Ahhoz hogy megtudjam mi is az a pénz előbb
sok pénzt kellene hogy bírtokoljak de eddig
ilyen nem fordult elő velem.Bár ki tudja?
/A sok is relatív...../
dudusch
Ez az energiacsere talán érdekelne .
Egyszeri soltika hazajön a sok ökörség után,és netalán itt kompenzálja ki saját magát?
pénzéhes üdv:
soltika/háp,háp kácsa../ + Dr. Finci kutya Főértékmérő cobákcsontszerető/nem elfelejtve
hogy 40-60-100 mostanság meg 110milliárd elszóró,jelenleg mint FŐarculatáttervező/
ilyenkor mint FŐszerény,meg hát különben is
Nemzetmentőstb,stb.. .
Szerintem a pénz nem olyan nagyon fontos ha elég van belole ahoz, hogy az ember normŕlis korulmények kozott éljen. Tehŕt van lakŕsa ahol ahol elég hely van és van mit ennie. Aztŕn ha tobb van az nem baj de nem feltétlenul szukséges anélkul is lehet boldog és kiegyensulyozott életet élni. Az biztos, hogy ha nincs elég pénzed mit enni vagy hol lehajtani a fejed esténként az tonkre teheti az életed.
a Pénz megszerzésébe szellemi vagy fizikai energiát fektetünk,ez tény.
Fontos tulajdonsága: ha már sok van,fiadzik.
Szélsőséges esetben, a sok sok a szélnek ered és nem marad 1 sem.
Én sajnos még nem tudtam kipróbálni ezt az állapotot. (a 2. fázist ki is hagynám ha már meglenne az 1.)
Gabika
a Neduddgi hapsi nem rossz hapsi ,vele kötöcködni felesleges.
Neduddgi
Dollárpapa éppen gyengülőben,jelenleg Forint csökkentett leérrtékelés zajlik/meddig?/
Pénz
Főniciaiakat rágalmazzák a feltalálásával,
elméletileg az 1 kecske=2 kőbalta szintet/barter/akarta volna kiküszöbölni.
Talán/mai világban nem /értékmérő eszköz.
Mindenki
soltika már megint sokat ivott,de olvasni kell az újságokat/Newspapier/
/az INTERNETTÓ sokat lazsál/
soltika/maradva tollas../ + Dr.Finci FŐnyakörvhordozó értelmeseb kiskutya ,
Herceg hapsinak BRFK állandó belépőt juttató
/1992?/
A penz: Csereszkoz, vagy valami ilyesmi. Ritkan talalkozunk, kartyat hasznalok...
Valami George Washington van az egyik ilyen matrican, ha jol emlexem. Nem biztos...
"Hess innen" :))) De aranyos! :))))) Hat tenyleg jol megnevettetsz. Nem veszed eszre, hogy ha provokalsz valamit, akkor ugysem jon ossze? Olvass!
:))))))))) Hat ez tok jo! Hess! Ezt meg nem hallottam itt...
Gabika,
Kicsimokusvirag, ennyire nem lehetsz itt jaratlan. Ez nem sulycsoporttol fugg. Na varj, kicsomagolom. Szoval a netikett egyik pontja szerint, a neten olyat irj masnak, amit a szemebe nezve is megmondanal. Ha nem ilyen vagy turot sem ersz. Kapisgalod mar?
Mi is a pénz szerepe valójában?Szükséges
rossz ami jó hogy azért mégis van?Egyszerű
csereeszköz vagy 1 eszköz ami hatalmat is ad?
Sok pénz=hatalom No pénz=no hatalom...
Vagy 1 értékmérő embertársaink szemében ró-
lunk?"Mutasd meg mennyi pénzed van s megmon-
dom ki vagy..."
Ti mit gondoltok erről?