Keresés

Részletes keresés

nox Creative Commons License 1998.11.27 0 0 29
Hello gyerekek!
Ha mar ilyen szepen osszegyoltonk itt egy paran ne szauljuk egymast es a levlistat.
Legyen inkabb szo a zenerol, mp3 ftp szerver kerestetik ahol sok sok indusztrial muzsika lakik.Ha valaki tud ilyet kerem ossza meg velem es a forum olvasoival.
Engem speciel Fla,Delirium,Intermix,Synesthesia erdekelne (mp3,info magyarul ha lehetne)
udv mindenkonek nox

Ui: ne hagyd magyad -evil.man

cello Creative Commons License 1998.11.27 0 0 28
riel,

evilman küldött párat a levlistán, szerintem iratkozz fel.

Riel Creative Commons License 1998.11.26 0 0 27
Pls, vki irjon nekem Mp3 site-okat, ahonnan FLA, Klinik, Noise Unit, Borghesia, etc. letölthető.
Előre is kösz.
Riel
cello Creative Commons License 1998.11.26 0 0 26

OFF ON
sorry, bunkó vagyok :-), tényleg nem mutatkoztam be... de megteszem (a levlistán)
OFF OFF
nem látta valaki valahol a fla plasticity cd-t (vmelyik cd-boltban?)

kinek melyik a kedvenc fla albuma? nekem a millennium, azon is a vigilante a legállatabb szám. második a hard wired és a tactical neural implant holtversenyben. a caustic grip csak helyenként tetszik (pl. threshold, provision, iceolate), egyébként kicsit 'zajos' meg tinglitanglis a hangzás.

a kmfdm-et kicsit elhanyagoltuk, szerintem aki teheti, rohanjon és vegye meg a money-angst-nihil-xtort-symbols ötösfogat bármelyikét, és/vagy látogassa meg a www.kmfdm.net-et némi infóért, hogy ne csak én propagáljam már ezt a zseniális zenekart!!!

-evil.man- Creative Commons License 1998.11.26 0 0 25
to cello:

>hadd provokáljak egy kis vitát: nem túl jók az első benyomásaim az elektro-indusztriális mailing listről. kb. két napja vagyok rajta, de eddig nem sok érdemi info érkezett (evilman mp3-as site-jain kívül), leginkább csak az "én xy vagyok, z-n élek" típusú bemutatkozások röpkönek a cybertérben.

Nem szeretnem, ha negativ kampanyba kezdenel az industrial levlista teren! Mivel a phobia szarnyai alatt indult a nagyon erzekenyen erint a tema! Mivel az egesz lista nincs ket hetes es kb csak 20-an vagyunk, nem varhat senki infoaradatot! Egy levlistan atlagosan 200-an szoktak lenni, itt 20-an, szerintem minden egyes hozzaszolasnak orulhetunk! Ket nap rovid ido, csak egy szelet az eddigi levleforgalombol... termeszetesen mi is azt szeretnenk, ha rengeteg info cserelhetne gazdat! Egyebkent meg paran meg csak most jutottak el a bemutatkozashoz (ez egy korrekt szokas!)... te bemutatkoztal mar???

>kérdés: ismeri valaki a fla-tól a plasticity maxit? milyen? melyik albumhoz áll a legközelebb?

Nekem megvan! A hangzas megegyezik a Hard Wired albumeval! Tuti a zene!!!

cello Creative Commons License 1998.11.26 0 0 24
hahó,

úgy látom, haldoklik a topic!

hadd provokáljak egy kis vitát: nem túl jók az első benyomásaim az elektro-indusztriális mailing listről. kb. két napja vagyok rajta, de eddig nem sok érdemi info érkezett (evilman mp3-as site-jain kívül), leginkább csak az "én xy vagyok, z-n élek" típusú bemutatkozások röpkönek a cybertérben.

kérdés: ismeri valaki a fla-tól a plasticity maxit? milyen? melyik albumhoz áll a legközelebb?

na és hol van a metronome cd-bolt???

nox Creative Commons License 1998.11.25 0 0 23
Udv minden indusztrial rajongonak!
mar jopar napja feliratkoztam a fent emlitett levelezo listatara.
Miert van az hogy az internetto-rol kell megtudnom hogy mukodik?
En is nagy FLA rajongo lennék leveleket is kuldhettek a listan kivul is.
nox@freemail.c3.hu
Rolf242 Creative Commons License 1998.11.25 0 0 22
Sziasztok ismet:)

