Kedves Medwe,
en nem hiszem, hogy barmelyik levelezo mogott itt valamifele szervezet allna. Az aldott emleku HIX Forumba is rendszeresen irtak szelsoseges politikai nezetek kepviseloi,
jobbosok es balosok egyarant, akik rendszeresen es kolcsonosen megvadoltak egymast azzal, hgy a masik fizetett ugynok(seg). Naiv ember vagyok, en akkor se gondoltam ezt valosagosnak. En azt hiszem, ide valodi emberek irnak. Maximum, neha, egyes alneveken direkt provokacios cellal (pl, Gottliebrol nem hiszem hogy a valodi nezeteit irna meg, hasonlokeppen Igorrol is az volt velemenyem, hgy egy [esetleg mas neven ide rendszeresen irogato, vagy se, ez most kozombos] mestersegesen krealt figura, nem valodi szemely).
Ez a jelenseg onmagaban sem nem tisztessegtelen, sem nem igazan zavaro, egyszer az olvirban irtam ilyesmirol "medol" kapcsan, "vele" pl. nekem semmi bajom nem volt. Amit a ket fentemlegett nick neveben irogatott valaki, az az en izlesemnek sok volt. De, meg mogottuk sem velem hogy kommunista vagy fasiszta ugynoksegek rejtoznenek.
Attól tartok, nem tudsz elszakadni a rögeszméidtől.
A "valódi" emil postafiókom, a munkámhoz kell. Ha munkából kifolyólag lenne dolgunk egymással, az "éles" emil címemet adnám meg. De én nem hivatalból levelezek itt veled. (Én biztos nem.)
Elárulom, hogy névjegyem is kétféle van. Az egyiken CSAK a munkahelyi adataim vannak, a másikon, CSAK a privát. Lehet, hogy szerinted hülye, meg gyáva vagyok, de szerintem ez így a normális. Ez az én másságom. Tiszteld, ha nem esik nehezedre.
Kedvesek, hat ez nagyon mulatsagos, meg tanulsagos is volt.
HJM nem kell rohognod, hanem epp azert irtam is le, hogy amit PS-ben irtam a rohadtkomcizas az vicces, mert olyba tunt nekem, hogy nem birok elegendo mennyisegu ;-)-t rakni, hogy meg ne bantodjanak a szoclibek;-)
medwe onnan gondoltam (hogy fiatal ertelmisegiek...), mert vagy egyetemre jar az illeto es ingyen van neki a net, vagy sok penz van es akkor eleve nem lehet tok hulye;-) Meg onnan is, mert mindenhol 20-35 eves feher es fehergalleros, ferfiak hasznaljak a netet (kiveve persze japant;-) )
De ezutan a topic utan, meg a sajat hozzaszolaaimat is elolvasva kezdek ketelkedni ebben.
Mi a szomorubb:
Ha egy szervezet direkt provokal jobb vagy bal oldalrol?
Ha ennyire kevesse tolerans emberek hasznaljaka halot, azaz a jovo generacioja (bocs HJM;-) ) ennyire hulye?
PS Szerintem mindenki (en mar megfigyeltem) megfigyelhetne magat, hogy o a legszelsosegesebb, mert sajna ugy van ez (szerntem), hogy aki egy kicsit is ertelmes aztud az erzelmeihez, jo kis erveket krealni, igy az erzelmeirol azt hiszi, hogy politikai mggyozodes, rossz esetben meg abba is belegondol, hogy miert szocializalodott igy vagy ugy es akkor aztan, minden alol vegleg fol van mentve oszt nyugottan mondhattya hogy rohadtnacikommunistafaisztaliberalisorbankovackunczehorn.
speaker!
csatlakozom, csatlakozom, csatlakozom.
A tartózkodólistára javasolnám az "egymás" továbbá a "feltételezett bagázsa" kitételt is. Ami miatt a többesszám szokott használódni.
Egyetértesz?
Kedves Libego!
A Tasztalban olvastam, hogy egy vitapartnerednek többesszámban válaszoltál. Feltételezve róla, hogy nem autonóm vitázó, hanem egy csoport véleményét írja ide.
Ez címkézés. IMHO.
Ha Te eddig itt nem címkéztél, kérlek, ne is kezdd el, mert azt csak egyilag lóerlevöl pofikák szoktak.
speaker
most kerültem ebbe a topicba és örömmel látom ,hogy ugyanúgy dől belőled a szélsőjobboldali blődség , mint a többin . üdítő jelenség vagy , mert az ember boldog lehet , van nála korlátoltabb is.....
HJM:
"Cimke nélkül nem megy..."
ez a baj. Nekem sikerult.
"Azok meg mind nálad és elvbarátaidnál vannak,..."
Nekem nincsenek elvbarataim, es engem sem tekint annak.
