Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 1999.02.02 0 0 9
Szerintem a Cosmopolitan reklám cool volt,a második legjobb dolog meg gusztustalan.
Banál Béla Creative Commons License 1999.02.02 0 0 8
Úgy tudom a közelmúltban volt néhány cenzúrás action egészen enyhe plakátok miatt (cosmopolitan magazint olvasó no melltartója meg hogy vmelyik rádióadónál csak egy dolog lehet jobb).
Gondolom a tévések kicsit beaggódtak. Az eroszakfilmek régebben is efféléket mutogattak, csak akkor nem volt ennyire szembetuno a differencia.
myprint Creative Commons License 1999.02.02 0 0 7
Nem én/mi néztem/tük hanem a gyerek a szobájában.
Addig is ellenőrzött volt hogy mit néz meg, de mos már szigorúan ellenőrzött.
Előzmény: eMM (6)
eMM Creative Commons License 1999.02.02 0 0 6
Úgy kell nektek,miért néztek TV-t! :-)
myprint Creative Commons License 1999.02.02 0 0 5
Bocsi HÉV volt nem villamos!
Előzmény: myprint (3)
Gyalogkakukk Creative Commons License 1999.02.02 0 0 4
Ace,

sajna nem, mert ezt többször is megismételték, az összes szexuális hangulatú jelenetnél.

Ilyen durván csak a MaSat-on láttam, de a jelenség máhol is létezik. Vegyük csak az egyszeru rajzfilmeket, ahol a Batman ugyan-úgy halomra gyilkol mindenkit. A legtöbb TV csatorna azonban a szexualitás megjelenésekor a filmet az "adult" kategóriába sorolja és csak nagyon késon hajlandó vetíteni.

Nem azt akarom mondani, hogy ide nekem a véres pinát, de azonnal, csak annyit, hogy az eroszak természetellenesen fo téma lett, míg a szex kevesebb hangsúllyal bír (tudom ez nem mindig igaz, hiszen az ellentétes mozgás is látható - lévén minden mozifilmben van szex). Szóval leginkább a TV és a hazai társadalom az eroszakot normálisabb és elfogadottabb dolognak tartja, mint a szexet.
Előzmény: coeurace (1)
myprint Creative Commons License 1999.02.02 0 0 3
Azért a villamossal levágott fejű ember sem volt akármi reggel negyed nyolckor, minden irányból akurátusan megmutatva. Nekem a fiam szólt hogy mit mutat a tv.
A gyerek 14 éves.
Előzmény: Gyalogkakukk (-)
neduddgi Creative Commons License 1999.02.02 0 0 2
:-)))))))))
Előzmény: coeurace (1)
coeurace Creative Commons License 1999.02.02 0 0 1
Kakukk,

Nem lehet, hogy te a msat-ra kirott ket perces adasszunet buntetest lattad?

Ace
Előzmény: Gyalogkakukk (-)
pancho Creative Commons License 1999.02.02 0 0 0
Jó példa a gyerekeknek, már ha nézik (mé ne néznék). Gyilkolni lehet, de a szex, hát az valami rettenet.
Gyalogkakukk Creative Commons License 1999.02.02 0 0 topiknyitó
A témát egy dühíto eset szülte:

A MaSat tévén, egy szokásosan tré film közben egy szolid szexjelenetet egy hatalmas, egész képernyot beborító négyzettel kitakartak. Órámra pillantok: este 11 óra körül (persze tudom, az ördög nem alszik). Nem hiányzott, hogy szexet nézzek tévén, bár kicsit zavaró volt a cenzúra.
Azután bejött a vászonra Dzsó, a kokemény - kitakarás el - majd premier plán mutatják, ahogy fejbelövi a nejét (vagy bárkit).

Tudom, hogy a gyilkolás is lehet természetes, de talán nem ezt kéne hangsúlyozni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!