Mióta nézem folyamatosan pozitív irrányban fejlődik jellemem, és kedvesem faggatására csak Al szavai jutnak eszembe:
"Igen Peg, féltékeny vagyok minden férfira, akit meleg vacsora és hideg sör vár otthon és egy kicsit kisebb feleség, mint King-Kong."
Én is szívesen néztem a sorozatot, sőt családtagjaimat is ráneveltem erre. Azonban pár hónapja súlyos baleset történt velem, ami megakadályoz a nézésében. Az történt, hogy pár hónapja Finnországban élek. Ha tudnátok valami jó gyógymódot (a hazautazáson kívül), az nagyon jó lenne.
Kedves Al Bud Bundy!
Köszöntünk körünkben Ed O’Neil! Nem is tudtam, hogy Te is magyar vagy! Jó a sorozat, csak így tovább. Ne hagyd, hogy Márszí sokat ugráltasson! :-)
Hey bundy!
Hamarabb is johettel volna!
A tegnapiban a videotekas resz kurvara teccett, persze hulyeseg kulon kiemelni barmelyik jelenetet is.
Ja es bundy szinkronja kiraly.
Peldaul amikor a dagadt fotomdolekkel utazik, akkor valahogy fikazzak, hogy oltonyben van es "szaglik a karatetol".
Theat ha valaki legkozelebb megjegyzi, hogy izzadtsagszagod van (nekem nem szoktak, de hatha masnak ;), akkor huzdd ki magad es mondd azt, hogy csak szaglasz a karatetol.