Keresés

Részletes keresés

Csaby_d Creative Commons License 2002.04.11 0 0 353
"Lefogadom, hogy ha a Videoton gyárban TV-k helyett rakétákat gyártanának, azok meg nem robbannának fel!
De helyette lehetne fogni velük a cseh 2-t.
Az se kisebb csapás..."

"Van hely, meg volt hely, meg lesz hely, ahol húsra, zsírra, vajra adnak ki jegyet...
... van ott rokonod? Disszidált? ODA?
Máskor ne engedd el térkép nélkül!"

"Tudod, Ő a fiatalság, a jövő záloga. Dögöljek meg, ha valaha kiváltom..."

KisJodge Creative Commons License 2002.04.11 0 0 352
Sziasztok !

Semmi újat nem tudok hozzáfűzni, csak szeretném leróni tiszteltemet és kifejezni örömömet, mennyien gondolták őt nagy művésznek, embernek.

Volt szerencsém őt élőben látni.... Örülök neki!

"Se rokona, se ismerőse nem vagyok senkinek, én vagyok a szocializmus!"

Hé, figyelj! Már műtenek!
Altató nincs, helyette a mikrofonból: Az üzemi demokrácia éves szintje... Hrrr és már alszom is..

Nyugodjon békében!

Levike Creative Commons License 2002.04.11 0 0 351
Tegnap reggel hallottam eloszor, es nagyon sajnalom. Nem tudok mit hozzatenni az elottem szolokhoz. Tobb volt O, mint szimpla humorista.
Vagy mint 'A BUNKO MUNKASEMBER FIGURA JO ELOADOJA'....

Hianyozni fog.

Levi

Előzmény: Tintás Barnes (304)
zergeboglar Creative Commons License 2002.04.11 0 0 350
Ma is esik az eső:-(
Az angyalok még mindig sírnak a nevetéstől!!!
Csaby_d Creative Commons License 2002.04.11 0 0 349
Géza bácsi!

"Ez azért már valami!" volt...

snejderfáni Creative Commons License 2002.04.11 0 0 348
... meg amíg ilyen táblát tesznek ki! :)
Előzmény: Botfa (7)
Spinderella Creative Commons License 2002.04.11 0 0 346
Sziasztok!

Csatlakoznék én is. Sajnos nincs időm az egész topikot végigolvasni, csak annyit tennék hozzá a közöshöz, hogy nagyon fog hiányozni!!! A "Hordót a bornak" albumát vagy százszor végighallgattam.

"Hitler? Hitler??? Sztálin elvtárshoz képest Hitler egyszerű polgárjogi aktivista."

"Sky Channel, Super Channel, felejtsen el!"

Üdv, és R.I.P.

spin

Myself Creative Commons License 2002.04.11 0 0 345
Ha valakinek megvan a lehetôsége az úriemberrel egyezkedni (nekem külföldrôl nincs):

A domain név tulajdonosa:

Szabados Gábor (kukacom@emil.hu)
HU 8300 Tapolca Kazinczy tér 11.
Tel: +3630-3155-305

Mi a regisztrátor szervezet vagyunk.

Tisztelettel:

Virág Zoltán
DENINET INTERNET
www.deninet.hu
Tel.: 1-296-0075.
06-209-354-619.
Fax: 1-295-5670.

Más:
Van itt vki, akinek van ilyen "elveszett", "nem ismert" sztorija (mint pl. a fényképzôs emberes), képe, hangfelvétele, amit fel lehetne használni, egy ilyen emlék-site-hoz?

_Zsiri_ Creative Commons License 2002.04.11 0 0 344
Bocsi, de ez is oltári jó!
Katonaságban:
"Na emberek! Ki tud szavalni? JELENTEM ÉN! Akkó futás, takarítsa ki a WC-t!
Másnap:
Na emberek! Ki tud rajzóóni? JELENTEM ÉN! Akkó futás a WC-be...takaritsa ki!
Harmadnap:
Na emberek! Ki takarítaná ki a WC-t? Áááááá, nem csapsz be! JELENTEM ÉN! Bravó, akkor futásba menjen!"
Előzmény: _Zsiri_ (342)
ozymandis Creative Commons License 2002.04.11 0 0 343
1. Nem "patkany" hanem vallalkozo...

