Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.18 0 0 118
Ezekkel a kisértetekkel meg hullajelöltekkel mindig csak a baLy van, tiszta dili ez a bizonytalanság, egyszerűen nem lehet idegekkel bírni. Most hallottam plédájúl, hogy a pokolban vagy a mennyben, mindegy, szóval összegyűltek hárman, hogy isznak egy Lyót a találkozásra. Ki is töltötték szépen, már innák is az áldomást, közben viszont az egyik hol eltűnik, hol megjelenik, hol eltűnik, hol megjelenik. A másik kettő már nagyon unja a dolgot, mer´hogy koccintani akarnak. Na, amikor felbukkan végre, akkor szólnak neki, hogy mit szórakozik?!! Erre a sztrovacsek meg mondja: "Fijugg! Én marhára benne lennék, de ezek a marhák ott a reanimáción... sehogysem tudják eldönteni..."

Na, akkor most mi lesz?

Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.18 0 0 117
Húúúú! Eltévesztettem a helyet, a halottasházra szálltam a gyilkosé helyett. Vétkes feledékenység. Legalább valami szépet a síromra kaphatok? Mondjuk verébhúrt?
Zak Creative Commons License 1998.06.18 0 0 116
A zén lelkem ojjan tiszta, mint a hajnali harmatos hóvirág!!! Ennél tisztábbra mán nem is tisztázhatom magamat, még sörbe fürödeve se nem is! A Trebics a zoka mindennek!!! Szerintem ô a gyilkoló! [vagy valaki feltámadott....?] :-)))
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.18 0 0 115
Ez a Schwachta Szókrátész, avagy Knapp, ahogy tetszik, más néven a Hóhér, annyira reklámozza informatikai szolgáltatásait, hogy ideje lenne elkapni és Lyól kivallatatni saját magával, hogy köpje már ki, ki a Gyilok? Esetleg hoznék néhány hordót és akkor belenyomjuk a fejét a Serbe és maLyd cak kidadogja, hogy mit is akart mondani, legalább is a légvételnél kell figyelni, mert akkor talán szuszog valamit. Na, akkor most szerintetek ki az, aki erre a Hóhérra hasonlít leginkább, mert akkor igy hátulról mellbe eljuthatunk a gyilkoshoz is. Ja, egyébként írásra esett a garas vagy micsoda, ja, Sörpeták volt, tehát akkor a Zak a gyanús ! És azonnal tisztázódjon, mert löncs lesz belőle :)))
Zak Creative Commons License 1998.06.18 0 0 114
Bocsanat. A nemi gaz, az valami egészen más.
Zak Creative Commons License 1998.06.18 0 0 113
Nemigaz!!! A Trebics az!!! :-))))
Trebitsch Creative Commons License 1998.06.18 0 0 112
Az semmi, hogy gyanúsnak tartja, de még meg is fogja gyilkolászni. Bár ha van egy kis esze, akkor nem teszi, mert úgyis meglincseli a polgárság.
Egy ilyen vérszomjas gyilokosnak ilyen esetben mást kell meggyilkolászni, mer akkor kettővel csökken a léccám.
Zak (a gyilkos),
Wágner úr, BlackLion, és Kornél közül ketten maradnak majd életben meglöncsölésem után.
Pocak, fijug, jövök! :)
Zak Creative Commons License 1998.06.18 0 0 111
Nono!!! Zak a Trebicset tartya gyanúsnak!
Skizoid Creative Commons License 1998.06.18 0 0 110
Elmúlt 1:00 AM (még rá is vártam), úgyhogy:

BlackLion Trebitschre szavazott.
Zak, Trebitsch, Wágner mester, bagolymondja (újabban BagolyMondja :) és Kornél nem szavaztak senkire.

Viszont bagolymondja elhunyt az éjszaka során...

A következő adag szavazatot szombat délig adhatjátok le.

A játvez.

