Keresés

Részletes keresés

Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 27
Drága úr, ha nem Mónika volt, akkor ki? Ugyanis a januárban érkezett átlag nettó polgár csak azt látja, hogy "moderátor: Kádár Mónika", és így hajlik a beste a következtetésre, hogy ha a topicja ki lett moderálva, akkor azt a kékkel aláhúzott személy tette.

Kettő: miért nem írt nekem akkor, mikor ezt a topicot megnyitottam - szombat_délelőtt_???

Drága úr, ha nem Mónika volt, akkor ki_a_hülye?

Előzmény: Wágner úr (25)
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 26
pssssszt! Ne zavarj! A rejtély kibogozásán fáradozom!!
Előzmény: pssszt (24)
Wágner úr Creative Commons License 1999.04.05 0 0 25
Há' nem ezt mondtam az elején? Szidod a Mónikát, utána olvasol, utána megint szidod, mindezt nyiltan, nagy nyilvánosság előtt... nem lehetne mondjuk előbb gondolkozni, aztán olvasni, aztán írni és csak utána valamikor szidni valakit, ha már annyira benne vagy a lendületben....
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Egy Pofa Sör mindig segít - amig iszol, nem kalimpálsz feleslegesen, mer' kilötyög különben...
pssszt Creative Commons License 1999.04.05 0 0 24
Liam,
off
abban a topicban a Te neved senki nem említette meg. Egy félőrült cikizte ott a Mónikát, mert kimoderálta a flood-ját, amivel hazavágta a topicot. Talán jobb lett volna, ha megnézed, kihez csatlakozol, mert egy fröcsögő, hazudozó, rágalmazó hölgyemény nem biztos, hogy akármennyire jogos sérelmed ellenére sem jó partner.
Elnézést az offtopicért.
Előzmény: Liam (20)
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 23
Várjunk, most látom, hogy Mónika írt nekem. Szerinte nem ő törölte a topicot. Mivel pedig ő a fórum moderátora, hivatalosan nem tehette más - legábbis a beleegyezése nélkül...
Mi ez, valami Alkonyzóna-motívum?
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 22
Igen, Eágner úr, csakhogy én a topicot nem is követhettem semmiféle holttestig, mert mire újból felértem, csak a hullaszagot találtam és Mónika síri csöndjét a topic hűlt helyén. Ez lenne a hivatali kötelesség nála (és nálad, ha már itt tartunk)?
Előzmény: Wágner úr (21)
Wágner úr Creative Commons License 1999.04.05 0 0 21
Talán mégsem voltak azok annyira ártatlan dolgok, ha csak úgy se szó, se beszéd, hirtelen elszálltak. Talán mégsem az undorító dolgok lennének azok, amiben versenyezni kellene. Mindent meg lehet persze érteni, vannak, akik kupiba járnak, vannak, akik a bélférgeket kedvelik, a kutyakakit, a kakiszekszet, a szétvert fejű női holttesteket élvezik... nos, biztos akad, aki mindezt Sör nélkül is "tolerálja", sőt, úgy talán jobban is.... nem böfögi vissza a jobb sorsra érdemes nedüt....

A "Mónika-téma" pedig olyan régi, mint maga a Nettós "moderálás" - a kezdet kezdetén párszor írtam, hogy ő hivatalból csinálja, ez a "munkaköri kötelessége", ő a szerkesztőség munkatársa és ezért a polgári nevén szerepel. Nos, őt szidni bátran egy "nick" mögé elbújva...hm... szóval, valóban vannak undorító dolgok...

Előzmény: Fogadatlan Prókátor (16)
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 20
off

Olvasd a topicot, apafej, és rájössz, hogy ott spec nem én kezdtem.

uff

Előzmény: pssszt (18)
kiscsillag Creative Commons License 1999.04.05 0 0 19
Láttam a topicot (míg élt), és látom ezt is, és az eljárás tényleg enyhén szólva fura. Mónika, mondjuk ki, ez most nem volt sem tisztességes, sem demokratikus az adott körülmények között.
Előzmény: Liam (-)
pssszt Creative Commons License 1999.04.05 0 0 18
Liam,
ha már külön topicot nyitottál erre a célra, marha jó lenne, ha nem jönnél át az LHV-ba fikázni, légyszi OK?
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 17
Örömhír!!! Drága Mónikánk itt van, és figyel engem! Nézzetek csak az adataimra. Van ám spiritusz a csajban, csak kicsit hallgatag.
Wágner úr Creative Commons License 1999.04.05 0 0 15
Ahá, kösz! Abba nem járogatok, azér' nem ismerem ennyire, meg aztán régi tolmatsch mondás: ".. ahol vagyunk, ott mindig kupi van... sajnos nem lehetünk egyszerre mindenütt..." :)))

