Keresés

Részletes keresés

SIRály Creative Commons License 1999.05.04 0 0 94
Code!
Akkor milyet érdemes?

Üdv!
SIRály.

Előzmény: Code (93)
Code Creative Commons License 1999.05.04 0 0 93
Enyhén fogalmaztál!
Előzmény: SIRály (92)
SIRály Creative Commons License 1999.05.04 0 0 92
Szasztok!
Szerintetek is az i740-es videokártya nem a legjobb vásár egy LX-es alaplapba?

Üdv!
SIRály.

Code Creative Commons License 1999.05.04 0 0 91
Háj mindenkinek!

Tudtok-e tuti megoldást a porgetheto 300-as celeronok(PPGA) valogatasahoz?
Minden megoldas erdekel, de azert turkalni nem akarok!
(Sorozat, jelek, csomagolas, stb.)
Elöre is kösz!

pettya Creative Commons License 1999.05.04 0 0 90
Szerintem vegyél Asus P2B -t, több jót hallottam róla. Ez csak szvsz
Előzmény: robertos (88)
bigfoot Creative Commons License 1999.05.04 0 0 89
www.abit-usa.com
Előzmény: robertos (88)
robertos Creative Commons License 1999.05.04 0 0 88
Hello

Szeretnék egy AbitBH6-os alaplapot venni,de úgy hallotam ezek kozt is van kÜlonbség /BH6,BH6-2/
Miben kÜlonboznek?
Az Abit-BX6-os az miben kÜlonbozik a BH6-ostól?
/Aki tud olyan cimet,ahol info van ezekrol akkor az is jó./
Milyet vegyek?
Hol lehet Diamond M.S. MX300-ast venni?

elore is kosz.

igazi hős Creative Commons License 1999.05.04 0 0 87
video capture nem amatőr gépnek való (procitól függetlenül!), inkább egy Miro DC?? és közepes masina (de nem árt egy UW SCSI vinyó).
állóképeket viszont egész jókat lehet leszedni akármelyik ASUS-szal (régebben ASUS V3000, most V3400 van)
640x480 -> TV tűrhető eredmény, mi már csináltunk kisebb intrót videófelvétel elé, a 800x600 -> TV sokat romlik, zavaró, de lehet, hogy csak nem tököltem eleget a kártya finomhangolásával.
Megjegyzés video _in_ csak az ASUS kártyáit jellemzi, a többiek legfeljebb TV out-ot tesznek rá (kivéve a PixelView-t , de ott meg a videochip elég gyenge)
Előzmény: Mike (76)
bot Creative Commons License 1999.05.04 0 0 86
VHS videóban persze, hogy nincs védelem, mert a másolat minősége sokkal rosszabb lesz a 2. másolattól kezdeve, mint az eredeti. Néhány SVHS videóba azonban már beépítettek másolásvédelmet. Macrovision van egyébként építve a legtöbb DVD _lejátszóba_ is.

Itt többek között a DVD lejátszók-ba épített Macrovision feltörésére is tudnak megoldást (nem mindegyik lejátszóhoz): www.codefreedvd.com

