Keresés

Részletes keresés

pcsikvari Creative Commons License 1999.01.28 0 0 27
Hogy a Káder Mónika mögött ki áll azt nem tudom, de szerintem a Nyíró illetve mindegy!

Didi

N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.28 0 0 26
Hát mert itt csak úgy lehet. Honnan tudod például, hogy Mónika címe mögött valójában ki áll? Ez most nem rágalom akar lenni, csak felvetés.
pcsikvari Creative Commons License 1999.01.28 0 0 25
Formálisan? Minek?

Didike

N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.28 0 0 24
Elírtam a mexólítást, meg azt a smilie-t is véletlenül hagytam ott. Mindegy. Szóval nem vitatkozni akarok Veled. Egyetértek(tünk). Asszem.
N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.28 0 0 23
Kedvese pcsikvari! :-)

Én nem akarok semmi anyázósat írni, csak azt akarom, hogy legalább formálisan vállalják magukat.

pcsikvari Creative Commons License 1999.01.28 0 0 22
Kedves N e t S h a r k !

Én minden szinten vállalom magam, persze tudom hogy ez nem erény!:( Itt nem! Nekem miden adatom igaz és valódi, volt is ebből probléma de igazán nem fontos. Ha azonban a moderátorok olyan szinten vállalják magukat mint itt a többség akkor szellemeknek fogsz anyázós nyalánkságokat írni! Vagy mindenkit lekáderezünk vagy ne várjuk, hogy a belbiztonságiak pucéran fognak rohangászni!:)

Didid

N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.28 0 0 21
inkább majd inkább = inkább majd
Éljenek az Inkák. :-)
N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.28 0 0 20
Egyetértek. A freemail halálán van, úgyhogy inkább majd inkább Emil.RuleZ címük legyen. De mindenképpen legyenek valamilyen formában felsorolva. Legalább olyan szinten vállalják magukat, mint mi.
pcsikvari Creative Commons License 1999.01.28 0 0 19
Kedves N e t S h a r k !

Nem szólom le, csak akkor a moderátoroknak sem kell megadniuk az igazi lakhelyüket, elég
a motel melybe álnéven bejelentkeztek.
Ezt javasolni fogom, hogy álnéven a moderátoroknak is legyen freeMELLük ahová az anyázós ba..megeket elküldhetjük.

Didi a ÁL-nok

N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.28 0 0 18
Kedves pcsikvari!

Megismétlem:

Miért baj az, ha valakinek freemail-es címe van? Lehet, hogy TÉNYLEG csak arra van lehetősége. Ézért nem kell mindjárt leszólni és sunyinak tartani.

pcsikvari Creative Commons License 1999.01.28 0 0 17
Én is azt gondolom Wágner úrral egyetértve,
hogy akkor lehet követelni a moderátorok nyalvános tetemrehívását ha mindenki: saját név, valódi nem freeMELL, anyjaneve...stb.
korzózik itten!

Diditek

Pollen Creative Commons License 1999.01.27 0 0 16
Ez a beszéd, Mónika! Köszönjük a hozzászólást!
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.01.27 0 0 15
Először is: szia Fidusz, üdv a fedélzeten!:))))

Most értem gépközelbe, eddig vendégségben voltunk, bár lehet, hogy egy moderátornak ezt sem szabad.:)
Némi igaza van Pollennek. Aki nem régen törzsasztalozik (1-1,5 hónapja), nem tudhatja, hogy december elején milyen vihart kavart az a bejelentés, hogy az egyszemélyes moderálás helyett rajtam kívül még négyen végzik ezt a munkát.
A történet előzménye: ezt a fórumot sokáig Nyírő András moderálta. Illetve nem moderálta, mert nem volt rá ideje. Tavaly április táján elkezdett ide írogatni "egy lány" nicken egy lány, aki később egészen más okokból kifolyólag az Internettó szerkesztőségének tagja lett és jelenleg az alt.internetto.hu felelős szerkesztője. Ez vagyok én. A fórumok is az alt alá tartoznak, ezért András megkért egy szép(?) napon, hogy vállaljam el a moderálást. Persze hatalmas felzúdulás lett belőle, akkor még magam sem tudtam, hogy milyen nehéz lesz, bár a döntést nem bántam meg. Viszont ezt az adatmennyiséget egyedül moderálni lehetetlen és ezért átálltunk a többszereplős moderálásra. A moderátorok velem együtt öten vannak, Nyírő Andrással mi kértük fel őket erre a munkára, mindannyian tapasztalt Internettósok, még a törzsasztal előttről, komoly technikai tudással. A nevüket azért nem hozzuk nyílvánosságra, mert meg akarjuk őket kímélni bizonyos attrocitásoktól. A moderálás módszerei és technikai körülményei még nem tisztázottak és kezdetlegesek. Vártunk az új programra, amit ígérete szerint, ma indít Keki. Amint az beindul, igyekszünk egy kicsit érthetőbbé és egyértelműbbé tenni a rendszert, többek között azzal, hogy új szöveg lesz a regisztrációs emilben és készítek egy tudnivalók c. szöveget is.