Arról a kérdésedről pedig, hogy miért él és virágzik, nekem a "dögöljön meg a szomszéd tehene IS!" jut az eszembe... hm, megyek is azonnal megiszom Egy Pofa Söröt, hogy ne legyenek ilyen antiszociációim vagy micsodáim...

Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 14
Lányok, Házak, Vendégek. Végre egy topic, ahol Mónikát érdemei szerint ítélik meg rajtam kívül is.
Előzmény: Wágner úr (13)
Wágner úr Creative Commons License 1999.04.05 0 0 13
Mi az az LHV topik? Bocs, de minden piát azér' még én sem ismerhetek... pedig de szép lenne.... :))))
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 12
Igen, akkor most ugyanezt érthetően - és megtámasztva azzal, hogy a LHV topic közben miért élhet és virágozhat...
Előzmény: Wágner úr (11)
Wágner úr Creative Commons License 1999.04.05 0 0 11
Attól, mer'hogy a Mónika neve szerepel ottan fönn a ficakban, még nem kell mindenér' őt szidni - ha valaki netán nem értené nagyfiú létére, hogy mitetiscsinál, amikor ide a Tasztalba belecsinál, akkor bármikor írhat arra a moderatoros micsodára, mer'hogy arra csinálták oda állítólag.... persze sokkal jobban járunk mindannyian, ha nem rondítjuk össze az asztalt. Plédájul megiszunk Egy Pofa Söröt és akkor, ha jön a becsinálási inger, szépen kimegyünk és utána nyugodtan ihatunk és írhatunk tovább... ilyenkor legalább érthető az inger, de ugyanez józanul már kevésbé...
rosszak voltak Creative Commons License 1999.04.05 0 0 10
Móni, szerelmem, ne sértődj meg... de tényleg piszokság, hogy még a topic kinyitására sem veszed a fáradságot...
Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 8
Csessze meg, akkor is egy szó nélkül elsüllyesztette egy topicomat, utána meg ide se szagol. Nem is értem, miért nem Destroyernek hívatja magát.
pssszt Creative Commons License 1999.04.05 0 0 7
Jelenleg szegényke az LHV topicban szedi ki lassan minden második hozzászólást, úgyhogy nem ér rá. Ne bántsátok, dolgozik:-))
eMM Creative Commons License 1999.04.05 0 0 6
A Mónika Velünk volt paintballozni,azért nem moderált.

Liam Creative Commons License 1999.04.05 0 0 5
Nos, húsvéthétfő estéje van. A csaj nem jelentkezett. Ennyit a moderálás nyilvános, indokolt módjáról és Kádár Mónika kis kacsóiról!
farkendo Creative Commons License 1999.04.03 0 0 4
Szeretlek téged Mogorva, te kis butuska
Előzmény: Mogorva (2)
Mogorva Creative Commons License 1999.04.03 0 0 3
phallosa = pallosa (még mielőtt letiltanátok..)
Előzmény: Mogorva (2)
Mogorva Creative Commons License 1999.04.03 0 0 2
Haggyad má békén! Még lepattogzik a körömlakkja, aztán, hogy nézne má' ki?

Levelet pedig ne várj tőle, mert az már azt jelenti, hogy neked annyi. Vigyázz, mert Lesújt az "igazság phallosa".

Én már mekkaptam. Azóta fosok is piszkosul...

Cenzúra mongyon le!

Liam Creative Commons License 1999.04.03 0 0 1
Ne szólj bele. Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán veszi-e a fáradságot, vagy csak pusztításra ugratja azt a kis egerét.
Előzmény: rosszak voltak (0)
rosszak voltak Creative Commons License 1999.04.03 0 0 0
Ó, Móni!!! Jelenj meg, mert szeretnék neked hódolni!!!
Liam Creative Commons License 1999.04.03 0 0 topiknyitó
Igaz, hogy eltüntetted a topicomat? Ha igen, miért? És miért nem eresztettél meg róla legalább egy emilt?!!! Most légy itt, hogy válaszolhass!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!