Hmm...csak ez a 2 megoldás van? Hibátlan az ülésem sőt mint néztem recaro, szóval új ülést nem szeretnék :) szerintem ha valami szakember igényesen befoltozza az is segíthet csak nemtom van-e itt olyan aki tud esetleg egy jó szakit.?
Szia Balazs...Boldog tulajdonosa vagyok en is nemreg egy hasonlo jarganynak,de nekem is ugyszint az oldalmerevites ki van szakadva. Ezzel nem vagy egyedul.Ulescsere vagy egy uleshuzat segithet....
A héten vettem egy A4 B5 avantot. Nagyon tetszik a kis járgány, szépen rendben volt tartva és én is szeretnék jó gazdája lenni.
Tudtok abban segíteni, hogy olyan üléssel melynek a szélei ki vannak szakadva mit lehet kezdeni? Meg lehet ezt javíttatni? Kagylósabb kicsit, nem a sima, szerintem s-line vagy ilyesmi, de a sok ki be szállástól kikopott az oldalmerevítő részen a huzat.
És csak annyi lenne a kérdésem hogy a termosztátott holtalálom benne meg? Mert akárhogyis keresem nemtalálom.Pedig fontos lenne mert jönn a tél és valószinűleg a termosztát lezárt és nemtudok bele tenni igy fagyállófolyadékot!
Hali Van egy 98 Audi A4 1.8 20v adr avantom.A reggeli inditás nagyon nehézkes,konkrétan: 1.Első inditásra könnyen indul alapjárat 1100, de 3mp után egyenletlenné válik fordulat leesik 4-500 ra és leáll 2.Folyamat ua. de már tovább jár kb 10mp 3.Ismét ua. most még tovább jár,az alapjárat stabilnak tünik de a motor mégis remeg 4.Ennél az inditásnál már normálisan működik. Légtömeg,motorhőfokadó,beszivott levegőadó,gyertyák újak. Benzinnyomás 3,5.Vákum és katergázcsövek újak.Az utólsó diag.szerint belépő levegő hőmérséklet hiba volt de azóta új a légtömeg. Mi lehet a probléma?HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Nem régiben vásároltam egy A4 avant 1.9TDi-t. Nagyon tetszik az autó, viszont nagyon kellene nekem egy A4 így csináld H.R. Etzold könyv. Jó lenne pdf-ben is. Ha van valakinek kérem szóljon, vagy ha tud olyan oldalt ahol fent van és letölthető! Köszi előre is.
Itt komoly szakértők vannak, s meg szeretném kérdezni hogy az akumlátor csere után megbolondult az a4 2.5 td quadrom km-órája s majd minden program eltünt.
Hol és ki ,mennyiben fáj majd nekem az óra teljes program telepítése ?
Ha jol emlekszem akkor a motor bekotese stimmel csak a lampa csatija mas...ha kell bele motor. tudok benne segiteni.. Holnap megmondom neked mennyyiert lenne...
Már így vettem ,hogy a lámpa nem az eredeti.. Gondolom igen a 99-es évjarat körüli a lámpa test. A neten böngészve azt már megtaláltam , hogy a magasság állító motor ebben a lámpatestben más alakú. Az eddig oké. Csak azt nem tudom , hogy a bekötés / csatlakozó eltére??
Sziasztok! Köszöntök mindenkit előszőr is be muttatkozom előszőr járok itt a fórumon, Viktor vagok 4 éve tulajdonosa egy gyönyörü 1.9TDI A4 Avant-nak :) Imádom :)
96-os évjárat facelift lámpák kerültek be előre na de nincs lámpa magasság állítás. Ezt rendbe lehet rakni?? Valamint útolagos xenon volt a lámpában amit most lehet vissza raknék de nem tudom hány kelvinest?? 4300-as??vagy 6000k-s??
sziasztok. most újítok fel saját részre egy audi a4 1.9TDI 1996os kocsit. sokat költöttem már rá de valami megfogott benne. nemcsak a fogyasztása, megjelenése hanem valami más leírhatatlan dolog. most a fűtésnél tartok. nem klímás a kocsi. a fűtőradiátorba a bemenő és kimenő cső is forró a motortérből nézve és mégis csak nagyon hideg levegőt fúj a venti az utastérbe. mi lehet szerintetek a gond? vw-nél már jártam úgy hogy a terelő lemezeken a szivacs leválott és nem ment rá a radiátorra a levegő. ennél is lehet ez a probléma? válaszokat köszönöm.