"előrenyomott állapotban, csak néha nem tudjátok, hogy melyiket vegyétek elő, mert a hozzá kapott használati utasításotok is homályos.... :-))"
En nem cimkeztem. Legalabbis a Torzsasztalban nem. Ti viszont igen, csak rosszul sult el.
Meg szerencse, hogy odaraktad a smiley-t. Kezdtem azt hinni, hogy felvetted rox stilusat.
bubu, kedves!
Egyszerre egy nicket használok.
Amennyit eddig használtam, az a szám hiányzik a palettádról.
Van viszont három kérfdésem hozzád:
1. erről miért nem emilben értekezünk?
2. miért nem válaszolsz a kérdésemre?
3. mi a véleményed az alapkérdésről?
Kedves Skorpió!
Azt hittem a Libegőtől kérdeztél, de ha akarod én is válaszolhatok.
Nem függ össze. Minden pártnak meg van a maga keresztje: ilyenek a bunkók, itt is ott is. De nem azért bunkó valaki, mert egy párthoz csatlakozik. Viszont sok bunkó bunkósíthat egy pártot is.
(Mint a példák mutatják.)
Kedves bubu!
Az előbbi bejegyzésem Neked szóló részéből kimaradt egy szó. Ez volt "értem". Ha megtalálod, hogy honnan hiányzik, kisorsolok közötted két egész olyan napot, amikor egyszer sem szólok hozzá ;-)
Kedves freimann!
Hol hallok ijeneket? Én nem mondtam, hogy ezt hallom. azt írtam, hogy a fantáziám. El tudod képzelni, mijen a fantázilya? ;-)
A másik kérdésedre NEM a válaszom, mivel pártházat emlegettem volt, és a kérdésedben szereplő "intézmények" nem pártok. IMHO.
Kedves ego!
Akciózáshoz talán valóban kevés, de gyűlölet keltésére, pártok, emberek, eszmék lejáratására, továbbá indulatok tesztelésére bőven alkalmas.
Olvastam egyszer egy szociológus-flée ember tollából, hogy az egyik legértékesebb gondolat, amit az ember a WC falára felír, mert olyankor egyedül van és őszinte, azaz kendőzetlenül nyilvánul meg. A tasztal is ilyen, sőt, az egyedül levő ember még irányítható is.
Kedves Barátom, Csülök!
Onnan veszem a netezés és a KULTURÁLTSÁG összefüggését (ez nem = az intelligencicával!) mert az ide író emberek tudnak írni-olvasni ;-)
Kedves Zak!
Fel tudod nekem sorolni azokat a topikokat, amelyek már elértek valamit"?.
Kedves bubu!
Ha mégegyszer elolvasod a vitaindítómat, talán rájössz, hogy nem a több nick használatáról szól. Nem az én több nickemre való sejtelmes célozgatásaidat, amikor a Szigeten mindenki előtt beszéltem róla, továbbá itt, az asztalon sem titkoltam. Csak nem akarod leleplezni Horn Gyulát, hogy tagja volt az MSZMP-nek??? Az utolsó kérdéseddel pedig végképp nem tudom, mit akarsz? Pontosítanál?
Kedves Aladar?
Honnan az információd, hogy ide főleg fiatal értelmiségiek írogatnak? És hogy a többségük szoclib?
Kedves speakermadár!
Azt hiszem, egy kissé félreértettél?
De hogy kire gondoltam, az maradjon az én titkom.
Kedves Libego!
Milyen érvekről és milyen címkézésről beszélsz????? :-o
Én meg úgy képzelem a te-fajta gyűlölködőket, hogy
1. -Fiatalok (30 évig)
-Zsíros hajuk van, állandóan orrukat szívják,
-Megtanultak pötyögni a kibordon, és ettől számítógépes zseninek hiszik magukat
-Itt töltik minden idejülket a neten, mert azt hiszik innen megismerik a világ folyását
-szexuálisan zaklatottak és aberráltak, ezért irigyek és folyton attól reszketnek kimaradnak valamiből
-egyébként "temetnék a munkát…", ami általában sikerül is nekik és ez jellemzi legjobban erkölcsi tudatukat, illetve annak hiányát.
2. -Középkorúak -(60 év alatt)
-Sok mindent láttak, sok mindent átéltek és mindig a rossz oldalra álltak, most azután ehhez körömszakadtáig ragaszkodnak, gyűlölnek mindent, ami tévedéseikkel ellentétes, és ami eddigi elveik feladásáram, vagy korábbi tetteik felülviszgálatára inspirálná őket,
-emiatt görcsös, tudat alatti félelmeik vannak. (Nem merném lelki-ismeret furdalásnak nevezni, mert tagadják, hogy lelkük lenne.)
