Drága úr, ha nem Mónika volt, akkor ki? Ugyanis a januárban érkezett átlag nettó polgár csak azt látja, hogy "moderátor: Kádár Mónika", és így hajlik a beste a következtetésre, hogy ha a topicja ki lett moderálva, akkor azt a kékkel aláhúzott személy tette.
Kettő: miért nem írt nekem akkor, mikor ezt a topicot megnyitottam - szombat_délelőtt_???
Há' nem ezt mondtam az elején? Szidod a Mónikát, utána olvasol, utána megint szidod, mindezt nyiltan, nagy nyilvánosság előtt... nem lehetne mondjuk előbb gondolkozni, aztán olvasni, aztán írni és csak utána valamikor szidni valakit, ha már annyira benne vagy a lendületben....
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Egy Pofa Sör mindig segít - amig iszol, nem kalimpálsz feleslegesen, mer' kilötyög különben...
Liam,
off
abban a topicban a Te neved senki nem említette meg. Egy félőrült cikizte ott a Mónikát, mert kimoderálta a flood-ját, amivel hazavágta a topicot. Talán jobb lett volna, ha megnézed, kihez csatlakozol, mert egy fröcsögő, hazudozó, rágalmazó hölgyemény nem biztos, hogy akármennyire jogos sérelmed ellenére sem jó partner.
Elnézést az offtopicért.
Várjunk, most látom, hogy Mónika írt nekem. Szerinte nem ő törölte a topicot. Mivel pedig ő a fórum moderátora, hivatalosan nem tehette más - legábbis a beleegyezése nélkül...
Mi ez, valami Alkonyzóna-motívum?
Igen, Eágner úr, csakhogy én a topicot nem is követhettem semmiféle holttestig, mert mire újból felértem, csak a hullaszagot találtam és Mónika síri csöndjét a topic hűlt helyén. Ez lenne a hivatali kötelesség nála (és nálad, ha már itt tartunk)?
Talán mégsem voltak azok annyira ártatlan dolgok, ha csak úgy se szó, se beszéd, hirtelen elszálltak. Talán mégsem az undorító dolgok lennének azok, amiben versenyezni kellene. Mindent meg lehet persze érteni, vannak, akik kupiba járnak, vannak, akik a bélférgeket kedvelik, a kutyakakit, a kakiszekszet, a szétvert fejű női holttesteket élvezik... nos, biztos akad, aki mindezt Sör nélkül is "tolerálja", sőt, úgy talán jobban is.... nem böfögi vissza a jobb sorsra érdemes nedüt....
A "Mónika-téma" pedig olyan régi, mint maga a Nettós "moderálás" - a kezdet kezdetén párszor írtam, hogy ő hivatalból csinálja, ez a "munkaköri kötelessége", ő a szerkesztőség munkatársa és ezért a polgári nevén szerepel. Nos, őt szidni bátran egy "nick" mögé elbújva...hm... szóval, valóban vannak undorító dolgok...
Láttam a topicot (míg élt), és látom ezt is, és az eljárás tényleg enyhén szólva fura. Mónika, mondjuk ki, ez most nem volt sem tisztességes, sem demokratikus az adott körülmények között.
Ahá, kösz! Abba nem járogatok, azér' nem ismerem ennyire, meg aztán régi tolmatsch mondás: ".. ahol vagyunk, ott mindig kupi van... sajnos nem lehetünk egyszerre mindenütt..." :)))
Arról a kérdésedről pedig, hogy miért él és virágzik, nekem a "dögöljön meg a szomszéd tehene IS!" jut az eszembe... hm, megyek is azonnal megiszom Egy Pofa Söröt, hogy ne legyenek ilyen antiszociációim vagy micsodáim...
Attól, mer'hogy a Mónika neve szerepel ottan fönn a ficakban, még nem kell mindenér' őt szidni - ha valaki netán nem értené nagyfiú létére, hogy mitetiscsinál, amikor ide a Tasztalba belecsinál, akkor bármikor írhat arra a moderatoros micsodára, mer'hogy arra csinálták oda állítólag.... persze sokkal jobban járunk mindannyian, ha nem rondítjuk össze az asztalt. Plédájul megiszunk Egy Pofa Söröt és akkor, ha jön a becsinálási inger, szépen kimegyünk és utána nyugodtan ihatunk és írhatunk tovább... ilyenkor legalább érthető az inger, de ugyanez józanul már kevésbé...