Innentől bármely dehonesztáló, vagy annak szánt kifejezés, vagy utalás politikusok vagy rokonaik szexuális preferenciájára: 1 hét - 1 hónap - végleges tiltás a topikból.
Ugyanez fórumozóval kapcsolatban: 1 hét - 1 hónap - végleges aktuálpolitika tiltás, indokolt esetben root tiltás.
Nagy ívben teszek rá, hogy hozzám szólsz-e avagy sem, én továbbra is akkor kommentelek, és azokra a hozzászólásokra amelyekre kedvem tartja! Fogadd el ostoba fidernyák, nem körülötted forog a világ, sőt, van egy rossz hírem: a gazdád körül sem! 🤣🤣🤣🤣🤣
Először tán nézz utána ostoba fidernyák. Szerintem inkább legyen hirtelen valami sürgős dolgod, látod lendike már lelépett. Jobban jársz ha te is elhúzol, mert megint olyan dologba keveredtetek amit nem lehet védeni.
De felőlem folytathatod tovább a comboskodást ostoba, legfeljebb a szórakozásunkat biztosítod! 😉😁🤣🤣🤣
Ezzel a dumáddal csak az az apró pici baj ostoba fidernyák, hogy az a lista amire most a gazdád felkerült, egy olyan lista, amiről még a paprikajancsi se húzathatja le arrogánt csak úgy. Szóval beszoptátok fidernyák, fogadd el. 😋
Szerencsétlen kapálózó ostoba fidernyák, miért beszélsz feltételes módban? Hozzászólásodban túl sok a "ha"! HAHAHA!! 😋😂😂😂
A gazdád tényként közölte ezt, nem vállalsz már vele se véleményközösséget??? Jujúj lendike, nem félsz hogy így elesel a kifizetésed egy részétől?
Csak úgy megjegyzem: megint ferdítesz lendike, a gazdád NEM tűzszünetről beszélt hanem BÉKÉRŐL, amit majd a narancsfejű paprikajancsi elintéz két nap alatt. Értem hogy szelektív a memóriád hisz ostoba fidernyák vagy, ezért is törlöm most bele a kis pici nózidat. De ugye nincs harag lendike? 😉😋😂😂😂