Keresés

Részletes keresés

Yfel Creative Commons License 1999.02.28 0 0 8
Javaslat?
Előzmény: stevie wonder (7)
stevie wonder Creative Commons License 1999.02.27 0 0 7
Valogassatok meg, melyik ujsagot olvassatok.
McAtti Creative Commons License 1999.02.27 0 0 6
Utoljara talan szaz eve irtak azert ujsagot, hogy tajekoztassanak. Azota az ujsaghasonlo, mint a fogpaszta. El kell adni. Maximalis tisztelet a kivetelnek, akik elsosorban informalni akarnak, es nem a hirdtoik, megrendeloik fele terelni.
Attila
leha Creative Commons License 1999.02.27 0 0 5
némely riportok kapcsán (melynek témájában érintve voltam) sikerült azt a tapasztalatot leszűrnöm, hogy az ujságírónak lövése seincs a témáról, de nem zavarja, mert akinek eladja, annak sem.
nyman Creative Commons License 1999.02.27 0 0 4
Aha most mar ertem, miert "fontos" leirni az eletkort. A hiteles tajekoztatas...

Mondjuk az ilyenekol is ki tudok akadni
"Romba dőlt egy ház Szegeden" http://internetto.szeged.hu/friss/aktualis/romhaz/
holott en csak egy leomlott falu hazat latok a kepeken. A romba dolt haznak semmi nyoma. Vagy a fotos eltevesztette a helyszint.
Előzmény: corporal (3)
Benjy Creative Commons License 1999.02.26 0 0 2
igaszsag=igazsag
bocsi
Benjy Creative Commons License 1999.02.26 0 0 1
Csatlakozom az elottem szolohoz.
Volt mar szerencsem latni,tudni,hallani
hogy mi a kulonbseg egy ujsagcikk es a valosag kozott.
10% igaszsag
90% marketing v. rizsa duma

A mobilrol pedig annyit,a megterulesi ido:
-mobil 3 ev
-drotos 10 ev
m23 Creative Commons License 1999.02.26 0 0 0
Ki mondta, hogy a médiában elhangzó dolgoknak bármi közük van a valósághoz? Az egybeesés szerintem csak véletlen muve lehet :).
nyman Creative Commons License 1999.02.26 0 0 topiknyitó
Elkepzelheto hogy nem csak en erzem igy, de ha az ember igyekszik tobb forrasbol tajekozodni, akkor nap mint nap egymasnak tok ellentmondasos hireket hal vagy olvas.

Pl. A mai nepszavaban az 1800 tenderrel kapcsolatban "A veszteseges lehet az ugy mobilceg"ben az ujsagiro azt ecsetelgeti, hogy az ujabb szolgaltato mekkora hatrannyal indul es ez mekkora nagy veszteseg.

Korabban arrol volt szo, hogy a mobil piac mekkorat fejlodott magyarorszagon, mivel a kilencvenes evek elejen levo prognozisok 2000re csak nehany szazezer elofizetovel szamoltak holott aztan 98-ban elerte az egymilliot. Ez ugye a lakossak kb.10%-k jelenti.

Oszt az elso cikknek tok ellentmondo allitas, egy masik forrasbol (bocs, de mar nem emlekszem ra) hogy pl. Finnorszagban a lakossag 56% Svedorszagban 48%-k stb rendelkezik mobiltelefonnal bla bla bla es Magyarorszag fel tud fejlodni idaig es ennel az aranynal mar ot-hat szolgaltato is meg tudna elni. Ami viszont eles versenyt jelentene, es a fogyasztok rendkivul joljarnanak stb stb.

Most ezeknek az utobbi szazalekoknak csak a felet erjuk el es akkor a harom szolgaltato szerintem siman meglessz egymassal.

Masik ilyen hir. Abbol az idobol amikor ha jol emlekszem Torgyan hazanal volt egy robbanas.
Kereskedelmi TV A "A szakertok szerint xxx tipusu robbanoanyagot hasznaltak, de a mennyiseget meg nem allapitottak meg"
Fel percel kesobb a "B"-n- " A szakertok szerint kb. x kg robbant, de meg nem tudjak, hogy milyen tipusu..."

Na oszt a kedves polgar dontse el, hogy valoban mi tortent. A sort asszem sokaig lehetne folytatni. Egyeb velemeny?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!