Keresés

Részletes keresés

Macs Creative Commons License 1999.04.27 0 0 71
Én is szeretlek Vanek!
De ez fokozható lenne, ha hajlanál néminemű házasságra :-)))
FunSir Creative Commons License 1999.04.27 0 0 70
Szinte hallom magam elott: "Nevem Van... izé ... kockásfülmento közlegény ..."
Előzmény: csinnnKA (69)
csinnnKA Creative Commons License 1999.04.27 0 0 69
Zaxxon!
Ne mondd, hogy nem ismered Vanekot, a törzsasztal sokak által imádott nyuszikamentő hősét!

Mellesleg "Vanek B. Eduard - közlegény"
Mondd csak, Te nem olvasol/olvastál Rejtő könyveket?! Nahát-nahát! :-)

Előzmény: Zaxxon (67)
Ivan Gortcheff Creative Commons License 1999.04.23 0 0 68
Wendriner úr?
Zaxxon Creative Commons License 1999.04.23 0 0 67
Ismertem egy Vanekot. AZ a Vanek ismerőse volt a bolgár Guncseffék egy rokonának. Ezek a Guncseffék a Várna melletti Szalegucs községben laktak és hagymakerereskedők voltak.
Te EZ a Vanek vagy?
Vanek Creative Commons License 1999.04.23 0 0 66
Nos Zaxxon most már mindent tudsz ugye?

Vanek -a nyuszikamento hos-

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.04.23 0 0 65
Én nyuszi vagyok. Nem elég ennyi? A Vanek pedig a Vanek. Ő a hős, a rettegett Vanek(úr) a drága jótét lélek. :))
Előzmény: Zaxxon (64)
Zaxxon Creative Commons License 1999.04.23 0 0 64
kockasfulunyul te lány vagy?

Vaneknak mindegy csak nyúl legyen?

Ki az a Vanek?

Előzmény: kockasfulunyul (62)
Vanek Creative Commons License 1999.04.23 0 0 63
Hát igen a Nyuszika a fején találta a szöget. Egyedül a saját sorsát illetoen tévedett, ugyanis én meg fogom menteni az én legkedvesebb Nyuszikámat.

Vanek -a nyúlmento hos-

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.04.23 0 0 62
És ki vagy te, hogy nem tudod?
Vanek egy nyúlmentő, aki nem hagyja, hogy a férfiak igába hajtsák a fejüket, és, hogy a lány-sárkányocskák elvigyék őket az oltár elé.
Csak kár, hogy kudarcot vall velem kapcsolatban. Mármint neki kár. Nekem ez pont így jó.
Zaxxon Creative Commons License 1999.04.23 0 0 61
Ki az a Vanek?
izsike Creative Commons License 1999.04.22 0 0 60
Én Csabát szeretem.
amaz_on Creative Commons License 1999.04.22 0 0 59
Ja!
Ha egy "hullafáradság"-ot elmúlasztó masszázsra van szükséged, akkor írj bátran!!!
Szeretlek Vanek!!!
amaz_on Creative Commons License 1999.04.22 0 0 58
Örülök, hogy újra itt, de legalább pár szót irhattál volna azok után, hogy íly hűségesen vártunk RÁD!!!
Szeretlek Vanek!!!
Kép?
Ami
Vanek Creative Commons License 1999.04.22 0 0 57
Hát sziasztok Kedveskéim!

Íme itt vagyok, megjöttem épen egészségesen és hullafáradtan. A nyakamba szakadt pár mázsa meló, úgyhogy a héten csak kevés idot tudok Veletek tölteni.:((
De azért a Nyuszikamentés továbbra sem szünetel! :))