Előzmény: KeFe (85)
KeFe Creative Commons License 1999.05.04 0 0 85
Ki talalta ki ezt az Asus fele DVD vedelmet? Hallotatok ti mar arrol hogy egy VHS videomagnoban vedelem volt?
A DVD lemezeken van a vedelem! Mar amelyiken van (Macrovision).
Ha nagyon akarsz DVD-t masolni videora akkor vegyel egy kodtorot parezer forintert. Nekem ne irj, mert en ilyen illegalis dolgokkal nem foglalkozom :)
pettya Creative Commons License 1999.05.01 0 0 84
Ja, 400Mhz -en simán megy. Nincs valami újabb felvetés? ;)
pettya Creative Commons License 1999.04.23 0 0 83
Hello! Ne haragudjatok, hogy ilyen soká írok csak, de volt egyéb dolgom. Szóval a gép így néz ki (mennyit vártam rá...): Asus
P2B alaplap, Intel P-II 350 (tehát nem Celeron) proci, 128 Mb Sdram, Asus V3400/Tv 2d/3d kártya, Sb Live! Value hangkártya,
Quantum Fireball 6.4, Sony 32X -es Cd- rom meghajtó, 1.44 -es meghajtó, Atx ház, billentyűzet, Microsoft (pfújjj...) Serial
egér, és az összkép kedvéért még egy új, 3M egérpadot is vettem. A monitor: LG Studioworks 57i 15". Kb. ennyi. Az első
meglepetés a monitornál ért. Nem tudom, ismeritek- e a LG -t, én eddig nem nagyon figyeltem fel rá. De ez a monitor meglepett.
Osd -s, ami annyit jelent, hogy hogy nincs rajta egy szál kezelőbigyula :-)) sem, hanem van egy nagy gomb, meg két kurzor.
A nagy gomb beizzít egy menüt, s abban álítgathatod a dolgokat. Nekem tetszik. Na és akkor itt van az eddigi vita tárgyát
képező két dolog, a monitorkártya, és a hangkártya. Sajnos semelyikhez sincs komoly hasonlítási alapom, ezért csak azt írom,
amit látok. A monitorkártyához (16mb, Tv out) alapban adtak hűtőt, meg pár cd -t. Adtak hozzá különböző kábeleket a Tv -hez,
stb. A kártya max. felbontása 1920 x 1200, 75Hz mellett. 800 x 600 -ban meg 250Hz-et nyom!!!!! Van olyan monitor, amelyik ezt
kibírja? Én a Windowsban 1024 x 768 -ban használom, 85 Hz mellett. Eredmény: pengeéles, gyönyörű kép. Hozzáteszem: a monitorom
max. felbontása 1280 x 1024, 60Hz mellett. Max. képfrissítése 110Hz. A hangkártya szintén csodás. 2 hangszóró kimenet van
rajta, így sima, sztereo rendszerrel, 4 hangszóróval valami Sorrund -szerűséget lehet csinálni. Támogatja az Eax-ot meg egyéb
dolgokat, és gyönyörű hagot ad. Creative minőségű (és mennyiségű) programot adnak hozzá, amely megmutatja, mit tud a kártya.
Ha valakinek kérdése van nagyon szivesen válaszolok, segítek is ha tudok, s ha érdekel valakit, írok teszteredményeket is.
Örülök, ha segíthetek.
Ui.: Nagyon bocs a hosszúságért. Sorry. (Offline írtam a jegyzettöbben, ezért adódhatnak problémák. Bocsika)
Christian Creative Commons License 1999.04.22 0 0 82
Hali!
Minden jót a gépedhez, remélem a topicod segítséget adott a kiválasztásához.
Bye
Előzmény: pettya (81)
pettya Creative Commons License 1999.04.21 0 0 81
Hello! Megvan a gép. (Vagyis már tegnap megvolt.) Super, de sajnos még nem sok időm volt vele foglalkozni. Péntek délután (inkább este ) egy kimerítő tesztet írok, ha akarjátok. Mért nem írtatok? Na, hajrá!!!
pettya Creative Commons License 1999.04.17 0 0 80
Csak annyit,hogy szerdán lesz meg a gépem, csütörtök, de inkább péntek este alaposan megírom az addig szerzett tapasztalataimat. Addig is írjatok!!!!
Jó a topic!!! :)))))))))))
Ja, sajnos, holnaptól szerdáig nem lesz gépem, mert eladtuk, és viszik el. ;(((((((((
Phoenix force Creative Commons License 1999.04.17 0 0 79
Üdv!

Kicsit elkéstem a tanácsokkal. De azért üzenem Pettyának, hogy a választása nem rossz. A procit mondjuk a jóval olcsóbb genetikai hibás Cel300A -ra cserélném tuningolhatósága miatt. Ott még nem tudta az Intel eléggé lebutítani a sebességet. Természetesen a Slot 1 -es verzióról beszélek. Nem hinném, hogy tulágosan szükséged lenne a Klamath 512 KB -jára hacsak nem 3D -zel. A játéknál meg úgy is mindent a kártya csinál. És saját tapasztalaból mondom, minél nagyobb a külső freki, annál izmosabb a gép. Nem tudom Cel366 -as vagy egy Cel400 -as képes e a 100 Mhz -re de a Cel333 -as nem. És sok Cel300A néha befogja a 112 külsőt is (504?). Sajna ez memória függö. (RAM133Mhz+Cel300A=504Mhz Coool! ) Az ASUS3400 nagyon kellemes. Pár hónapot szíítam vele, de némi BIOS és Driver frissítéssel egész jól kikupálódott. Sajna az új Detonátor driver nálam fagyizik. (Ha valaki tud megoldást, írjon!) Azt hiszem megvárom míg kiveszi az ASUS a BETA directori -ából. Viszont ott lehet találni hozzá egy tuning progit is, amivel állítgani lehet Engine -t és a RAMDAC -ot. Sebessssség rajongóknak érdemes vele kisérletezni (hátha elfüstöl a kártya :))) ). A video jelet úgy nyeli hogy élvezet nézni. Kifele viszont sima Tv -n ne várjatok tőle többet mint az M-SAT kivánságműsorától. Hiába, más a felbontás. Én vidokivetítőn álmodozom. ?$?$?$?$? Talán majd egyszer. :))) A Live! gyönyörű, csak az a huza-vona ne lenne DOS alatt. Dióhéjban ennyi.

Mindenkinek üzenem, hogy a TNT2 -vel mág várjon legalább 3 hónapot, mire megérnek a 1.01 -es driver verziók. Talán nem szíítok annyit mint én a TNT -vel. Már én is várom az ASUS3800 -at.

