Keresés

Részletes keresés

Strange Angel Creative Commons License 1999.03.20 0 0 20
ez nagyon biztos

Előzmény: bot (19)
bot Creative Commons License 1999.03.20 0 0 19
kalassz=klassz
Előzmény: bot (18)
bot Creative Commons License 1999.03.20 0 0 18
elszomorítassz! biztos ez? az online hétvége nagyon kalassz volt. hát igen a jó dolgoknak hamar vége szakad.

megpróbálom azért a pletykám forrását is meginterjúvolni. sajnos kicsit áttételes a dolog, úgyhogy lehet, hogy előbb kiderül hivatalosan...

Előzmény: Strange Angel (15)
eMM Creative Commons License 1999.03.20 0 0 17
Jópofa,nem tudja a Matáv hogy mit akar a Matáv.
Ha csak kilenvócven százalékig volt biztos az ügyintéző,az semmit nem jelent.
Előzmény: rutyi (16)
rutyi Creative Commons License 1999.03.20 0 0 16
Én felhívtam az 1212-t ,és azt mondták ,hogy marad ez a rendszer .
DE!!!Az ügyintéző nem mondta bisztosra,csak kb. 85-90 százalék,hogy marad.
Ha igaz akkor az nagyon baró.:)
Strange Angel Creative Commons License 1999.03.20 0 0 15
az uj kedvezmenyek:

havi fix dijert cserebe megadhatsz ket szamot amit 20% kedvezmennyel hivhatsz es ez lehet az internetszolgaltatod szama is

dijak hetkoznap ugyanugy mint eddig
hetvegen delelott nem lesz ervenyes a 150 ftos kedvezmeny csak du-tol szombat es vasarnap is tehat nincs online hetvege

NaNe Creative Commons License 1999.03.20 0 0 14
Az a buli.

Sőt még a két elérés kapacitása összegezhető is !!

NaNe

Előzmény: division by zero (12)
ved Creative Commons License 1999.03.20 0 0 13
Tényleg, én még mindig nem tudom: Az ünnepnap hétvégének számít a kedvezmény tekintetében?
Mert ha nem, akkor nagyon sokba került nekem az idei március 15.-e.
Mert ugye a péntek este kezdődő hivás ha átnyúlik hétköznapra az szép pénzt ér a MATÁVnak....
division by zero Creative Commons License 1999.03.20 0 0 12
Én is már kábelen nyomulok, de marad még a modem is, lásd a TVNet-es topic-ot a kultúrában.
NaNe Creative Commons License 1999.03.20 0 0 11
Hála Istennek sikerült más megoldást találni.

Jelenleg egy tv hálózaton lógok fent - pillanatnyilag ingyen - mert elvállaltam a tesztelését, bemérését.
Ha fizetős lesz, akkor sem lesz több, mint havi br. 8-9 eFt.
És ezért korlátlan elérést, nonstop üzemet (backup van !) és a dial-up tól nagyobb sávszélességet kapok.
Plusz még 10 Mbites belső hálózat, saját szerverekkel, és egyéb nyalánkságok.
Arról nem is beszélve, hogy közben a telefonon (by voice) is elérhető maradok.
És ha úgy szottyan kedvem, akkor még modemezhetek is.
Javaslom, támogassátok a helyi hálózati kezdeményezéseket, nehogy a Matáv nagyon nyeregben érezze magát. Megéri.

NaNe

division by zero Creative Commons License 1999.03.20 0 0 10
Ha jól értelmezem amit a Matáv mond akkor nem kell aggódni:

"Kiterjesztettük a helyi, illetve helyi díjazású hívásokra vonatkozó éjszakai kedvezmény időszakát munkanapokon 18 órától másnap reggel 7 óráig és a teljes hétvégére, a díjküszöböt pedig csökkentettük: egy-egy helyi hívásért legfeljebb nettó 120, áfával 150 forintot számlázunk. Március 31-ig a munkanapokon 5.00 és 7.00, valamint 18.00 és 22.00 óra között, a hétvégén és munkaszüneti napokon 5.00 és 22.00 óra között lebonyolított minden egyes hívásnál már 34 perc után, míg mindennap 22.00 és 5.00 óra között 54 perc után ingyenes a beszélgetés vagy az internetezés."

A helyi hívás ára: nettó 3.3 Ft/perc (kedvezményes), 2.1 Ft/perc (éjszakai)
Tehát márc. 31-ig nettó 112.2 illetve 113.4 Ft volt a határ, míg április 1-töl újra nettó 120 lesz. Remélem a Matáv is így érti.