A HÓHÉR Creative Commons License 1998.06.18 0 0 109
Persze lehet meditalni az ekezeteken, de nem erdemes. Hullotok mint a legyek es ez a fontos. Bunos az egesz varos! Lubickoltok a verben, csak gondolkodni nem tudtok. Senki nem meri megkerdezni tolem, hogy mi az igazsag. Assatok csak a sajat sirotokat!
A kivegzesek hamarosan eljovendenek! Csak munkat adtok nekem es semmi elvezetet.
Fogalmatok sincs arrol, hogy mi az igazsag, de meg kerdezni sem tudtok.
A HÓHÉR Creative Commons License 1998.06.18 0 0 108
Persze lehet meditalni az ekezeteken, de nem erdemes. Hullotok mint a legyek es ez a fontos. Bunos az egesz varos! Lubickoltok a verben, csak gondolkodni nem tudtok. Senki nem meri megkerdezni tolem, hogy mi az igazsag. Assatok csak a sajat sirotokat!
A kivegzesek hamarosan eljovendenek! Csak munkat adtok nekem es semmi elvezetet.
Fogalmatok sincs arrol, hogy mi az igazsag, de meg kerdezni sem tudtok.
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.17 0 0 107
Pógárok! Barátaim! Rómaiak! á, nem igy kell ezt nekem, mert nem én vagyok a Cézár, de mind 1! Kapkodjátok már az eszeteket, mert holnap 1-kor megint elhalálozások lesznek és semmit sem tudunk. Ha netán engem akarna valaki megölni, akkor ha kérhetném, legalább stílusosan - fojtson bele valamelyik hordómba! Mivel holnap nem leszek gépközelben, és nem tudok szavazni, igy aztán most fel kell dobnom valami pénzdarabot (csak guberálni kell itt a zsebben) és ha fej lesz, akkor az egyik fegyvemániás, ha meg írás, akkor a másik a következő jelöltem. Na, még visszajövök, csak keresem azt az érmét, lehet, hogy valahová be kell törnöm érte, de az is lehet, hogy a Kocsmában még akad valahol a pult alatt begurulva (állítólag a bandzsa csapos, aki engem szokott helyettesíteni oda szokta beejteni a Tücsök frankjait. Frankön!)
Második kisértet Creative Commons License 1998.06.17 0 0 106
Wágner úr!

Nem lehetne még egy váltást? Imádom a cicifix nélküli váltásokat!

pcsikvári!

Most jövök rá, milyen jó üzleti érzéked van! Hiszen ebben a városban senki nem hord didifixet! Korlátlan lehetőségek! Betársulnék. Lenge lepepellel lepett testeket kergetek helyedbe Neked. He?

Kisertet Creative Commons License 1998.06.17 0 0 105
Jaj, Skizo, mondd mar ki a gyilkos, ugy izgulok! Mar nem birom kivarni a veget!
Akajom! Most!
Trebitsch Creative Commons License 1998.06.16 0 0 104
Meg még valami (tisztára, mint a Columbó, de detektív se vagyok, csak közpolgár... :)
Szóval: volt a Zak. Nem itt, de fönn a neten. Ha akar: szavazhatott volna.
Trebitsch Creative Commons License 1998.06.16 0 0 103
Na most aztán lebukott a Zak!
Az a helyzet, hogy én tudom, hogy nem vagyok gyilkos, de ti ettől még meg fogtok lincsezni, ha kevés körültekintéssel gyilkolásztok.
Nem baj, egyrészt találkozom odafent Pocakkal, másrészt Wágner úr szállítja a söröt.
Viszont, mit gondoltok, honnan ismerem a Zakot?
Nehéz lenne eldönteni, hogy melyikünk nagyobb fegyverőrült... :)
Szerintem ő a gyilkos. Ez most egészen biztos, hogy tudatos és szándékos gyanúráterelés volt.
Zak Creative Commons License 1998.06.16 0 0 102
Bocsi, megint nem voltam ... :-( De én a Trebicsre szavazok, nagyon gyanús nekem; ez a pasi egy fegyverôrült, biztos ô tartott lôpróbát meg késpróbát!!!
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.16 0 0 101
Az ékezetek használától már stabil gyilkossá válik valaki? Nagggyon Lyó! Legalább van egy biztos pont, amelyikbe belekapszkodhatok, amikor dülöngélek.

Ő ő - magyar klavcsival
Ő ő - angol klavcsival
Ô - (Alt+0212), ô - (Alt+0244)
Ő - (Alt+0213), ő - (Alt+0245)

Melyik az, amelyik árt, illetve használ?