2. "Jobb helyeken" ... eleg jo hely ez nekem

3. "el szoktak perelni." Nem szoktak. Csak ha lenne egy ceged, vagy bejegyzett vedjegyed, aminek a neve pontosan Hofi, es korabban lett bejegyezve a magyar cegbirosagon, mint a fenti domain, akkor esetleg perlhetsz... de akkor is jobb megegyzeni, mivel nem a te profiloddal megegyezo, vagy lejarato jellegu az oldal...

4. nem az enyem a domain...

5. Ne kiabalj es verekedj, hanem gondolkozz...

6. Az ejanlatom fenntartom, es egyetertke vmely elottem szoloval, hogy csak legaslis oldalrol lehet szo...

Előzmény: abraxas (327)
_Zsiri_ Creative Commons License 2002.04.11 0 0 342
"Előadja : HOFI GÉZA
A rendező munkatársa : HOFI GÉZA
A munkatárs rendezője : HOFI GÉZA
Segédrendező : HOFI GÉZA
Rendezősegéd : HOFI GÉZA
Rendezte : HOFI GÉZA"
KovacsUr Creative Commons License 2002.04.11 0 0 341
szonbat este az m1 en HOFI emlekest lesz
Előzmény: Hajdú Zoli (338)
Infomaker Creative Commons License 2002.04.11 0 0 340
Uraim!

Ezennel aki tud arról, hogy mikor, melyik adón lesz HOfi Mester műsora, itt jelezze!!!!!!!

(Nem emlékszel? Együtt lőttük a pártházat! -Mikor? Melyiker? - Há' mikó' melyiket!)

deke Creative Commons License 2002.04.11 0 0 339
énis :(
Hajdú Zoli Creative Commons License 2002.04.11 0 0 338
Tudtok már valamit arról. hogy a tv-ben leadják-e a műsorait a tiszteletére??!! Szerintem sokkal jobban érdekelné az embereket az ó humora és munkássága, mint a választási mocskolódás.

Egyébként minden idők legnagyobb humoristái között a helye.

Géza bácsi, nyugodj békében. És ahogy most kinézek az ablakon itt Szegeden, az égiek nagyon jól mulathatnak..............

_Zsiri_ Creative Commons License 2002.04.11 0 0 337
"Nem engedtek be minket a pártházunkba. És ki nem engedte be magukat?! Hát a takarítónő."

"Figyelem! A szigeten lakók 30%-a ADIS-es, 70%-a asztmás! Mit móónd?...Aki köhög, meg lehet dugni!"

De szerintem még vagy 1000 hozzászólást meg lehet tölteni a jobbnál jobb poénjaival!

_Zsiri_ Creative Commons License 2002.04.11 0 0 336
Csak olvasom a hozzászólásokat és küszködök magammal! Azt hiszem, hogy Ő sem állná meg könnyek nélkül, ha végigolvashatná ezt a topicot!

"Egyik csapon H a jel, M a másikon. A H azt jelenti, hogy hhhiába csavarod akkor se folyik, az M pedig, hogy mmmm....mmmm.......miért pont én follyak, ha a másik nem folyik"

"Ez itt a halló fiúk, halló lányok. Szeretettel köszöntök minden halló fiút és ló lányt...izé halló lányt"

"Na kulák! Oda foglak felakasztani....ha majd egyszer lesz szögünk"

"Bekapcsolták az altatógépet, amiből ez hallatszott: a szocializmus építése, az üzemi demokrácia éves szinten...... és már aludtam is"

NYUGODJ BÉKÉBEN HOFI GÉZA!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.11 0 0 335
Most is nagyon időszerű lenne főleg az Ő szájából az "Egy partizán naplója"-nak a csattanója...

"És jött a csősz, és MINDENKIT kizavart az erdőből!"

Nyugodj békében Géza bácsi, nevettesd meg az angyalokat, és azokat is, akik odafönt vannak, köztük Apukámat is, aki szintén imádott Téged és még egy éve sincs, hogy felment oda, szintén 65 évesen.....:(((((((((((((((

Béke poraira!

