Tény, hogy mindketten túlvannak már pályafutásuk csúcspontján, de azért alkalmanként még össze tudják kapni magukat, különösen Hendry, aki azért egy jó tizessel fiatalabb Davisnél.
Meg persze azt sem szabad elfeledni, hogy az új generáció némelyike legalább olyan jó, mint ők voltak fénykorukban (O'Sullivan, Hunter, Williams, stb).
Tok jo, neztem tegnap ezt a 2. elodontot, es nagyon tetszett:) Kiskorom ota nem neztem snookert, de most nagyon elveztem:) Hendry-re meg Davies-re meg emlekszem, hogy szerettem (foleg az utobbit):) Ok jatszanak meg?
Ronnie az a 2000-es években, ami a 90-es években Stephen Hendry volt, vagy ami a 80-as években Steve Davies volt.
Megállíthatatlan, legyőzhetetlen, legfeljebb egy-két tornára.
Meg sem áll majd a 8 vb-győzelemig.
Végignéztem, az idény eleji formában lévő Ronnie is simán elintézte Huntert. Mindketten hibázgattak rendesen, de Ronnie jobban megragadta a saját lehetőségeit.
Vege a masodik eldontonek. Ha valaki Euro-n megnezne az ejszaka... lapozzon.
Ronnie O'Sullivan vs Paul Hunter 6-3
(kijeloles egerrel)
Donto holnap, 16:00 es 19:00.
McCulloch tényleg meglepően magabiztosan játszik. Szvsz Huntert leszámítva a többiek összességében elég idény eleji formát mutattak. Ez Ronnie-ra is igaz, legalábbis önmaga képességeihez, meg a korábban tőle látott színvonalhoz képest.
majdnem egyszerre végzet Ronnie és Paul. 5:0 nyertek mindketten, forma alapján nehezen megtippelhető ki nyeri holnap az elődöntőt. Igazság szerint ennek kéne lennie a döntőnek, de hát ez van.
elég nagy a csönd, de izgulnivaló sincs. Ronnie lealázza Selby-t és Wattana se vitézkedik Hunter ellen. Ebből O'Sullivan-Hunter elődöntő lesz. Az alsó ágon McCulloch játszik Judge-val, a helyi menő (McCulloch) a favorit. McCulloch egyébként nem annyira outsider és a héten mutatott játékával okozhat még meglepetést is.
Remélem Ronnie ezt a verenyt is bezsebeli, egyértelmű, hogy jelenleg ő a világ legjobb játékosa. Sajnos Hunterrel hamarabb kerül össze, pedig az lenne az igazán izgalmas, színvonalas döntő. Az alsó ág elég gyaenge, tehát már biztos, hogy a második helyet egy eléggé "outsider" fogja bitorolni.
"Being good at snooker is a real pleasure. After all you practice hard, you reach a good standard and the game is so enjoyable."
Szép volt Ronnie. Tényleg elképesztő jól pozicionált tegnap, így belefért pár hiba is. A safety-ei is elég jók voltak, párszor úgy éreztem, hogy feleslegesen kockáztatott (amikor nagy hátrányból jött föl és asszem már csak 3 szines volt fönt, ami mind kellett neki). A pottolásra egy kicsit jobban odafgyel, akkor nem lesz gond...
yess azér csak meglett!! :)
a következő körben még elég lehet, de Hunter ellen ez a mai kevés lett volna..pedig Swail ellen jól nyomta, fele ennyi hiba volt kb. na mindegy lényeg a győzelem. :))
Sport1en is van vmi nb2es snooker ha érdekel vkit, kicsit belenéztem elég is volt. :D
Dott nem jatszott jol, gyengen pottolt es pozicionalt rengetegszer, jobban is el lehetett volna verni. A kritikus helyzetekben Ronnie tobbszor tudott elohuzni jo lokeseket.