Hát tessék megnézni az rs oldalán a másik lámpát is ami a "Csak gyári Xenons helyére építhető be". 5e Ft-tal drágább és kész is. Ha veszel és megveszem a Tiédet :)
Akkor nagy kegyesen engedéjeze legyen olyan kedves, el kéne beszélgetni vele... ....most számolok... ...szóval ezek a fiuk megcsinálják jól ha ez neki számít. De ha a kes a lényeg olcsóbban is...
@szili: amit tudok biztosan az az, hogy RS4-en és TTS-en van ez gyárilag, ugyan ezzel a gumival. Bent a gyárban (Audi Győr) több kollégámnak is S5 van cégesben és azokon nem ilyen felni van. Hasonló, legalábbis a küllők száma megegyezni de más nem. Ettől függetlenül lehet, hogy ilyened van...
átnéztem az utolsó kb. 100 hozzászólást, de nem találtam választ. Hova vigyek márkaszervízbe egy A6-ost? (Szervízkönyv, pecsét, mobilitás garancia rulez.) Egy 2006-os 3.0 TDI Avant quattro 190.000 km-rel.
Nekem ketten ülnek hátul egy 6 éves lány, és egy 4 éves fiú, úgyhogy igyekszem nem kocogtatni nagyon a fogukat ! A 4 karika felismerése nekik is megy nagyon, úgy látszik a márkajelzés designerek jól dolgoztak : )
Lökhajtásos : visszalapoztam, a gépsárkányod képéhez. Hát igen, már a felnid látványától is összeszorul a gyomrom : )
Egyébként szép ! Mondjuk amikor Bécsben jártam karácsonykor, ott nem is vettem észre, hogy sportfutóművem van. Szóval pl. ha ott élnék lehet hogy én sem panaszkodnék !
Nekem csak 18-as van, és szerencsére nem nagyon járok a városban, akkor is csak általában olyan helyeken ahol azért jobb fajta utak vannak. A multkoriban a rendőrpalota elött az árpád híd fele akkora keresztbordaerdőbe szaladtam bele, hogy majdnem elsírtam magam : ) jajjgatott szegény autó rendesen : )