Pollen Creative Commons License 1999.01.27 0 0 14
Hidd el, fidibusz, e pillanatban is bele-belekattintgat a topicba. Ő is csak ember. Oké, Mónika, légy férfi! Töröld a topicot, hadd érezzem kezed nyomát!
N e t S h a r k Creative Commons License 1999.01.27 0 0 13
Miért baj az, ha valakinek freemail-es címe van? Lehet, hogy TÉNYLEG csak arra van lehetősége. Ézért nem kell mindjárt leszólni és sunyinak tartani.
fidibusz Creative Commons License 1999.01.27 0 0 12
Bocs, de most látom, hogy Mónika tegnap esete is hozzászólt...
Knight of Improbability Creative Commons License 1999.01.27 0 0 11
Namost igaz, hogy a Pollen-nek csak egy freemail account-ja van es soha nem mutatkozott be. De ez a nick-ek tobbsegere igaz. Viszont o nem is moderal! Szerintem az extra hatalomhoz extra felelosseg is kellene tarsuljon. Moderatornak nem kotelezo lenni. Csak olyan vallalja el aki akarja csinalni, aki hajlando lefektetett szabalyokat kovetni es hajlando elni a dologgal jaro extra felelosseggel. Bar lehet, hogy tul sokat kivanok...
vulkano Creative Commons License 1999.01.27 0 0 10
Nem ertelek benneteket!!!

Mit lehet ezen a teman ennyit vitatkozni?!

Van akarom irni ahanyan vannak, nem mindegy??

Lehet kerdezgetni, követelözni, de szerintem teljesen felesleges. Ö vagy ök a munkajat (munkajukat) vegzi (vegzik), neha egy picit tulbuzgon neha pedig felületesen, de hat emberek. Van egy fönökük, aki eleget baszogatja öket.

Persze mi is baszogathatjuk öket, de attol nem lesz jobb. Söt nekik rosszabb, aztan lehet, hogy amikor nezik mikent vitatkoztok csak nevetnek rajtatok es kitörlik egy egy hozzaszolasotokat.

Ennyi!!!!1

Szerintem nem erdemes a temaval többet foglalkozni!!!

ZöPö Creative Commons License 1999.01.27 0 0 9
Pollen, igaza van Wágner úrnak.
Talán kezdd el a bemutatkozást!
fidibusz Creative Commons License 1999.01.27 0 0 8
Szerintem varjatok Mónikára reggelig, mert tudomásom szerint ő este nem lóg rajta a hálón...

Apropó, Mónika! Lesz-e civil.internetto.hu?

Fidusz

Jegcsakany Creative Commons License 1999.01.27 0 0 7
Azt mondja Csutak:"A tolerancia a legszebb erények egyike."

Ezt mondom én is, kár, hogy a magukat toleránsoknak vallók ezt a nemes tulajdonságot tanulják vagy 250 éve, de az istennek se birják elsajátítani.

Pollen Creative Commons License 1999.01.27 0 0 6
Nem, gyerekek, ez nem tisztelet dolga. Csupán tisztázunk egy-két dolgot Mónikával. Szóljon hozzá ő, a többit majd meglátjuk.
Karcsu Creative Commons License 1999.01.27 0 0 5
Szerintem nem lényeges, hogy moderátor hány van, az sem, hogy mi a polgári nevük. Az a lényeg, hogy a moderálás konzisztens legyen.
Hívetek,
Karcsú
RaSeK Creative Commons License 1999.01.27 0 0 4
Ezennel határolódom el egy karámmal a Birkáktól, mer' ők nem mi, hanem én, bár ezt nem értjük...
Birkák Creative Commons License 1999.01.27 0 0 3
Minket péédául mindég azza' a RaSeK gyerökkel azonosítnak, pedig ő nem is legelészett parlagfüvet Budapesten, meg mekkpróbál moderálni minket, de nem haggyuk, mert többen vagyunk, különben is Mónika foglalt, ne kűdözgess neki levelet, mer' lebégetünk, akarom mondani lebőgetünk, de nem mi, hanem tenmagad...
csutak Creative Commons License 1999.01.27 0 0 2
Pollen,
Több tisztelettel többre jutsz!
Ha valamihez nem értesz, akkor jobb ha szépen csendben maradsz.
A tolerancia a legszebb erények egyike.
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.27 0 0 1
Neked, te Pollen, van teljes polgári neved, címed, telefonszámod, anyakönyvi kivonatod, hárompecsét, nyolchitelesítés, anyja neve, született, dátum, felülbélyegzés, belég, kilég, stb. stb.?

Ahogy igy elnézem a duplatriplaságommal csak egy freemail akármid van, de biztos tévedek, mer'hogy én vagyok az idült és nagypofájú...

Csak nem te vagy a Felügyelő úr, aki csak kérdez, és ha rosszul válaszolok, akkor mindig csúnyán néz?

pillapalack Creative Commons License 1999.01.27 0 0 0
egyszer en is postoltam a bermuda haromszogbe egy moderatoros beszolast.

szerintem a tied is odament.
ne hibaztassuk mar oket, na!

biztosan a "gyogy-tpic"-on dolgoznak, vagy azon fut a brainstrom hogy maradhat-e vagy sem.

(hatha ezt elolvassak: szerintem delete it _now_!)

Pollen Creative Commons License 1999.01.27 0 0 topiknyitó
Mónika drága!

Kettő darab hozzászólásom tünedezett el rejtélyes módon, odavágó topicokban, pedig igencsak Neked szóltak!

Akkor most, mint topicgazda írom meg újra, hadd kapja a lehető legteljesebb nyilvánosságot. Szóval: hány darab moderátorunk van? Vagy csak engem ragadott meg az a tévképzet, hogy többen gyomlálgatnak (moderator, faltörö), mint amennyien ki vannak írva és kékkel aláhúzva a Törzsasztal bejáratánál?

Megkérhetnélek szerényen, hogy add elő, mi is a helyzet ezzel a csapatmunkával? És ha lehet, azelőtt add elő, mielőtt hasonló gyanúba keverednél, mint Torgyán bácsi...

Ó, és még egy: a moderátortársak tán használják ugyanúgy igazi nevüket, mint te, és vegyék igénybe a kéken aláhúzottság előkelő státuszát a bejáratnál. Csak hogy tudjuk, mi s merre.

Tisztelettel: Pollen

Megkérhetnélek, hogy moder

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!