Vanek -a nyuszikamento hos-

money Creative Commons License 1999.04.20 0 0 56
Alex,nagyon elmerültél a vinyód megformázásában mert félreértelmezted a Dolgokat.Itt csakis rendes lányok vannak,és mindenki kiváncsian várja,hogy alakul amaz_on és Vanek sorsa. Vanek SIESS,várunk! Alex ne forgasd ki a szavaimat,Oké?
amaz_on Creative Commons License 1999.04.20 0 0 55
Alex!
Visszaadtad a reményt, hogy már néhány óra múlva itt lesz Ő!
Remélem első dolga lesz, hogy beköszön, mert már nagyon hiányzik.
Szeretlek Vanek!!!
Szpidi Creative Commons License 1999.04.19 0 0 54
Alex99 és a Vanekimádónőkkórusa
Igenis irigykedem, meg aggódok. Nem tudom eldönteni, melyik rosszabb, a reménytelen, szinte már örjöngő szerelem, vagy ( a másik oldalról) az imádó nők folyamatos rohama. Bár ha imádásról és nem szerelemről van szó, akkor nem számít, hogy reménytelen vagy sem :)))))
Ui: nekem is van papizsepim. :)
Ui2: Hajrá Vanek !
Alex99 Creative Commons License 1999.04.19 0 0 53
Kedves Husiné!
Még az a szerencse, hogy hallgattam anyukámra. Ő ugyanis aztat mondotta "kisfiam, mielőtt valami baromságot csinálsz számolj 10-ig". Most is bejött, mert már 1-nél rájöttem, hogy a vinyót nem szabad megformázni. Most hogy a fenébe tudtam volna meg, hogy esetleg engem is imádni fogsz, ha rendesen viselkedek. Kedves soraidtól újjá születtem (különben már éppen rám is fért, mert az idősebb szemeszter sorait szaporítom).
Azt kérem csak tőled, hogy értesíts, ha szíved valamelyik szabad kis csücskébe bekerültem. Mert rögtön akkor rögtön lecserélem a képernyőpihentetőm Windows zászlaját egy "SzeretünkVanek"-re.
Kitartás lányok, már csak néhány óra, és itt van ŐŐŐŐŐŐŐ.
Kisírt szemmel búcsúzom.
Husiné Creative Commons License 1999.04.19 0 0 52
Kedves Alex.
Én mostmár nem csak Vanekot imádom.
Ha írsz még ilyet, akkor Te is az imádottam leszel!!!!!!!!!!
Alex99 Creative Commons License 1999.04.16 0 0 51
Husiné te drága!
Nekem is könnybe lábadt a szemem a meghatódottságtól. A második mondat alapos elemzése során azonban rájöttem, csak azért kellek, hogy többen várjuk Vanek urat. Most el kell mennem papirzsepiért, mert a többi már könnyben ázik. Ha te is csak Vaneket imádod, örökre kikapcsolom a modemem, megformázom a vinyómat, (bár azt azért mégsem). Még gondolkozom egy kicsit a dolgon, de valami riasztót biztosan teszek.
Előzmény: Husiné (50)
Husiné Creative Commons License 1999.04.16 0 0 50
Milyen megható ez a marasztalás.
Nagyon kedvesek veled /Alex99/ a lányok/amaz-on és money/.
money Creative Commons License 1999.04.16 0 0 49
Alex99!
Kösz hogy maradsz és velünk együtt várod Vanek úr megérkezését.
Alex99 Creative Commons License 1999.04.16 0 0 48
Kedves Money!
Ezek a sorok megbizsergették szívem legelkérgesedettebb (elég nehéz volt leírni) csücskét is. Maradok.
Előzmény: money (46)
amaz_on Creative Commons License 1999.04.16 0 0 47
Money!
Igazad van világgá akarom kürtölni
SZERETEM VANEKOT!
money Creative Commons License 1999.04.16 0 0 46
Kedves Alex99!
Örülök hogy sikerült visszaadni a reményt és remélem nem adod fel és velünk maradsz.
Alex99 Creative Commons License 1999.04.16 0 0 45
Money kedves!
Visszaadtad a reményt, igy egy kicsit jobb lesz a hétvégém. Végül is Vanek csak egy van, ti meg többen vagytok!
money Creative Commons License 1999.04.16 0 0 44
Fiúk ne sopánkodjatok,mindenkinek terem itt fű csak, mindenkinek más kertjében.Amaz_on biztos úgy gondolta,hogy világgá kürtöli az érzéseit.De azért ti se adjátok fel,hátha rabul ejtitek sziveinket!
Alex99 Creative Commons License 1999.04.15 0 0 43
Kösz Szpidi!
Csak vigyázz, mert azt mondják ezek az imádnivaló leányok, hogy te is csak irigykedsz. Én visszavonulok innen.Már beláttam, hogy itt nekem nem terem pázsit de még két szál fű sem. Minden tiszteletem Vaneknek nem egy pite pali. Itt hagyja a csajokat, ők meg kórusban sírnak. Ezt azért nem könnyü utána csinálni.
Alex
Előzmény: Szpidi (42)
Szpidi Creative Commons License 1999.04.15 0 0 42
Na de lányok, mi is FÉRFIak vagyunk, minket is tessék szeretni !
Előzmény: amaz_on (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!