Még szerencse, hogy a Sörben nincs ilyen :)))

Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.16 0 0 100
A dolog bonyolultabb, mintsem az elôbb hittem (az alkohol öl, butít és nyomorba dönt). Az ékezetek nem feltétlenül segítenek: gyilok1 és a hóhér nem használ, gyilok3 igen. Az elôbb kitalált nyomom nem stimmel össze Hamlet atyja szellemének szavaival. Lehet, hogy BlackLiont és Chornellt kéne támogatnom: hárman már elegen vagyunk...
Trebitsch, az ékezeteid is gyanúsak: mit hozol föl mentségedre?
Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.16 0 0 99
Lincsre löncs, menjünk Wágnerúr hordóihoz, és nyakaljunk be, gondolkodni ráérünk azután is.
Sssssssssssssssssssszóval HUKK!! mit is láttunk itt? Egy ennenmagát mutogató Kornélt, egy klassz polgári verôlegénycsapatot, egy nyafogó Trebitschet meg egy távolmaradó Zakot, aki napok óta meg sem szólalt már. BlackLion terve annak ellenére, hogy elôször meg akart lincselni, nem is rossz,kérdés, a Gyilok betartja-e szavát, iletve marad-e valaki életben, mire elválik a vér a sörtôl.
De nekem az az érzésem (bár talán csak az alkohol beszél belôlem), hogy ez a gyilok ügyesen vegyül, még ha ezzel magamat is gyanúba keverem. A közhangulat amúgy is Árpi ellen volt, a lincselôk közé keveredni javítja a hatékonyságot. Miután ebbôl a csapatból Vajk elhunyt, maradtunk hárman a lincselôk közül...
Új nyom az ékezetezôknek: a gyilkos hullámmal a tetején írja az ô-t. Most vettem észre, és egész jó alibi nekem, mert én meg sosem úgy (azt se tudom, hogyan kell azt csinálni ezen a gépen). Viszont Wágnerúr és Trebitsch így ír. Most megnézem majd a mindenféle gyilkoktól kapott leveleket, milyenek ott az ékezetek.
Skizoid Creative Commons License 1998.06.16 0 0 98
Hmmm, hmmmm....

Szóval információkat akartok? Hmmm.
Én továbbra is javaslom az átkozósdi bevezetését.

S

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 97
Ajjjaj, hát megölték a felügyelő urat, izé, felügyelő asszonyt, ez sem Lyó, mer´hátha kisasszony vót, ez meg akkor a játékmester részéről disznóság, hogy még stukkert sem adott neki önvédekezésül. Jéé, hoppá! Akkor az összes védekezési önstukkert a Trebitsch lefoglalta magának és mivel Zak a haverja, akiért kezeskedett, az meg nem ír ékezetesen, akkor ugyanolyan gyanús, mint ez a Fekete Oroszlán, aki ráadásul nem is lehet, mert akkor Bagira lenne és párduc, az viszont a régi OlvÍrban volt az F.G., aki Lajos bácsi és Ideg és Elme Korbács, továbbá László is, valamint még valami ilyesmi, viszont nem lehet gyilkos, mert nem is játszik, hűűűű, de be vagyok kerítve, pedig csak egy helyben ülök, vagy fexem?

Azonnal további Sörökre lesz szükségem, mert igy nem lehet védekezni és meg leszek ölve, ami éppenséggel nem baLy, csak akkor már most be kell rúgnom, hogy ne tudjak magamról, amikor halott leszek. SÖRT!

BlackLion Creative Commons License 1998.06.15 0 0 96
Emberek!

