Keresés

Részletes keresés

drhv Creative Commons License 1999.03.15 0 0 9
Na igen, eddig összesen 220 milliót fordítottak a mentésre. Arra bezzeg van pénz, hogy mindenféle külföldieknek (a külföldön élő magyarok is külföldiek) székelykapukat meg templomokat állítgassunk. Az itthoniak meg tökig járnak a dzsuvában.

Csodálkoztok, hogy megpróbálom minimalizálni a befizetett adómat? Majd én odaadom azoknak, akik szerintem fel tudják rendesen használni.

Egyébként van polgári védelem is, azok mit csinálnak?

Előzmény: Gyedmaroz (8)
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.03.15 0 0 8
Továbbmennék: településfejlesztésre se jut pénz, utakra, csatornázásra. Majd mehetek gumicsizmásan, tökig érő sárban a milleneumi szentmisére.

off, elnézést
Mogorva, nem tudsz egy jó helyet, ahol diát szkennelnek, viszonylag ócsón?

Előzmény: tomato (7)
tomato Creative Commons License 1999.03.15 0 0 7
Kedves Mogorva!

Nem a befizetett adóforintjaink felhasználásáról beszélek, arról hasonló a véleményem, mint neked. Szerintem a felajánlható százalékok pont arra lennének jók, hogy mindenki úgy érezhesse, hogy a befizetett adójának legalább egy részét pontosan arra fordítják majd, amire szeretné, hogy fordítsák. Én csak a jelenlegi célok egy részét (egyházak támogatása, milleneumi ünnepségek) nem tartom összemérhetőnek fontosság szempontjából azzal, hogy egy csomó embernek kilátástalan lett az élete. Az egy másik kérdés, hogy a fenébe lehet, hogy ezekre a gátakra hosszú évek óta nem költik el a szükséges pénzeket, és egyáltalán előállhat, ráadásul sorozatosan egy ilyen helyzet.

Előzmény: Mogorva (4)
WesFeri Creative Commons License 1999.03.15 0 0 6
Mogorva véleményére gondolok
Előzmény: Mogorva (4)
WesFeri Creative Commons License 1999.03.15 0 0 5
Karakterisztikus vélemény, de van benne valami ...:)))
Előzmény: tomato (3)
Mogorva Creative Commons License 1999.03.15 0 0 4
Nem! Arra fizetjük az adót meg mindenszart, nem pedig, hogy a gennyes, dagadtpofájú, puhos Csurka a hájas picsáját meresztgesse és ugasson a Hősök terén. Nem szólva a többi gennyládáról...
tomato Creative Commons License 1999.03.15 0 0 3
Komolyra fordítva a szót, nem gondoljátok, hogy a jelenlegi ár- és belvíz-helyzetre tekintettel, számítva még földrengésre, stb. természeti katasztrófákra a személyi jövedelemadókból egy ilyen katasztrófa-alapra kellene felajánlani inkább 1-2%-ot, legalább alternatíve?
tomato Creative Commons License 1999.03.15 0 0 2
Már a Hofi is megmondta:

"Ha egyszer nálunk teljes leszerelés lesz, éhen döglünk, meglátják!"

Mogorva Creative Commons License 1999.03.15 0 0 1
WesFeri!

Teljesen igazad van!
Minden szavaddal egyet kell értenem. Cirka 5 éve voltam 2 hét tartalékos szolgálaton. Hát, hogy finoman fogalmazzak, eszem megállt. Szó szerint azok az állapotok fogadtak amiről írtál. Akkor úgy határoztam, hogy engem innentől feledjenek el, öreg vagyok én már bohócnak. Elképesztő állapotok uralkodtak. Azóta félévenként küldözgeti a levelet a kieg., hogy menjek be és vegyem át az állandó behívóparancsot. A levelek mennek a helyükre. Le vannak szarva! Majd ha hadsereg csinálnak abból a rohadt csürhéből behívhatnak. Addig kopás...

A jelenlegi helyzetben FELHÁBORÍTÓ, hogy a katonák nincsenek a gátakon. Az idióta Végh Fecó aszondta, hogy Ők majd akkor vesznek részt a mentésben, ha életveszélyt kell elhárítani.

Eszem faszom megáll!

Hogy rohadnának meg!

Előzmény: WesFeri (0)
WesFeri Creative Commons License 1999.03.15 0 0 0
A katonákat nem lehet mostanában munkára fogni, mert a hivatásosok NATO kompatibilitási ügyekkel vannak elfoglalva, a sorállományra meg vigyázni kell, hehogy emberi méltóságukat sértő parancsot kelljen végrehajtaniuk.
Engem még 24 hónapra hívtak be, de nem kérdezték, mit szól a méltóságom egy kis hólapátoláshoz, esetleg erdőtűz oltáshoz. Direkt nem a szivatásos külsőkörlet takarításokat és egyéb felesleges dolgokat említem, azok egy más katagóriába tartoznak.
Röhej, hogy a legnagyobb hóban a HM udvarára alig lehet behajtani, mert nincs egy szakasz katona, akik ellapátolnák.
Félreértés ne legyen, nekem is két fiam van, remélem, nem lesznek már sorkatonák, de azért mindennek van határa.
scrolló Creative Commons License 1999.03.15 0 0 topiknyitó
Hali!

Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek arról, hogy az állam/kormány mit tesz/nem tesz az árvíz/belvíz ellen.

Adalék:
1. Katona Kálmán nyilatkozata: "Most már tudom, hogy mit csinálnak rosszul az önkormányzatok az ár elleni védekezésben. Rosszul koordinálják a munkát..."
2. Kérdem én, miért nem lehet kirendelni a hadsereget. Ők vszínű hatékonyabban vennék fel a küzdelmet az ár ellen. A lakosság meg a homokzsákok kevésnek bizonyultak. (Egyébként csak homokkal nem lehet megfogi az árvizet.)
3. Lehet, hogyha mindez a Duna másik oldalán történik valahol, akkor hatékonyabb a segítség is????

UI: Lehet, hogy nullás topic lesz, de az is vélemény.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!