Hajdú Zoli Creative Commons License 2002.04.11 0 0 334
Két héttel ezelőtt voltunk egy Hofi előadáson. A mostani választásokról ennyit mondott:

".. és most kell elmenni választani, most amikor nincs kiből! "

emke Creative Commons License 2002.04.11 0 0 333
Nagyon sajnálom, ezen nőttem fel.
Emlékszem a régi szilveszterek fő műsorszáma a Hofi volt. Mit mond a Hofi majd?....ez volt a kérdés...
Most szerintem a választásokról tudna mit mondani...szivesen meghallgatnám a véleményét...

idézet:sam-sem. sam-sem nincs egy vasam sem...

Hajdú Zoli Creative Commons License 2002.04.11 0 0 332
Ha valóban sikerül összehozni az oldalt Géza bácsiról, szerintem ezzel sikerül emléket állítani neki, viszont a család beleegyezése nélkül jogvédelem alatt álló műsorokat, mp3-at, ... stb. felrakni tiszteletlenség lenne.

" ... Gyula bácsi, nem felejtünk el, amíg élünk!!! Meg amíg ilyen táblát tesznek ki! .."

Myself Creative Commons License 2002.04.11 0 0 331
Szerintem kaptak már egy-két keresetlen szót. Hogy Hofi halála után napokkal a hofi.hu-n egy domain regisztrációs hirdetés jön be, az felér az emlékének a meggyalázásával...
Előzmény: abraxas (327)
gerely Creative Commons License 2002.04.11 0 0 330
Gerekként ismertem meg Őt, mikor még vajmi keveset értettem humorából. Ahogy nőttem fel, úgy értettem meg poénjait, s kedveltem egyre inkább meg. Nemrégiben szüleim jóvoltából részt vehettem egy vidéki fellépésen. Akkor megfogadtam, hogy nem utóljára. Sajnos ezt a fogadalmam már lehetetlen lesz megtartani....
Csak az idő fogja megmutatni, mennyit is vesztettünk. Nem lesz egyhamar ilyen kaliberű humoristája Magyarországnak. Nevetett rajta nagyapám, apám, én, és az én fiam is nevetni fog rajta, sajnos ő már csak konzervből.
Nyugodj békében, Hofi Géza!
__o Creative Commons License 2002.04.11 0 0 329

Nagyon szomorú vagyok Hofi Géza bácsi halála miatt. Malek Miklóssal írt gyönyörű dalából idézek:
"Az igazsából elveszett...az igazságból elveszett az i."
Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2002.04.11 0 0 328
Amikor bejottek a radiotelefonok.

Bemesz a kozertbe: westel.
Megkapod a fizetesed: westel.
Hazamesz az asszonyhoz: westel.

Orszaggyulesi kepviselo vagy: nyersz.

abraxas Creative Commons License 2002.04.11 0 0 327
Nem levelezni kell az ilyen patkányokkal, hanem leverni ?ket mint a cölöpöt. Hofi emlékéb?l pénzt csinálni, ez már a mocsokság teteje!!! >o(

A joisten.hu véletlenül nem az övék?! >o((((

Jobb helyeken el szokták perelni az ilyenekt?l.

Előzmény: Damox (279)
frimi Creative Commons License 2002.04.11 0 0 326
Egy "illékony", nagyon fontos, de fontosságához képest többnyire alulértékelt művészeti ág színész- és szellemóriása volt! Bár - szerencsére és méltán! - ő maga nem szűkölködött nem csak a közönség, de az állam, sőt, az egymás sikereire mindig irígy szinész- és humorista szakma elismerésében sem...
Marton Frigyes méltatása szerint, ha valamely idegen nyelvet bírt volna, világhírnévre tehetett volna szert! Nagyon igaz!!!
Viszont így élve - és halálában is - jobban megmaradt nekünk magyaroknak magyarnak! Örökre...
Nyugodjon békében!
Frimi
Myself Creative Commons License 2002.04.11 0 0 325
Skacok! MP3-akat olvasok, meg ilyesmit. Amikor feldobtam az ötletet a honlapról, nem kalózmásolatok terjesztésére gondoltam, hanem arra, hogy egy művésznek emléket állítsunk. Ha vkinek van olyan hangfelvétele, ami boltban nem kapható stb. az más. Pl. egy kis faluban tartott hakniról. De adjuk már meg azt a tiszteletet Hofinak, hogy nem vesszük el a családja kenyerét, amiért olyan sokat dolgozott!