Most mar tenyleg bajban vagyunk, ugyhogy tenyleg fogjunk ossze!
Wagnerur:99%, hogy Pocak volt a zsaru, mert o ezt allitotta es megoltek, tehat nyilvan nem akart hazudni.Ezenkivul azt is mondta, hogy Swez volt az egyik gyilkos. Ezt en is valoszinunek tartom, miert hazudna Pocak?Nem szabad az ekezetes trukkot elfelejtenunk.Gyilok(aki tenyleg ugy tunik a gyilkosok egyike, mert elore megirta Pocak es Vajk halalat) mindig ekezet nelkul ir, es ezzel azokra akarja terelni a figyelmet, akik ekezet nelkul irnak(ha jol emlekszem bagolymondja es en es meg valaki...).Ezt a dolgot egyebkent meg Pocak vette eszre.Tehat a gyilkos olyan valaki, aki ekezetekkel ir!Igy mar 4 fore csokkentettuk a jeloltek szamat:Wagner, Trebitsch, Chornell, es Zak.Valamelyikuk a gyilkos!Innentol csak spekulaciokba lehet bocsajtkozni.Ugy erzem Chornell onmagara szavazasa nem trukk es o kozpolgar.Zak szinten valoszinutlen, emlekezzunk vissza, hogy Gyilok eloszor korleveleben Zakkent mutatkozott be.Marad Wagner es Trebitsch.Nekem Trebitsch viselkedese a leggyanusabb, mintha hazudna...
Szerintem ot lincseljuk meg es ot javasoljuk Gyiloknak.Ha Gyilok megis mast ol meg akkor biztos, hogy o nem mas mint Trebitsch.Ha megis megoli, akkor valoszinuleg Wagnerur.De ismetlem, ezek csak sejtesek.

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 95
Mit aggócc? Szerintem még mindig Lyobban Lyártál, mintha kiszúrták volna azsmedet, ólmot öntöttek vóna a füledbe, lovakkal szétszaggattak vóna, esetleg egy kis kerékbetörés, nyelvkivágással és felnégyeléssel, gerinctördeléssel stb. Igy még nyertél is a bolton, most meg már kisérthetsz is, na itt egy kisérő is hozzá, hogy ne félj, ha lánccsörgést hallasz.
Vajk Creative Commons License 1998.06.15 0 0 94
Én meg itten nagy dérrel-dúrral be akarok irni, aztán azt veszem észre, nem kapok levegőt már vagy fél órája....
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 93
Na, akkor gondoljuk végig a dolgot, mert amit Kornél mond, abban lehet valami - feltéve, hogy a játékvezető tényleg végiggondolja azt a pici infót, amit kiad nekünk. Tehát, Kornél ott áll a kötéllel a nyakán, mialatt mindenki Árpit veri agyba-főbe és laposra is (természetesen a farzsebéből kikandikáló lapos üvegre vigyázva). Ha jól értettem, akkor ezen a löncsön a szavazós pógárok vettek részt. Akkor most Zak az egyetlen, aki nem szavazott - ezért gyanús. Ugyanakkor arról sincs infónk, hogy a rendőrt agyonütöttük-e már vagy a gyilkosok végeztek vele. Volt szó róla, hogy Pocak volt az, de a játékvezető ezt nem erősítette meg. Igy, infó nélkül csak vagtában ütünk agyon időnként valakit puszta gyanú alapján, de még csak egy kést vagy mérget vagy mittoménmit (titkosrendőrjelvényt) sem találunk soha, amiből a gyanú igazolására vagy az ártatlanságra bármiféle bizonyítékot karnánk.
Ez igy nem frankó!

Most pedig elmegyek a Sörömért és ismét elbarikádozom magamat a hordóimmal, mert ez itt, amiről most szónokoltam, már nagyon inog alattam.

Chornell Creative Commons License 1998.06.15 0 0 92
Nnna!

Mégis életben hagytatok!

Láthattátok, nem én vagyok a gyilkos, hiszen míg én a bitó alatt álltam, addig szegény Vajkot eltették láb alól.

Valóban nem én vagyok a gyilkos.

Szerintem az egyik gyilkost még Swez személyében megöltük. A másik még itt kószál, és szerintem azok közül halló, akik engem akartak felkötni.

Trei-nek nem nagyon tetszik a képem itt.

Nem lehet, hogy mégis ő a másik gyilkos?

(nagyon elragadtatta magát a csomózásnál.

Bye

Gyilok Creative Commons License 1998.06.15 0 0 91
HAHAHAHA!!!!!!!!!!!
Eljen a ver!

A kovetkezo aldozatot ti valasztjatok ki. Mindenki javasolhat 1 aldozatot, megfelelo indoklassal, ide a torzsasztalra.Akire a legtobb javaslat erkezett, az lesz a hulla.Ti meg lincseljetek, akit akartok.

HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 90
Viszont Vajkról is meg kell emlékeznünk, na annak meg ilyen díszsortűz dukál. Nekem meg a Sör tűz nélkül, a sokk cipelés mia´!!!
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 89
Na, lejattoltam, az Árpi sírjánál díszőrség lesz! Már jön is a váltás!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!