Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Ehem, itt a nagy buheratorok az "automatikus biztosito", illetve "megszakito" fogalmat sem ismerik. Akkor miert is allnak neki reszelovel/furogeppel???
Na szóval akkor szagszerűen sorozat lövést okozhat:
- elsütő emelő és a kakas kapcsolódó felülete kopott
Hát ahhoz semmi köze. Azt a szán gyenge hátramozdulása okozza a fos töltény miatt. Amikor a hüvely feneke már elérné a szánakasztó kar oldalán kiképzett ütközőnyúlványt, ami kiperdíti a hüvelyt, már olyan lelassult , hogy a hüvely nem repül ki, hanem a visszacsapódó szán elkapja.
kíváncsi lennék,hogy ha beleraknám a gyárit méretűt, akkor mi lenne.
bár 100 riogatóra (MFS) 2 hibát csinált szilveszterkor, az nem ollan rossz... de a flesdefenszeket csak kihuzza a töltényűrből, de ki sem forditja, nemhogy kiveti..
Én pont eltaláltam, két menetet csíptem a rugóból. A vonóköröm még így is egy kicsit erősebben rugózik az IWG -nél, a biztosítókart meg öröm kapcsolgatni. Ha egy kicsit túlvágná valaki, akkor lehet a rugón nyújtani egy kicsit, amíg lesz másik.
Ne aggódj, lesz még mintaárubolt. Amikor átalakultak FégŐr Kft-vé, tán másfél-két hónapja, azt mondta a fegyvermester bácsi, hogy mindenfajta költözködések után valamilyen formában / helyen mindenképpen lesz szaküzlet, tán még valamilyen gyártásféle is. Én hülye, nem kértem el a telefonszámát.
Mint ősöreg műszeres méréstechszaki, spekuláltam, hogy én hogy mérném meg, mondjuk főnöki kibaszarentásilag. Nem is részletezem a problémákat, annyi van.
Viszont ajánlok egy könnyű, a célnak megfelelő megoldást : a GRP csövébe nyomj be egy beolajozott 8,2-es gumibogyót. ( a GRP-9 -nél jobb a helyzet, ott 20 mm szabad hely van az akasztó előtt . Bár van, akinek az akasztója rég kiesett ... :)
Durrants rá 50 cm -ről hullámpapírkötegre mindegyik fajtájú friss és lejárt szavatosságú tölténnyel. A behatolási mélységet lemérve és a friss UMA riasztóét 100 %-nak véve - szerintem - elmondható, hogy egy feleakkora feszítőerő nagyjából feleakkora mélységet produkál.
Én nem számolgatnék, dupla hosszú tár, dupla menetszám, egy kissé vastagabb rugóanyag, az eredeti méret utáni első beszerezhető átmérő, és a rugó anyagvastagságából adódó tárhossznövekedés + biztonsági 10 mm. A végleges rugóerőt nyújtással- hőkezeléssel állítanám be. Ha hülyére számolnám magam, akkor se jutnék semmire.
Azé mert megteccet naon a dupla hosszu tár, és elgondoltam, hogy gyártok egyet szilveszterre. Ebbe kéne kitalálni, hogy millen hosszu rugó kell, meg kéne valahogy a többi adat is.
Ha jól sejtem a rugót erejét a menetek számából és a rugóacél átmérőjéből matekozzák ki.