nemrég vettem az autót, 2 kulcsot kaptam de csak egy távirányítót:s itt miskolcon nem nagyon van ismerősöm,főleg olyan akinek ien megoldású lenne a távirányítója...másféle távirányítóval is működik?használttal is?
Nekem van egy 97-es B vekim annak is külön van a távirányitója, viszont nekem nincs benne riasztó. Az enyém így müködik: 1. beülsz, ajtó becsuk 2. elfordítod a kulcsot de csak egyet, tehát nem adsz rá gyujtást 3. megnyomod a zár gombot egyszer, ha sikerült akkor ebben a pillanatban az ajtó bezár és kinyit egyből.
kipróbáltam mindenhogy,és nem működik. A led világít mindkettő,az elem jóállapotú de nem megy. Pedig a jobb oldalhoz is közel tartottam és úgysem:S egyéb ötletek?
Kicsit nézegettem Vectra B videokat a neten. Kettőt linkelek. Az első egy egész kultúrált Vectra B turbo. Gyorsul is rendesen. :) A másik is turbó, de kicsit köhögősen, viszont Chevrolet Vectra B. :D
Azt sem tartom kizártnak, hogy csukott ajtókkal kell. Ja, és a kocsin belül kell. Mivel én kert és garázskapu mozgatókkal foglalkozom, így van némi tapasztalatom távkapcsolókkal. Ott sok esetben a tanítási procedúra csak úgy zajlik le, ha a távkapcsi baromi közel van tartva a vevőhöz. Ha minden kötél szakad, próbáld úgy, hogy a távkapcsit közel tartod a riasztó/kp.zár vezérlőhöz, ami a jobb lábtér jobb oldalán van burkolat alatt, amit nem kell leszedni.
Ennek valóban valami hasonló a módja. Beülsz, gyújtás ráad, ekkor 30 mp-ig szinkronizálás módban van a cucc,gomb megnyom. Próbáld úgy, hogy nyomva tartod a gombot pár mp-ig. Aztán "működtessük kétszer röviden a központi zár állítómotorját a szinkronizálás igazolására". Hogy utóbbit a távirányítóval érti, vagy az ajtóreteszelő pöcökkel, azt nemtom. A kocsihoz adott kezelési kézikönyvben ugyanez van. Elvileg előbb az egyik gombot kell megnyomni, aztán a másikat. Talán ugyanazon 30 mpes cikluson belül.
Nekem még nem kellett szinkronizálni, így erről sok tapasztalatom nincs.
sziasztok! elemet cseréltem a központizár(risztós) távirányítójában, és most nem működik.megpróbáltam beülni gyújtást ráadni majd a gombokat nyomogatni,mert ezt olvastam valahol,de semmi nem történt. Mit tegyek?volt már valakinek ienre példa?
Ha pont ilyen a megoldása, akkor az tutira nem filléres. Hacsak nem photoshopolták a képet. Ugyanis, ha jól megnézed, akkor a sárvédő tetején nem látni, hogy vége lenne. Nem lehet látni a sárvédő és a géptető közti rést. Tehát vagy photoshopolt, vagy teljesen átalakították, és a géptető csak maga a púpos rész.
De lehetne.Más típusoknál ez megvan már régóta,sajnos-szerencsére a Veki az nem olyan cult autó,h ilyen keményvonalas rajongói legyenek.Persze azért a germánoknál van néhány hardcore darab :) Ez a szemöldök megoldás a fényezést leszámítva egyébként filléres mutatvány,egy ismerősöm G Astrája ugyailyen,nagyon gonosz élőben!
Sikerült, de fogalmam sics róla, hogy miért indult el rendesen. Eddig nem tette. leszedtem és felraktam újra (már sokadszor) és ment. Annyi tslán változott, hogy kapásból IE-ben indítottam el, amikor kérte a plugint. IE kilép, majd plugin felrak és megint indítás IE-ben és jó lett. Ezután már firefoxban is elindult rendesen.
Gondolkoztam azon, hogy be lehetne gyüjteni információkat, segédleteket az autóról. Ilyenek lennének pl. javítási segédletek, ötletek az autó komfortosabbá tételére (mint az ablakfelhúzó automatika). Ilyen segédletek és leírások futkosnak szanaszét a neten, de főleg külföldi oldalakon, ahol esetleg nehézséget okozhat a leírás nyelve. Persze magyar fórumokon - ahogyan itt is - rengeteg tulajdonos veti fel problémáit, amire a többi felhasználó saját tapasztalatból megpróbál segíteni. Viszont ezek az információk néha csak hosszas keresgélés után bukkanak fel.
Gondoltam, hogy be lehetne gyüjteni ezeket az infókat egyetlen helyre. Mit gondoltok?
Köszi. ÓÓ már megtörtént. 1-es henger gyújtás. Végigjártam már majdnem mindent. Gyertyacsere-semmi. 4-es gyújtómodul csere-semmi. Főhenger jeladócsere-semmi. Kb. kéthéttel ezelőtt lementem Balatonra és vissza, hogy kijárassam hátha valami szennyeződés. Akkor magától megszűnt és kialudt a kislámpa. Erre Csütörtök reggel ismét elkezdte. Ha esetleg valakinek van valami tippje amit nem próbáltam még azt szívesen veszem.:)