Szép volt Ronnie. Tényleg elképesztő jól pozicionált tegnap, így belefért pár hiba is. A safety-ei is elég jók voltak, párszor úgy éreztem, hogy feleslegesen kockáztatott (amikor nagy hátrányból jött föl és asszem már csak 3 szines volt fönt, ami mind kellett neki). A pottolásra egy kicsit jobban odafgyel, akkor nem lesz gond...
yess azér csak meglett!! :)
a következő körben még elég lehet, de Hunter ellen ez a mai kevés lett volna..pedig Swail ellen jól nyomta, fele ennyi hiba volt kb. na mindegy lényeg a győzelem. :))
Sport1en is van vmi nb2es snooker ha érdekel vkit, kicsit belenéztem elég is volt. :D
Dott nem jatszott jol, gyengen pottolt es pozicionalt rengetegszer, jobban is el lehetett volna verni. A kritikus helyzetekben Ronnie tobbszor tudott elohuzni jo lokeseket.
ha rossz a bontás, lökni kell egy jó safetyt! :)
de azér érdekes ha "megy a szekér" jól szoktak sikerülni a bontások is.
Hendry meg nagyon jól játszik, de Ian ma fantasztikus volt. :)
ja és gooo Ronnnnie!!
nem azokra az esetekre gondolok ahol egyértelmű, hogy a másik rontásából indul, hanem "forced" szitukra. A 4. frameben arra utaltam, hogy Hendry bontásánál az egyik piros blokkra csúszott, ezt ugye nem lehet bekalkulálni. Utána McCulloch megindulhatott és vitte a frame-t.
Ronnie is vesztett így el meccseket, hogy top lökések majd egy peches állás átkerül a kezdeményezés az ellenfélhez és viszlát, pl 2003 VB nyitómeccs Fu ellen.
Az is tény, Hendry nem játszik már a régi színvonalán, de még így is elég jól nyomja.