(Én 12000 Ft kedvezmény használtam fel)

Alfred Creative Commons License 1999.03.20 0 0 9
bot:
???
Mint írtam, a szolgáltatóm pont azért változtatta meg a díjszabását, mert az előfizetői péntek 18:00-tól hétfő hajnalig rajta voltak az interneten...
8-10 db ember? Inkább az összes előfizető 8-10%-a! És a pletyka mit mond, milyen következtetést vont le a Matav? Hogy fölösleges volt a kedvezmény?

Ha jól emlékszem, Mindenki Macája Matáv közeli infókat szokott tudni... Reméljük, idetalál...

Előzmény: bot (7)
eMM Creative Commons License 1999.03.20 0 0 8
Biztos változni fog mert ez igy jó nekünk.
Nehogy már jól érezzük magunkat :-)
Akkor már csak hatan vagyunk :-)
bot Creative Commons License 1999.03.20 0 0 7
pletyka: a matáv készített egy statisztikát, hogy hányan használták ki igazán az idei új kedvezményt. az eredmény 8-10(!) ember.

ezt mondjuk nem nagyon hiszem, mert már itt hármunkról kiderült, hogy eléggé kihasználtuk. bár lehet, hogy rajtunk kívül csak 7 ember tette ezt. ki tudja...

bot Creative Commons License 1999.03.20 0 0 6
én nagyon remélem, hogy a mostani kedvezmény nem változik. nekem is olyan 40-45 ezer Ft volt a kedvezményem januárban és februárban. a tényleges számlám Áfával 9000 körül. tavaly ehhez képest szörnyű 25 ezres telefonszámlákat kaptam és sokkal kevesebbet interneteztem.

Szóval én remélem nem változik semmi. nekem így jó.

Alfred Creative Commons License 1999.03.20 0 0 5
Nekem ez az új szisztéma nagyon bevált, éppen ezért a Matávnak biztos nem, tehát változtatni fog...
(Az eddigi szeretett internet szolgáltatómtól is azért jövök el, mert a Matáv kedvezmény miatt annyira sokat neteztek az ügyfelei, hogy áttért a Mb utáni számlázásra. A múlt hónap még 6000+áfa volt, de az új tarifa szerint már 42000+áfa lenne...)
Szóval, biztos, hogy túlságosan rákapott a nép vonalon lógásra...
WAN Creative Commons License 1999.03.20 0 0 4
Nekem februarban 50000 Ft korul volt a Matav kedvezmenyem, nem orulnek ha aprilisban mar a csekken lenne ennyi
Viszont szerintem mar csak ki***asbol is fog valtozni valami, mert kulonben tul unalmas lenne az elet, meg nem lehet a szamlakeszito prg-be uj bugokat elrejteni :) es kulonben is milyen otlet hogy mar 10 nappal a valtas elott tudni akarod az uj rencert? :)
Yfel Creative Commons License 1999.03.20 0 0 3
Szerintem ezt fogjak majd folytatni, de az is lehet, hogy egy nappal a hatarido elott bejelentenek valami olyat, amitol lesz pofaraeses az osszes netezonek...
En a helyetekben nem neteznek aprilis elseje korul... lehet, hogy bolondos szamlat kaptok utana, mert mexuntetnek minden kedvezmenyt... ki tuggya?
Ez utobbit nem gondoltam komolyan... mielott valaki nekem esne :)

Yfel

Mogorva Creative Commons License 1999.03.20 0 0 2
Na igen. Az egyszer biztos, hogy qrva nagy a csend. Tavaly december elején már mindenki tűkön ült, mindenki cikkezett és figyelt. Most pedig...
Ennyire nem számít már. Mint az üzemanyag áremelés..
laca55 Creative Commons License 1999.03.20 0 0 1
Én is kiváncsi lennék...
Most csak az biztos, hogy a sokmilliárdos nyereséggel büszkélkedő Matáv idei telefonszámlái jóval húzósabbak a tavalyinál. Bőven van bőr a pofájukon.
Előzmény: ved (-)
Les Creative Commons License 1999.03.20 0 0 0
Senki sem mer nullásozni???
ved Creative Commons License 1999.03.20 0 0 topiknyitó
Emlékeztetőül: "...A kedvezményt ebben a formájában 1999. Március 31-ig hirdeti meg a MATÁV. 1999. Április 1-jétől a számlázási lehetőségektől függően- további forgalmi kedvezményeket vehetnek igénybe az előfizetőink."

Szóval mit gondoltok, történni fog valami? Lesz új kedvezmény?
Ugyanis az idő közelg, de még semmi hír sincs, mi lesz 10 nap múlva.
Tud valaki pletykát, konkrétumot, akármit?

bye
Vega

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!