Filamér sztrovacsek, én ugyan njem párbeszélek, csak ücsörögtem és morfondiroztam magamban, lehet, hogy nem kellett volna ennyire hangosan, de hát egy részeggtől csak ennyi telik. A párbeszédhez viszont pár kell - ennyit még részegen is tudok :)))
Hát tényleg megáll az eszem!!!! Most olvasom, hogy ez a Lewinsky meg van sértve, hogy az elnök tőle és az ő családjától nem kért elnézést azért, hogy a magánéletét kiteregette. Meg amikor róla beszélt az elnök, akkor semmi pozitív érzelem sem volt a hangjában. Hát urak és hölgyek. Segítsetek!!!! Most Filamér bolondult meg vagy a világ körülötte?
offtopic on
Ragikától és Wágner úrtól pedig elnézést kérek, ha meghitt párbeszédüket hozzászólásaimmal megzavartam.
offtopic off
Hát most meg itt ez a Clinton lebombázza nekünk Afganisztánt meg Szudánt, hogy elterelje a figyelmet a Monikáról. Hát nem megmodtam, hogy ez a Mónika csak ártott az embereknek?
Nem tom ki hogyan van vele, de nekem ez a rejtöparódiás nem funny. Mindenbe beleugat és még egyetlen egyszer sem mondott semmit.
Egyet tud, ha kritizálják piszkoskodik.
Hát tölem ott dögöljön meg ahol van.
A Papa sem szereti.
Fel alá járkálok itt a koszos Dunaparton. Honvágyam van. El is húzok innen a tetvesbe hamarosan. Semmi maradandó élményem nem maradt, hacsak az nem, hogy a Kis Siposban becsapott a pincnök. Na meg a "kenyérke volt?" címü magyar vendéglátóipari szabadalom. Ja és a Gunliban cash-ba kérték a jattot, mert az AmEx-re "mi kérem ráfizetünk". Hogy ehhez nekem mi közöm? Meg a temetönél visszakérik kimenetkor a parkolócédulát. Vajh miért? Mert balkezes vagyok? A híres Meinlinél meg cigi lóg a kiszolg. szábjából. Igaz ö kap tüdörákot én csak hányingert. Szóval nem teccett. Nem is vártam sokat de még igy sem. Sebaj, client fizeti a cehhet, de azárt legközelebb letagadom, hogy tudok magyarul.
Majd szólok, ha visszaértünk.
csao
Mit szítok én? Én éppen vigyázok a békére, mer' hogy szolgáltam én az annyahajón is, ha jól tom' a fedélzet alatti repülőerősöknél, úgy biza! És amikor veszélybe' volt a béke, akkor minket mindig oda Lyól elküldtek és akkor ott is voltunk! Az egész Beer Air Force! Velem együtt! Nem hiszed el? Na, itt a jelvényem:
Éjjen Clinton! És minden mocskosszájú bevándorlót söpörjön ki ebből a tiszta országból, mer' csak roncsák a renomét és büdösek is! Sört az Elnöknek, hurrá!
nem emléxem, hogy bármi ilyet is írtam volna, de ki más tehet róla? Monica és az a Starr! Mert mivel vádolják meg ha nem ismeri be ? nincs aki bizonyítson ! azokat a barátnőnél lévő 'bizonyítékokat' meg egy legyintéssel el kellett volna intézni, sőt perbe fogni az elnök magánéletének megsértéséért. Erre ez Starr kikavarta a sz@rt és csámcsoghat rajta az egész világ.
Azert ez jellemzo, hogy a tobbseg Monica Lewinskyt vadolja es kialtja ki a legnagyobb kurvanak!
1. Tudomasom szerint az ugy nem volt olyan reszletesseggel kiteregetve, hogy ezt valoban el lehessen donteni.
2. Monica Lewinskyt az ugyesz a nyomozas feltartasaval vadolta, es ha nem vall, akkor ot is beperelik.
3. A napnal nyilvanvalobb, hogy az ugy kvazi koholmany, az elnok lejaratasara indult (meg a Paula Jones perrel), Starr kesobb kapaszkodott bele a hamis tanuzasba. Ma mar a tortenet Clinton nemi eleterol szol.
4. Clinton nougyei valoban nem legromantikusabb tortenetek. Ettol a resztvevo holgy(ek) meg nem erdemlik ki a kurva titulust.
Tapasztalataim szerint Amerikában is nyomkodják az emberek a barátaik feleségét, csak nem minden esetben verik úgy nagydobra, mint, ahogy itt ez a monica tette.
Miért bántjátok, szegény Ragikát? Inkább lehet örülni, hogy íme itt van egy olyan (virtuális) szemilyiség, akinek birtokában van az igazság, mert mindenről tud megfellebezhetetlen véleményt alkotni - még többes számban is.