Koszi a helyesbitest, senki sem lehet tokeletes, tehat en sem vagyok az...:))
De naggggyon jonak talalom hogy a mai ellaposodott ^pupuci^ stilusu zenei vilagban vannak meg akik szeretik az igazi /lehet hogy ez valakinek eros/ zenet.
Az Armageddon akkor laposodott el amikor elkezdek popularisra venni a hangzast...
Mindket tagot / Uwe, Dirk / ismerem es sokaig tartottuk is a kapcsolatot, volt nemi hatszelem szerencsere a Pecsaban akkoriban.Es ok mondtak hogy tudatos a hangzasbeli valtas, az eladhatosag miatt.Szerintem nem valt elonyukre a dolog, a hanyatlas a Homicidal Maniac maxival indult, es tart ott ahol ma is tartanak.
Ettol fuggetlenul mind a ketten nagyon kedvesek es baratsagosak, es nagyon szeretik hazankat.
EVIL MAN !
Kerlek ha megvan az egesz este felvetele akkor feltelenul szuksegem lenne ra, ha van ra lehetoseg.Nagyon fontos.Az indokot csak Neked irom meg ha kivancsi vagy ra.De valoban nagyon fontos lenne.
Rolf242@hotmail.com

A Front242 lemezein van gitarminta, persze jol el van csavarva mindenfele DSP-vel.:))
Sziasztok:)

-evil.man- Creative Commons License 1998.11.24 0 0 21
Industrial levlista.
http://www.babolna.com/phobia
Itt lehet feliratkozni, ha valami gondod lenne irhatsz nekem is egy mailt: ppauer@babolna.datanet.hu

A krupps-al kapcsolatban tokeletesen egyezik a velemenyem a tieddel. A legutobbi lemezuket alig hallgatom...

cello Creative Commons License 1998.11.24 0 0 20
ja, és mi a véleményetek a kruppsról? szerintem a II, a final remixes (a II remixei sokak által) és a III a legkirályabb tőlük. az I még kicsit primkó, a paradise now meg már egy picit túl metál (azt a műfajt meg mások azért jobban művelik)
cello Creative Commons License 1998.11.24 0 0 19
köszi evilman!

szóval HOL is van az az electro-ind mailing list???

és a metronome?

az mcd szerintem se rossz,csak az a hatalmas hátrányuk, h. nem lehet belehallgatni a cuccokba, így vagy ismert cuccot veszel (ami 99%, h. úgyis megvan), vagy zsákbamacskát.

a kmfdm-turné info jogos, épp most olvastam a phobiában a beszámolót. mi lenne, ha elkezdenénk e-mailekkel bombázni a website-jukat, h. bp-re is jöjjenek már?

-evil.man- Creative Commons License 1998.11.24 0 0 18
to Cello:
>világosítsatok már fel a KLINIK-ről!

Iratkozz fel a magyar Electro-Industrial mailing list-re, es tedd fel ugyanezt a kerdest! Nekem most nincs sok kedvem leirni egy bio-t, de ott lehet, hogy talalnal mas valakit aki szvesen informalna!

>még 1 kérdés: a Front242-ben volt/van gitár? (akár hangminta formájában)

Igazabol nem! Bar az uj koncertlemezukon a motion cimu szamban elegge hasonlatos a hangzas. Szerintem sosem eleztek ki ezt a gitar dolgot a 242-ek meg sampler szinten sem.

>kmfdm koncert szerintem nem nagyon volt európában, állítólag 92-ben turnéztak a TKK-val, de nagyon rosszul sült el, ezért át is költöztek az USA-ba, és inkább ott lépnek fel. kár...

Sajnalattal kell kozolnom, de tavaly osszel felleptek becsben a rammstein vendegzenekarakent :-)

>fla koncertről sincs tudomásom errefelé. a helyi koncertszervező hatalmasságokat ismerve nem is lesz.

Becsben ok is felleptek meg 95-ben!!! Akkoriban magyarorszagra is eljottek volna, csak a szervezok nem tudtak nekik kifizetni 500.000Ft-ot erte. Allitolag ennyiert leptek fel azidotajt.

>tudtok valahol bp-en olyan helyeket, ahol ez a stílus jobban van reprezentálva (indie go-t, wave-et, tangot leszámítva)?