-Családjuk csupa zűr, gyerekikkel nem értik meg magukat, barátaik nem voltak és nem is lesznek,
-ide menekülnek állandóan a netre, mert azt hiszik így még élnek.
Pedig már nem.
Kedves Libego
Cimke nélkül nem megy.
Azok meg mind nálad és elvbarátaidnál vannak, előrenyomott állapotban, csak néha nem tudjátok, hogy melyiket vegyétek elő, mert a hozzá kapott használati utasításotok is homályos....
:-))
Miér' kő' ma valakinek bújkálnia? Ez olyan beidegződés az illegalítás éveiből, vagy netán félelem attól, hogy jönnek a terrorista Vörös Brigádok... meg a készültség, meg felügyelő úr, meg a tűzoltók, meg az a sokk vííízz ... brrrr... ? :)))))
Vita ide, vita oda, orok igzsag marad, hogy egy demokratikusan valasztott kormanyt mindig jellem az ot megvalasztok inteligenciaja, de a kormany inteligenciaja is jellemzi az ot megvalasztokat.
- 23 es fel eves,
- 48 kilo vasagyastol,
- szemüveges,
- válas mint a kigyo,
- ha meglat egy rendört, tele a gatyaja,
- lanyokhoz nem mer szolni,
- ezert komplexusa van
Es ott ül a monitor elött, es qrva erösnek erzi magat es most megmutatja.
Verzio 2:
Ujsagiro, ötven körül, olyan nagyonjobbos ujsagnal, sertödött, MSZMP tag volt, multban el, dörgölözne de nem kell senkinek.
Verzio 3.
Külföldön el, fogalma sincs az egesz Magy.o.-rol. A gyülölet elteti. Bosszura ehes. Ha itt elne, ö lenne az, aki mindenkit mindenert feljelent.
Kedves speaker
(09-11-98 9:16 PM )
„...Ne kábíts! A te emiled azonosítható? Tied a Kerszöv, vagy csak a nyugdíjasok ingyen emilezhetnek? ..."
Jó lenne, ha az enyém lenne, de sajnos még résztulajdonom sincs benne. :-(
Nagy tudásod úgy látszik, hogy csak a provokálás területére terjed ki.
Illene tudnod, hogy ha egy szolgáltatónál regisztrálnak egy „user"-t akkor annak egyéb igazolt adatait is feljegyzik, archíválják.
Ergo a mail cím alapján annak használója azonosítható.
Ellenben azt, hogy a palko98@hotmail.com mail cím mögött ki rejtőzködik, azt soha senki sem tudhatja meg.
Na akkor most ki kábít és kit?
Logikád eget verően magas színvonalú.
Tudod, a bányászbéka....
:-)
Kedves Medwe!
Kire gondoltál, amikor ezt a topicot megnyitottad?
Már csak ezért is, mert a legbosszantóbb és legordenárébb megnyilvánulásaid éppen Neked vannak.
Ha azután jól felhúztad a normális embereket, olvashatjuk balos nyavajgásaidat a szélsőjobb szalonképtelenségéről.
A "rohadtkomcsi", sajnos még ma is, egész generációk (korosztályok) számára élő fogalom, mert nem veszett ki ez a fajta, sőt, -hála a demokráciának- egyre nagyobb pofája van.
Látom szúrja a szemed, hogyan netezhet egy jobboldali, netán konzervatív állampolgár. Esetleg úgy, hogy sikeres vállalkozása van, és megteremtette az ehhez szükséges feltételeket.
Remélem ezentúl egyre többen leszünk, akik az eddigi bolsi hangadók mellett ezen a módon is elmondják a véleményüket és nem hagyják szó nélkül a "bal"-fácánok nagyképű csevegését, ha az nem szolgál másra, mint a hazugságok terjesztésére, és a legalantasabb eszmék propagálására.
Egy habzó szájú antikomcsi azért költi itt a pénzét, azért tölti itt az idejét, amiért egy habzószájú komcsi. Ebben az egyben hasonlítunk.
Azt hiszem nekem nem "burjánzik túl" (ügye szép kifejezés így?) a fantáziám, ha elképzelek egy valódi pártközpontot, valódi elvtársakkal, a pince, ahonnan lefalazott lejárók vezetnek más pincékbe, most telve vannak a BÁV-tól lopott festményekkel, az egész épület meg vodka és húgyszagú, és ahol bagóért bérelt gépeken neteznek a jövő káderei.
Ha néha eltűnünk, akkor az azért van, mert ha avita szinvonala egy bizonyos szint alá süllyed, akkor egy kis kikapcsolódásként végig böngésszük a konzervatív sajtót, vagy más kellemesebb linkek felé vesszük az irányt.
De mindig visszatérünk!
Kedves HJM!
Ne kábíts! A te emiled azonosítható? Tied a Kerszöv, vagy csak a nyugdíjasok ingyen emilezhetnek?