H. POIROT Creative Commons License 1999.04.17 0 0 78
Csak azt nem tudom hogy kinek tudom eladni a Vipert. Az Asus tenyleg tervezi ezt hülyeseget, üdv: POIROT
Előzmény: Mike (76)
Mike Creative Commons License 1999.04.17 0 0 77
Bocs, a hangkartya kimaradt!
Nekem jelenleg MX300-asom van, ami talan? veri (egyesek szerint) a Live-ot. Bar en a Live-t nem probaltam, ezert fogalmam sincs milyen lehet. Ugy gondoltam azert ezt megemlitem, hogy a Live mellett alternativa lehet az MX300 is
Az A3D 2.0 technikailag jelen pillanatban fejlettebb mint az EAX.
Mike Creative Commons License 1999.04.17 0 0 76
A Diamond V770 kafa darab lesz, foleg ha lesz rajta TV in/out. Akkor nekem is az kell. Foleg azert mert azt olvastam vhol., hogy az ASUS az uj TNT2 kartyaira, masolasvedelmet akar tenni, hogy nelehessen videora felvenni DVD-t. En egyebkent sem akartam, de mondjuk egy par jatekbol szivesen felvennek egy-ket jelenetet, introt. (Bar ugye kerdes, milyen kepuk van a TV out-oknak...)
Probalta mar ezt valaki? Valamit felvenni videora, illetve onnan digizni? Leginkabb a dolog minosege erdekelne!
Koszi, Mike
Előzmény: H. POIROT (75)
H. POIROT Creative Commons License 1999.04.15 0 0 75
Teljes mertekben osztom a nezetedet. A Belinea ebben az ar kategoriaben csucs!A hangkatyarol mar ne is beszeljünk, ez idejileg a legjobb,
Előzmény: META TOM (74)
META TOM Creative Commons License 1999.04.15 0 0 74
Ja, és még valami: a Value kártyán nem aranyozottak a kimenetek. (A Live!-n igen)

Nekem 17"-os Belinea monitorom van, de nagyon király, jól bírja a nagy felbontásokat is, viszont az 1280x1024-nél nagyobb felbontásokhoz inkább 19" vagy 21" való. (Munkahelyi tapasztalat)

META TOM Creative Commons License 1999.04.15 0 0 73
Nekem Live! van, nyertem a CEBIT-en :-). Elöször el akartam adni, de elkövettem azt a hibát, hogy beszereltem a gépbe kipróbálni. Azóta NEM eladó!
Ott nincs semmi varázslás a 3D-ben, mert 4 (négy) kimenete van és mit mondjak, az enviromental audio is fel tudja dobni a játékokat.
Az olcsóbb változata a SB Live! Value, az az extra midi kimenetet nem tartalmazza, meg kevesebb CD-t adnak vele.
igazi hős Creative Commons License 1999.04.15 0 0 72
Pettya, két megjegyzésem lenne a konfigodhoz: A TNT-hez (max 1920x1600 körüli felbontás) inkább egy 17"-es monitor dukál, az Daewoo-ból kb. plusz 20 és nagyon látvnyos a különbség. (Habár a "kis" Daewoo is megy 1024x768 85Hz-en, ami nem rossz.) A WD vinyóról pedig lebeszélnélek: nekem eddig 3 db halt meg pedig az egyik igazi "Compaq Replacement Part" volt. Inkább: Quantum (de nem EX-s, hanem az új CR-s), mert gyors (és ráadásul halk is).
Előzmény: pettya (64)
H. POIROT Creative Commons License 1999.04.14 0 0 71
Ertek a szobol, le vagyok szavazva. Vegtere is demokracia van M-on.
ui: En maradok a Diamond Viper 770-nel, mar megrendeltem.
Előzmény: Dozsi (65)
Dozsi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 70
Mike:
Minden erdekel a temabol!
Igaz, penzem nincs egy ilyen cumora, de talan egyszer.
Hiszek nektek, hogy jol szolnak. Annyit meger a dolgo, hogy utannanezzek.
Előzmény: Mike (69)
Mike Creative Commons License 1999.04.14 0 0 69
Lehet SB Live is, az EAX-os,
az MX300 A3D-s
Az MX300 jobb ket hangfalon/fejhallgaton mint a Live.
Ha ez a tema erdekel, tenyleg meg kell nezned a midi forumot,
vagy a gamez.pganet.com-ot, ott van 3D-s hangkartyakrol nemi info.
Udv, Mike
Előzmény: Dozsi (68)
Dozsi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 68
Mikekam :) :
Szal azt mondod, hogy ehhez az egeszhezegy MX300 kell? Mi az?

Orulok, hogy tetszik a varos :)))))

Előzmény: Mike (67)
Mike Creative Commons License 1999.04.14 0 0 67
Dozsikam! Ugorjal be a midi forumra, ott meg MX300 topic is van.
Off:
Egyebkent a varos tetszik, jopofi.
Bocs, hogy nem irtam elobb, de most rendesen bejott nekem.
offtopic, bocsi
Udv, Mike
Dozsi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 66
Hmm...ez az Internetto nem muxik...

Az elso sorom vege lemaradt: "...leszavaztuk :)"

Dozsi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 65
Viper-t ne vegyel, ugy hiszem, leszavaztu

Valaki leirna nekem, hogy mukodnek ezek a 3D-t a fulhalgaton jatszo csodak? Ugyertem, hogy kulon hangkartya kell hozza vagy vmi specko cumo, vagy csak eleg a szoftver?

Előzmény: pettya (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!