Metronome (olcso arak!!!), MCD (olcso arak!!!), mondjuk itt az utobbiban mar eleg jol kifosztottuk a keszletet. Mivel tele voltak abszolute ritkasagokkal (nevetsegesen olcso aron!), es mindenbol csak egy-egy darab volt. Igy ha valamit megvettunk abbol mar nem is hoztak ujat, orultek, hogy vegre elvitte valaki :-)
persze a 'tomegelektro'bol meg mindig maradt :-)

cello Creative Commons License 1998.11.24 0 0 17
világosítsatok már fel a KLINIK-ről!

még 1 kérdés: a Front242-ben volt/van gitár? (akár hangminta formájában)

kmfdm koncert szerintem nem nagyon volt európában, állítólag 92-ben turnéztak a TKK-val, de nagyon rosszul sült el, ezért át is költöztek az USA-ba, és inkább ott lépnek fel. kár...

fla koncertről sincs tudomásom errefelé. a helyi koncertszervező hatalmasságokat ismerve nem is lesz.

tudtok valahol bp-en olyan helyeket, ahol ez a stílus jobban van reprezentálva (indie go-t, wave-et, tangot leszámítva)?

-evil.man- Creative Commons License 1998.11.24 0 0 16
... vagy esetleg FLA koncerten?
-evil.man- Creative Commons License 1998.11.24 0 0 15
Armageddon's live sucks!!!
Bar bevallom egyetlen koncertjukon sem voltam, mire eszbekaptam mar nem szerettem oket igazan :-)
De van egy PeCsa fellepesuk megorokitve videon, meg a magyar TV vette fel, de aztan soha nem adta le.

En ismerem es szeretem a KLINIKet.

Volt mar valaki KMFDM koncerten?

Riel Creative Commons License 1998.11.23 0 0 14
Rolf242, ott voltam az összes Armaggedon koncerten a Pecsában. Szerintem a legkirályabb a legelső Bucsu alatt volt a Die Krupps-szal együtt.Sajnos szerintem az Armaggedon teljesen ellaposodott. Ki hallott már KLINIKet?
27-en megy vki a Mode klubba?
evil.man Creative Commons License 1998.11.23 0 0 13
A PIG es a PIGFACE ket kulonbozo zenekar!
Neha olvasgass egy kis phobia-t nyomtatott vagy on-line formaban, hidd el egy-ket dologban segiteni fog :-)
A pig-rol komplett cikk jelent meg a legutobbi (no.5) nyomtatott szamunkban, a pigface-rol viszont mar a weboldalunkon is olvashatsz!

hell.

cello Creative Commons License 1998.11.23 0 0 12
kellemes hétfő reggelt :-)

csak néhány hozzáfűzés:
a kmfdm új albuma állítólag jövő év elején jön ki, az adios cím szerintem tvt recordstól való búcsúzást jelzi. egyébként most jött ki egy agogo c. válogatás is, régi, máshol meg nem jelentetett anyagokkal. akit érdekel, nézzen utána a www.kmfdm.net-en.

egyébként szerintem a kmfdm-től az angst és a nihil a legjobb, a symbols már egy picit túl elektronikus :-) a koraiak viszont tényleg nagyon elvontak és zajosak.

kérdés: a pig és a pigface ugyanaz a zenekar???

egy pontosítás: a leaether strip DÁN

cello Creative Commons License 1998.11.23 0 0 11

-evil.man- Creative Commons License 1998.11.23 0 0 10
to Riel: KMFDM
Kylie Moinogue Fans Don't Masturbate

to Ralf242 (modositas):
Leaether Strip / Dan !
Cubanate / Angol !

thatsall.

Rolf242 Creative Commons License 1998.11.23 0 0 9
Sziasztok !
Tovabbi bandak .. : dedicated To Riel :)
Leather Strip / Nemet
Armageddon Dildos / Nemet
Cubanate / USA
Borghesia / volt Horvat, de nemtudom mi lett veluk
Penal Colony / USA
JA! Es a Legjobb a FRONT 242 !!!
most csak ennyi hirtelen
Riel Creative Commons License 1998.11.22 0 0 8
KMFDM=Killin' MuthaFuckin' Depeche Mode :)
evil.man Creative Commons License 1998.11.21 0 0 7
Szoval FLA, KMFDM, ... electro-induatrial

A KMFDM legtokeletesebb lemeze a 97-es 'symbols' album, ez vitathatalan, a 92 elottieket nem nagyon ajanlom senkinek...
A kovetkezo lemezuk 98 elejen jelenik meg ADIOS cimmel (remelem rossz a sejtesem a cim mondanivalojat illetoen...)
Ajanlat KMFDM fan-oknak: PIG-tol a 'wrecked' album!!! Egyidoben jott ki a 97-es KMFDM albummal, s talan jobb is annal! Segedkezok a lemezen: Sascha Konietzko, Gunter Schulz (azt hiszem ez minden elarul) Beszerezni kotelezo!

