A konkrét jövőt szerintem nem sokan szeretnék tudni, pl. hogy x éves korában fog meghalni, vagy x idő múlva lesz az esküvője,.. stb.
De néha kiváncsi lennék 1-2 dologra. Persze biztosan megbánnám utólag.
Most az, hogy megjósolták hogy lesz nője és pénze, ez úgyis bejön előbb-utóbb (a nő biztos!) Sőt, lehet hogy még egy kis önbizalma is lett.
Tavaly 1ik haverom maga alatt volt kissé, aztán egy kocsmában - poénból - jósoltatott magának kártyából. Aszt monta neki a jós (férfi), hogy hamarosan lesz nője, meg anyagilag is rendbe gyön. Na, oszt tényleg. Szilveszterkor mutatta be a barátosnéját, áprilisban meg 1,5-szeresére emelték a fizuját...
Sonja,
A jóslásnak túl sok értelme nincs. Én tudtam valamennyire (néha magam is meglepődtem), de mikor már azt láttam, hogy eléggé ismerem a rendszert, be is fejeztem. Hüjeség.
Meg persze önszopatás, de az mesterfokon.
Müxik, de minek. A determináció csak egyik olvasatból igaz. És minek befolyásolnád a döntéseidet egy pusztán "aktuálisan igazabb" gondolattal való azonosulással? Így válik a lehetőség valósággá.
HoD
Mire vagy kiváncsi, Tompika sztrovacsek? A jövődre? Na, Egy Pofa Sörér´ a Kocsmámból megmondom :)))
Ha sokk Sört fox inni, akkor tompulnak ugyan a külvilág káros behatásai, de arra kell vigyáznod, hogy sokáig Tompika maradjál és ne legyél még véletlenül se tompa! Ez az igazi zsonglőrmutatvány :)))
Na, egészségedre!
Háj mindenki!
Több jósnonél is jártam(vegyes érzelmekkel, talán van benne valami),de eddig a Laár Andrásék jóslatai tetszettek legjobban, ilyenek pl.:
Holnapután beíratkozik darukezelo tanfolyamra.
Pénteken délelott leesik a füle az ebédloben.
Na,csá!
Itten a Kocsmában szok lenni egy jós, na, azt a többiek nem szeretik, mer´amit magának jósolni szok, az a többieknek általában rossz at jelent és ezért meg is szokták verni, hogy neki se legyen szebb jövője amikor ilyet csinál:
Én is kiváncsi lennék egy-két tapasztalásra! Be jött é vagy nem a jóslat.
Ja, és nem utolsósorban az árára. Szonja Te példul mennyire tömted meg a pénztárcáját a jósnőnek?
Nagyon sok 'ál' jövendőmondó kínálja áltudását megvételre. Igazi, nagy tudású emberek által is elismert tehetséggel megáldott jósnőket, látókat ritkán találni. Valahogy hihetetlen is, hogy már minden szederfánál terem egy őstehetség.
Akit érdekel a téma, vagy esetleg tapasztalatokkal rendelkezik, várom írását.
Sonja
Csak a csillogó üveg/kristálygolyókban/higgy,
Ha esetleg Te is erre a pályára tévednél/Jósnő/
keresd a segédeszközöket a Karolina u. 17.- ben.
soltika + DR. Főtáltoxis Finci kutya aki midentudó
Üdvözlet minden idetévedőnek! Mi a véleményetek a jósnőkről, látnokokról? Van-e
valakinek tapasztalata, élménye?
Én jártam egyszer tavaly egy jósnőnél, akit ismerősök ajánlottak, de számomra olyan képtelenségeket jósólt, hogy amikor kijöttem röhögtem magamon, hogy gyarapítottam a jósnő vagyonát. Gondoltam is, hogy felcsapok én is jósnőnek!:)) Viszont azóta az ismerőseimnek sorba válnak be a megjósólt események... Most akkor vegyem készpénznek a nekem jósóltakat?? Jó kis zűr lenne..:)) vagy inkább :((