Olvassátok el a 177-es hozzászólást! Nem a neteseket megszégyenítô, lopjunkhofit honlapra gondoltam. Hanem egy olyan lapra, amely megörökíti a művész és Ember életét, és bemutatja azokat a(z emberi) pillanatokat, amelyek megélése csak néhányunknak adatott meg.

Ha vki hangfelvételt, képet készített egy Hofi elôadáson, Géza bátyánk tudtával és - akár hallgatólagos - belegyezésével, akkor az elhelyezhetô. De kérlek benneteket, ne indítsatok már itt kalózkodást Hofi felvételekkel! Így nem lehet adózni az Öreg emlékének!

Csesszétek meg, ha vkinek nincs pénze egy Hofi lemezre, akkor hogy van pénze számítógépre, meg internetezésre??? Ha nem kezdtek el itt "lopni", akkor esetleg maga a család fog hozzájárulni (ha egy szinvonalas oldal készül), hogy ott valamiféle jogvédett hangfelvételek is legyenek. Mert büszkék lesznek rá, és mert magukénak érzik az oldalt. Valamit kapnak, és adni is fognak. De ha azzal kezditek, hogy elvesztek tôlük, akkor maximum domainnév perek sora jön. (SZVSZ a Hofélia pl. bejegyzett védjegy.)

Ne csesszük el gyerekek! Nem éri meg. És úgy gondolom, Hofi emlékét (ha úgy szerettétek Ôt, mint állítjátok) nem úgy kellene megôrizni, hogy azonnal elkezdjük lopni a munkásságát, merthogy neki már úgyse kell. Ez bunkóság, így elrendelem a létszámstoppot! :-)) És ne jöjjön nekem azzal senki, hogy mertahoficsaládjaaznemahofi. Ha te meg fogsz halni, attól még nem veszik el a gyerekedtôl a házat, amit neki (is) építettél.

Ha tisztelitek Hofit, akkor köhögjétek ki azt a pénzt, amibe a lemez kerül. Ha van olyan, aki nem tudja (mozgássérült, rokkantnyugdíjas, árvagyerek), akkor összeadjuk. De arra a kezdeményezésre, hogy illegális MP3-akat kezdjünk csereberélni, csak egyet tudok mondani: Fúj! Kedveseim, hát nem szégyellitek magatokat? ;-)

SBartha Creative Commons License 2002.04.11 0 0 324
Tehát utca, tér, szobor, sétány, stb.
Esetleg tudja valaki, hogy Rejtő esetében hogyan sikerült összehozni? Mert én így alapból csak annyit tudok, hogy időnként elismétlem: Géza bácsi (miután ő tegezett mindenkit, ezért a hivatalos "A Hofi" mellett, ez a bizalmasabb megszólítás is teljesen jogos, sőt) megérdemelné, hogy a neve (mely művésznév ugyan, de mindenki így ismerte kivéve azt az újságírót ld. korábban) fennmaradjon utcák, terek, stb. formájában, s esetleg egy-egy szobor is őrizze az emlékét. A Madách Kamara közelében mindenképpen.
Egyébként az önkormányzatoknak szuverén joga (persze lehet, hogy az állampolgároknak is van beleszólása), hogy utcákat átnevezzen, vagy szobrot állítson. Tud erről valaki valamit? Lehet, hogy én is kezdeményezhetnék az utcánkban (Űrhajós utca, brrrr...) utcanévváltoztatást, és ha elég sok embert meggyőzök, akkor átnevezik az utcát? Persze az utcanévtáblák pénzbe kerülnek, a térképekre is más névnek kell kerülni... Nem tudom.
Előzmény: BABA1 (184)
KovacsUr Creative Commons License 2002.04.11 0 0 323
az nem lehet hogy a HOFI meghalt !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!