Sok pisológus állandójan orvoshoz akar küdeni. Pedig aszt bármejik sztK is meg tunná csinyáni. Hisz azok mind föorvosok, meg ijen.
De látott már orvos is, meg föorv. úr is, meg prof. is, meg kandidátás is. Mind aszonta, hogy a Törzsasztalka közönséghez visznyítva ZSENI vagyok.
Hát kell más?
A zöpö meg az összes tesvére mind egyke, meg gyogyós is.
Gyömrön.
Sziasztok!
Ne bántsátok szegény Ragikát! Hisz rengeteg olyan ember van mint Ő! (sajna) Inkább örvendezni kellene, hogy itt van mert így mindenki tudja szidni, utálni, lenézni stb. és ez bizony néha nem is olyan rossz érzés.
Ragika! Mindent bele! Tarts ki, hisz nem baj, hogy sötét vagy (tényleg ilyen surmóka vagy? esetleg csak móka?) csak írj sokat! Hátha még fejlődsz is, és így felülről nézhetnéd az amőbát!
Hajrá Ragika!!! (Ragadozó és stb. )
:-)
Ragika,
nem félsz, hogy felismerünk egyszer az uccán véletlenül. Aki ilyen sötét (vagy csak provokálsz?), azt éjjel is felismerni, különösen, ha világít a szájában a negró.
Gyógyulj meg! Mindannyian ezt szeretnénk. Hidd el lehet máshogy is élni. Ne add fel!
Nem elég átok a szegény Ragika-rokonoknak, hogy ilyen rokunuk van? Minek még szegényekt reklámozni is. Ha belegondolok, hogy nekem ilyen rokonom lenne, biztos elég nagy Isten csapásának tekinteném ezt önmagában is, nem hiányozna az, hogy a címemet és telefonomat reklámozzák a NET-en.
Énmár régóta nem reagálok Ragika okosságaira.
Hagyjuk elsüllyedni a Topicjait ha fenn akar maradni írogasson maga magának.(megtörtént)
Az ilyen Marhának az kell hogy foglalkozzanak vele azért csinálja.
Ne szerezzük be neki ezt az örömet.
A mást Topicba való "hozzászólásaival" szerintem ugyanez a helyzet nem kell vele foglalkozni és megunja a "drága arany Ragika gyerek".
Üdv M
A csótányt is lehet, hogy sérti, ha nem veszek róla tudomást. Azonban nekem is kellemesebb, ha simán eltaposom és így nem okoz bosszúságot a későbbiekben. Persze az utóbbi lehetőség akkor áll fenn, ha tudni lehet, hogy hol rejtőzik a csótány. Ha ragira párhuzamosítjuk a példát (persze a csótányoktól elnézést kérek), akkor nem tudjuk, hol bújkál, így nem tudom eltaposni, marad az egyetlen értelmes lehetőség, az, hogy leszarom - legfeljebb kicsit sajnálom és szánom azért, hogy ilyen aggyal kénytelen létezni. (Te jössz, ragi)
Hiába. A gyerekeimnek is hiába mondom, hogy van, akit azzal lehet csak bántani, ha nem vesszük észre. Ti meg minden provokációra ugrotok, gyerekek. :(((
Ahhoz, hogy agyhalott legyen, fel kell tételezni, hogy volt agya. IMHO a pasas egy biológiai csoda, az agy nélküli, emberhez hasonló létforma egyetlen példánya. Az ilyet formalinba kéne tenni, és mutogatni...
Csak még nem találtak olyan kicsi üveget, amiben jól mutatna az agya, amint a formalinban úszkál. Pedig olyan szép kis darab. Mint egy mikroszkópikus billiárd golyó. Olyan szép síma is...