Intézd úgy, hogy ne találkozzatok pár napig. Az a jó, ha telefonon sem tudtok beszélni.
Ha már az első nap úgy érzed, hogy megesz a fene utána, ha már alig várod, hogy vége legyen a távollétnek, ha azon veszed észre magad, hogy immáron sokadszorra elbambultál és rá gondolsz, akkor szerelmes vagy. Ha nem...akkor rájössz, hogy nélküle is jól megvagy, és bár ez szomorú, közelebb kerültél az igazsághoz amit kerestél.
En inkabb tudni szeretnem, hogy mi van velem! De nem tudom. Es tudjatok ez aggaszto. Mert orulok neki, es orulok minden mosolyanak, minden Vele toltott percnek, de egyben meg padlon vagyok, mert nem tudom, hogy most mit is erzek.
Szoval csak itt csapkodok korbe-korbe, es probalom megtalalni a megfelelo orvosagot, csakhogy amig nincsen megallapitva a betegseg, addig eleg kockatos barminemu terapia, nem?
Amikor ugy erzed, hogy a fellegekben jarsz; amikor ugy erzed, semmi rossz nem szamit; amikor ugy erzed, barminek tudsz orulni; amikor ugy erzed, nem lehet annal rosszabb, mintha O nem lenne; amikor ugy erzed, ennel boldogabb mar nem lehetsz; amikor ugy erzed, azt akarod, o legyen a gyermekeid apja/anyja; amikor ugy erzed, megtalaltad a masik feled; amikor ugy erzed, nem tudnal mit kezdeni nelkule; amikor ugy erzed, megorulsz az idegessegtol, ha nem tudod, mi van vele; amikor nem tudod mi van veled! :)
Szerintem a szerelem tekintetében el kell felejteni azt, hogy barátság. Az egy teljesen másik dolog, nem egymást követő dolgok.
Horgászmájer és duck hozzászólásaihoz még annyit tennék hozzá (az X meghatározásához, hogy az az, amikor semmivel nem tudják felcseszni az agyadat, emrt semmi nem lényeges, csak ő, hogy ő van, és hogy folyton azon jár az eszed, hogy neki jó legyen, és nincs nagyobb boldogság, mint amikor nevetni látod, amikor tudod, hogy jólérzi magát. És amikor odabújik hozzád és súg valami szépet neked, akkor belül egy kicsit elolvadsz. Na, ez a szerelem.
X= hirtelen semmi sem számít már és minden sokkal jobban számít. Jó lefeküdni, mert talán holnap látod Őt. Jó felébredni, mert az Ő arca köszön be a madárcsicsergéssel. Hirtelen nem lökdösödsz a metrón, nem faltolod le az arcokat a kosárpályán - csak mert Ő van. Jó várni Rá, mert megjön. Jó vigyázni rá éjjel akár ott van melletted, akár máshol.
X=a félelem érzése, hogy elveszítheted egy szép napon; hogy úgy érzed, nem kéne még Dáriusz vagyona sem cserébe; hogy alig várod, hogy hallhasd a hangját; hogy annyira féltékeny vagy, majd' beszarsz; hogy minden nap neki akarsz ajándékot venni; hogy azt szeretnéd, mindig a tiéd maradjon; hogy minden percet vele töltenél; hogy olyan érzésed van, mintha kettéosztottak volna és az a hiányzó részed most ott nyüzsög messze tőled, ahelyett, hogy itt dorombolna...
..de jó is lenne, ha lenne erre doktor bácsi...
...nagyon ismerősen hangzik nekem, amit itt mondtál...
... és még hozzátenném, aki kitalálta ezt az egész szerelmesdi dolgot, miért nem adott hozzá használati útmutatót????????
A szerelem csendben jön,
Egyszer lenn, egyszer fönn,
De mindig ajándék!
S nem önön szándék!
Ha keresed, ritkán találod,
Inkább csak álmodod!
Aztán ott van előtted,
Érinteni nem mered, nehogy megöljed!
Becézgeted, dédelgeted
S végül a szívedbe teszed!
Fogalmad nincs mit csinálsz,
Egész nap csak ide-oda járkálsz,
Szeretnél vele lenni mindig,
És szerelmében vakon hinni.....
Oh, ne csillapodj le soha!
De az idő mostoha,
Mit adott két kézzel,
Elfujja egy hideg széllel...
Te meg nézel fel és le
S kérded, mért ment el?
Lehet, hogy off, de erdekelne: ti milyennek irnatok le a szerelem erzeset? Illetve honnan tudjatok, hogy most szerelmesek vagytok, hogy amit ereztek az szerelem, es nem "csak" baratsag, vagy nem "csak" szexualis vonzalom, vagy nem csak valami X? Remelem az igazsag nem odaat van ...
Es miert van az, hogy hianyzik, es remeges fog el ha ra gondolok, es megsem erzem ugy, hogy szerelemes vagyok? Pedig van baratsag, meg vonzalom. Lehet, hogy az X hianyzik? Vagy megis szerelem. Vaz, ez tenyleg ilyen nehez???
Emberek! Csak a régi bölcsességet hoznám elő: A szerelem sötét verem. Semmi más.
Megadtam minden, ami tőlem tellett
de neki sajnos töb kellett!
(A "több" helyett lehet "más" szó is.)
Asszem ez offtopic volt, de le kellett írnom!!!
Sz Tamas
Yah, kb vmi ilyesmi szerintem is.
Azt megkérdezhetem, mit takar az az X tényező???
Bizalom? De az a barátságban már benne van. Tisztelet? De ez kicsit benn van az első kettőben. No jó, itt feladom. Nem találgatok. Mire gondoltál???