FLA: a 87-es albumuk epp annyira tokeletes mint 97-es!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha valaki jobban bele szeretne fojni e borultabb elektronikus zenek vilagaba, ajanlom neki oldalunkat http://www.babolna.com/phobia
Ugyanezen a cimen lehet feliratkozni a magyar Electro-Industrial levlistara is, ami meg nagyon indulofelben van. Varunk minden vita es infoehes arcot!

Bölikukac Creative Commons License 1998.11.20 0 0 6
Hinnyehenyehunya.
cello Creative Commons License 1998.11.20 0 0 5
skog,

szerintem a fla-tól a millennium a legjobb, de azért a tactical... és a hard wired sem rossz. nézz körül pl. az indie go-ban.

a kmfdm-től (ha a metál-oldalról jössz), az angstot ajánlom (szinte mindenhol megvan, ha az elektronikusabb zenéktől, akkor a 96-os "symbols" lehet a nyerő.

Skog Creative Commons License 1998.11.20 0 0 4
Tök jó,hogy vannak itt ilyen emberek is.
Engem egy Ló szoktatott rá a Front Line-ra,de sajna nekem csak tölük a Millenium van meg.
Kmfdm sajna még ismeretlen,de majd meg nézem azt is.
cello Creative Commons License 1998.11.20 0 0 3
köszi mindenkinek, már aggódtam, hogy csak engem érdekel ez a téma...

criterium,
köszi a címeket, feltétlenül megnézem!
a fla-ból engem igazából a tactical neural implanttől a hard wiredig terjedő időszak érdekel, tehát nem baj (sőt előny) ha van némi brutál gitár benne. bár gitár nélkül is lehet nagyot alkotni, ld. mindphaser, lifeline... az új lemezükbe belehallgattam, de nekem egy kicsit túl "zajos", valahogy nem jött be. neked mi a király?

riel,
a deleriumot nem igazán ismerem, bár a karmát egyszer hallottam, az elég ütős volt. a skinny nem annyira jön be a "zajossága" miatt, bár a processen vannak elég jó megmozdulások.
a worlockot abszolút nem ismerem (csak a warlock nevű elég szörnyű germán metál zenekart, ld. doro pesch).
a stíluson belül még kruppsot hallgatok (főleg az újabb, gitárorientáltabb cuccokat, pl. II, final remixes, III), van egy leaether strip is (solitary confinement), az is király.
a kmfdm nem ebm, de attól függetlenül szuper, nemtom, hallottál-e róluk.

szeles,
a kmfdm eredetileg azt jelenti, h. "kein mehrheit für die mitleid", ami persze értelmetlen. ezen kívül van még vagy 200 jelentése, ha érdekel, elküldöm file-ban, van 1-2 poénosabb.

Szeles Creative Commons License 1998.11.19 0 0 2
adalék a magyar honlapok olvasása nélkül: a kmfdm annyit jelent, hogy karlmarxfounddeadmasturbating.
Riel Creative Commons License 1998.11.19 0 0 1
Hi!
Végre, régebben 90-93 között csak ilyen zenéket hallgattam. Kedvelem Bill Leeb minden zenekarát, de az FLA mellett a Delerium sem utolso. Hallotál már Skinny Puppyt? Szerintem a Worlock nagyon király. Sajnos a szövegeket csak alig értem, de szivesen olvásnék roluk...
Milyen EBM bandákat hallgatsz még?
Sajnos egy kicsit le vagyok maradva az utibbi évekből.
CriteriuM Creative Commons License 1998.11.19 0 0 0
Magyarorszagon ket Front Line Assembly honlap is mukodik, es az egyik az en alkotasom. A masik a PHOBIAzine alkotogarda munkaja. Mindkettot erdemes megnezni, mivel magyar nyelvuek.
Magyar Front Line Assembly Allomas:
[http://www.bgytf.hu/~farkasl]
Hungarian Front Line Assembly Homepage:
[http://www.babolna.com/phobia/flahun]

Szivesen vitaznek a FLA szovegeirol, azok aktualitasarol, es a FLA egesz muveszeti koncepciojarol.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!