Így volt ez a langy-melegbe,
hogy Szulamit nem volt az elegybe.
De most, hogy a tömeg eloszlott,
rólam a homály lefoszlott,
S jól látszom, mint nyakláncon a szívem,
Mit is mondhatnék mást: IMÁDLAK BEEPM!
:-)
Emberek ez maga a teboly
Kihagyta Szulamitot e plehboj
Bocsanatert esedezve mondom
Te allsz Szulamit a 0. ponton
Megelozve mind kit feljegyzek
Ezert mondd: ugye kedvelsz meg?
Huha! PillaPalack listajan elokelo 5. helyezett vagyok. Ne kuldjek dedikalt fenykepet? ;-)
Akkor a megszolittatas kedvessegenek okan legyen ilyen a lista:
- PillaPalack
- MIMIm
- Sehonnai Bitang Ember
- ccfz, jellem, ribizli (ezek ugy osszetartoznak, nem?)
- Alejandro DeSilva es uj szive-busza vikoca
- es eMM meg CaMeL is mer' szervezik a pejntbol partit ;-)
Kicsit provokatív ez a topic...
Nekem azok a kedvenceim, akik szeretnek kirándulni pl., meg akik beírnak a kedvenc topicjaimba pl., meg akik szeretik a mézet pl., meg még mások is. :-)
ribizli
tudtam hogy te leszel az egyetlen, aki önelégültségtől roszkenyérre hízott arccal besöpröd az elismeréseket, majd még megengeded magadnak, hogy te felülemelkedj ezen a kicsinyes rangsorosdin.
Jeeezz, ilyen egy kedvencjellegű vagyok?! Nem is tudtam... :-))) Köszönöm mindenkinek. Ami engem illet: innen való kedvenceim Asztalon kívül is tudják/kapják/élvezik (?) nálam való kedvencségüket, így ide nem tennék felsorolást.
Angyalom !
Meg tudsz nekem bocsátani?
Nem tudtam minden topicot végigolvasni, mivel otthon magánéltem itt meg sajna
imitálnom kell némi munkát !
Sz ez a világ, de te melegséget hozol az életembe és feledteted a frusztrációkat,
a lelkembetiprásokat, az összes f hozzászólást a való-e topicon és a tegnapi estét azzal a szeméttel !
Amikor felébredek, rád fogok gondolni, csakugy mint álomba szenderüléskor és a melltartóm ki és bekapcsolásakor !
Még egyszer köszönöm gyengéd szavaidat
Ja, Wágner úr az nagyon. Most szépen ki is megyek a konyhába egy pofa sörért, és iszom egyet az egészségére. Wágner úr: Egészségedre! Korty, korty, korty...
(Nem rangsorban): CCFZ, jellem, Purusa, DcsabaS, PP, Dr.ÉP, Para+mutációi (ha épp nincs rajtuk a búskórság), Wágner úr, soltika+Finci kutya, meg még gondolkodom.
Azokat szeretem, akikkel az Autó és stílusban szoktam (+volt) találkozni! Olyan nyugisan el tudnak beszélgetni, és ez a topic, illetve írói késztettek a Tasztalba való belépésre.