Schechonnay Bitang Ember!
Sőt, hogy ládd, mennyire tisztöllek:
Elismerésnek veszem, amit montál.
Hagyok Neköd a Dudtitkoschkedveschtulajdonoschbólból 1 nagyobb darabot.
No nem csak azért, mert mögérdemled (Te is bitangabb vagy, mint másch), hanem én hősszerelmes akarok lenni, nem penig mentálfiziopszichodudterapeuta!
Dudkedvesch!
Vigyázz, mert a tőzsdén elindútál lefele!
Csak annyit : Nem vitatom, hogy Dudusch szíve csücske a Tiéd - ám legyen, hiszen belevaló medwe vagy, ennél medwébb szerintem már nem is lehetsz, tehát megérdemled.
De a fennmaradó rész viszont az enyém !
Üdvözlettel: Sehonnai Bitang Ember
vackor !
Hogy Te milyen nagy lábon élsz ! (Majd nemsokára rájössz, hogy hozzám képest mennyire :-)) )
Azért tettem, mert a kedvedben akartam járni - tudván, hogy kedveled e hangzást. Azért kell folytatásokban közölnöm, mert egy tüdőre csak ennyit tudok kiejteni ...
Na, itten vagyok, ideértem ezzel az ajándékkal, pedig nagyon nehéz volt idecipelni (alig bírtam ki), de ha már itt mulattok, akkor a Duduschért inni kell! Viváááát és éjjjen isch!
Nem is csodálkozom azon, hogy eddig nagyon ritkán találkoztunk, hiszen én csendes és szerény életet élek, nagyon ritkán járok el otthonról, inkább csak elüldögélek valami csendesebb helyen, nézem az embereket és meditálok.
A hangosan mulatozó társaságot sokszor éppen emiatt valamelyest zavarja a jelenlétem, hiszen nekem egy kortyot sem szabad meginnom és ez nagyon rosszul néz ki a sok vígadó és egymást kínálgató emberek gyűrűjében.
Nem tehetek mást, hiszen ez nálunk egy családi hagyomány, ha bármikor megszegném ezt, az csak rengeteg bajt jelenthetne mind magamra, mind kedves feleségemre, Editre nézve, de remélem, hogy Ön ezt megérti és elnézi nekem, ha csupán innen messzebbről elnézegetem az Önt köszöntő népes hadat, hisz oly kedves emberek mindannyian :))))
Engedje meg, hogy ismételten kívánjak Önnek minden jót, és e nevezetes esemény alkalmából, változatlan tiszteletem jeléül átnyújtsam ezt is:
Csak remélni tudom, hogy az itt jelenlevő urak megtisztelnek azzal, hogy szintén csatlakoznak jókívánságaimhoz :)))
Duddrágaschágom!
Isten és a Félischten élteschschen, társchadalmi munkában isch.
Madarat tolláról, Duduscht szerelméről.
Puszi Neked! (lés 1 könyv, ami ma megin otthol maratt)
Mivel grafikai érzékem egyenlő a nullával (lopott tollakkal meg nem akarok ékeskedni), verset faragni meg sohasem tudtam, ezért csak így egyszerűen, póriasan kívánok Neked nagyon sok és nagyon boldog névnapot.
Hát, ha én azt tudnám :)))
Soxor és sokk helyen volt szó arról, hogyan kell egy már fennlévő képet vagy szöveget linkelni, DE azt hiszem, hogy a "felküldésről" konkrétan nem beszéltünk - ez ugyanis attól függ, hogy hol van az a homepage. Kétféle módja is van - az adott szerver File Managerének használatával, vagy ún. FTP (FileTransfer Protocol) programmal.
A HTML-ről sok infót találsz az iNteRNeTTo HTML fórumán, vagy ennek kivonatos részeit Mulan HTML tanácsai között.
Hát, ha én azt tudnám :)))
Soxor és sokk helyen volt szó arról, hogyan kell egy már fennlévő képet vagy szöveget linkelni, DE azt hiszem, hogy a "felküldésről" konkrétan nem beszéltünk - ez ugyanis attól függ, hogy hol van az a homepage. Kétféle módja is van - az adott szerver File Managerének használatával, vagy ún. FTP (FileTransfer Protocol) programmal.
A HTML-ről sok infót találsz az iNteRNeTTo HTML fórumán, vagy ennek kivonatos részeit
Engedje meg, hogy névnapja alkalmából kívánjak jó egészséget, boldogságot, sok szeretetet hódolói és imádói részéről, és magam is átnyújtsam Önnek nagy tiszteletem eme kis jelét :)))
az egyenlőségnek nem most van jeletősége, hanem akkor, amikor lábbal tiporják az emberi és a személyiségi jogokat, mint a pufajkás idején tették. Vackor, te is megéred a pénzed, hogy nem szégyelled magad: soros pénzén, munkaidőben internetezel, kukkolsz és közben más emberek meg miattad halnak éhen!
csucsu
Dud!
Csak nem az zavar, hoigy möxólalt a csavarban a menet????
Mit foglalkozik 1 ijen nő ilyen SEBEKKEL meg lustamacskákkal?
Ez még annyit sem lyelent, mint amikó a Népsziget és Káposztás között egy csikkszedő odatolja a pofályát a piroslámpánál!
Nem akarom őket ócsáróni (mögteszi aszt hejettem az összes hozzászolláschuk!) de ijenkor az én szerelmem möghallgattya a dógot, oszt elnézően mosojog.
Ennyi.