ki ha egy eltévedt NATO bomba robban a pálya közepén.
Valaki írta, hogy az Ausztrál nagydíj közvetítésén Knézy viszonylag képben volt.
Ja, kérem hát felvételről könnyen megy....
Várom a további véleményeket és bombázzuk azért azt az e-mailt.
PS.: Javaslom mindenkinek a PALIK site-ot. Nagyon vicces.
Tobben kifogasoltak ,hogy Palik azert szar, mert nem ert hozza . Ez igaz is ,de Knezy meg annyira sem ert hozza es halal unalmasan kozvetit.
A legoptimalisabb megoldas az lenne ha talalnanak egy olyan riportert ,aki normalis es ert is a forma1-hez,de ugy latszik ilyen ember nincs a TV-ben.:(
Igy hat VISSZA PALIK LACIT!!!
Palik annyira hüje volt hogy az már utánozhatatlan. Nekem is nagyon hiányzik. Knézyről nem fognak honlapok születni.
Támogatok minden akciót a visszahozására!
'Abszolváljuk' ezt a dolgot gyerekek. :)
Ez egy olyan dolog, mint a kefélés. Minden nőn van lyuk. De nem mindegy, hogyan szólal meg, van-e benne "szakértelem", van-e szenvedély. Csak ez az utóbbi 3 fontos dolog hiányzik a Knézy, knézi, de nem kláttya úrból.
VISSZA A PALIKLACIT MEG A SANYIBÁCSIT!!!
Egy nagyon fontos dolog mellett mindannyian elsiklunk. Én személy szerint nem szerettem Palikot, viszont Ő szerette a Forma1-et! Ezért, ha néha bosszantó is volt, de legalább életet vitt a dologba. De az, hogy Knézy Jenci a karibtengeri nyaralási elképzeléseiről értekezik kitartóan, miközben az élen haladó Hakkinnent megelőzi a brazil is és cipész is, ez valami olyan durva köcsög dolog, mintha azt mondaná, hogy "jól van, hülyegyerekek, nézzétek ezt a fost, ha titeket érdekel, addig én szerepelek". Na ne mááá..
Aztán mikor 10 másodperce mutatják hátulról a brazil füstölgő Ford-ját, méltóztatik abbahagyni az eszmefuttatását és észrevenni végre, hogy helyzet van.
Az az érzésem, hogy abszolúte nem érdekli az egész Forma-1, csak olyan jópofa dolog azt közvetíteni.
Szóval ha két rossz között választani lehet, akkor inkább a Palik! Nem lehet valamit úgy szeretni, hogy nem szeretem...
Ez nem is kerdes. Raadasul egy heten tobbszor megismeteltek a versenyeket, le se maradhatott rola az ember. Ezen felul voltak erdekes F1-es magazin musorok, melyek alaposan a kulisszak moge tekintett. Egyszeruen kiraly volt.
Nagyon professzionalis hozzaallas jellemezte oket.
A Palik az egyik tavaji közvetítés során a versenyzőket " profinos ruti "-nak nevezte. Ez csak egy csepp a bakitengerben, holott ő ezért nem kis pénzt vett fel. A Jenő fordulatai pedig kiszámíthatóak, így unalmasak is. "MINT MÁR UTALTAM RÁ "