" akkor meg sugárban pisálja,rá a gyertyára,ettől az elég "
Bocsi most aztán elvesztettem a fonalat. Tudtommal a dieseleknél az üzemanyag a befecskendezés után, öngyulladást követően robbanik be. Az izzógyertyának tudtommal csupán az indításkór van szerepe. Utána néztem, és állítólag + 5 fok felett nem izzít az a típus ami nekem van. Javasoltak egy izzítórelé állapot ellenőrzést.
Mostanában láttam egy s.kék "B" vekit, aminek a lökhárítójain króm csíkok voltak gondolom utólag felragasztva. Nekem nagyon bejött, de sajnos a gazdiját nem leltem. Ha valaki tudna segíteni, hol tudnék Bács- Kiskunban olyan autós boltot, ahol lehetne öntapadós cromcsíkot vásárolni, esetleg olyant aki ilyen dekorral foglalkozik, megköszönném ha leírná. Előzőekben már írtam, nekem egy 2000 évjáratú 2000 cm3 TD "B" Vektrám van, ráadásul s. kék. is ezért is érdekelne a crom csíkozás.
Igen egy kicsit leült. Ugy nézki mindenkinek minden oké a vekijével. Én is azt hittem de találtam egy darab vezetéket a csomagtartó kárpitja alatt és néhány nyomot, intha erősítő lett volna rögzítve a csomagtartóban! Leht hogy HMCS kocsi volt az enyém gyerekkorában?
Szeva köszi elöre is de elötte még megvizsgálom pontosan mi lehet a baja nem e esetleg kontakthiba !Ha kell akkor szolok!Kiveszem az egész zárat és ugy jön ki igaz?
Szasztok!Nem tudjátok véletlenül hogy hogyan kell kiszerelni a központizármotort a bal hátsó ajtoból! ha jol láttam egybe van építve a zárszerkezettel! A próbléma hogy nem zárja az ajtot!
Nemtudjátok véletlenül h 5x110-es irmscher alufelni 16-os méretünek mien az ET száma? mert valami szélesebbet szeretnék rárakni mint a gyári 49-es ET számú.
HA nem jól porlasztanak a csúcsok,akkor lehetségers,igen!Normál esetben szép esernyőalakban küldi be a naftát,ha kopott vagy mi,akkor meg sugárban pisálja,rá a gyertyára,ettől az elég.... MEg kellene nézetni a csúcsokat is....OFF ezért nem kell neked dízel autó soha többet....amit megspórolsz(vagyis eddig megspóroltál,mert már több az olaj,mint a benya),azt ráköltöd alkatrészben :S
Teljes motorcsere okán: Eladó egy 1996-os X20XEV-s motor (2.0 16V) bontott, felújított hengerfeje. Irányár: 50e Ft. Valamint további alkatrészek a motorból, az áruk megegyezés szerint. Érd: Blaskovics László, +36-20-9841-472, vagy blkhfc@mailbox.hu
Állapotfüggő.650e.ft-tól..........felfelé....... Nekem a 97'-es, 2.0 CDX Caravanomat 920e.-ért vették meg, 3 hét után, kereskedésből. Friss műszakival, tökéletes műszaki állapotban, téli kerékkel.Örültem, hogy ilyen gyorsan elvitték.Kicsit pang a piac, nincs pénze az embereknek.
Mennyit érhet egy kifogástalan állapotú 12 éves - nem tudom mennyit futott, de sokat - Vectra B ? El szeretném adni, de lövésem sincs az árakról... 2 éve 1 millára becsülték, de akkor nem váltam meg tőle Köszi a helpet előre is!
Sziasztok.Van egy B vectrám,digit klimás.Prbolémám:A fütőventilátor önállósította magát és hiába probálom állítani a fokozatot nem reagál.Ha valaki tudna erre mondani valamit.Előre is köszönöm.
Hát igen, így azért sokkal olcsóbb volt, de sajnos a tárcsa lassan megérik a cserére a fékpofákkal együtt. Szerintem max. 2 hónapig húzza a betét. Na az majd fájni fog.
Érdekes, de csak a kereket kellett centíroztatni. Fékezéskor volt csak rázás, menet közben semmi, pedig majdnem 30g volt az első kerékben. Most már jó szerencsére.
2007. februárban cserltettem ki mindet, akkor az izzógyertya hibát jelezte a motorteszter lámpa. Most nem jelez semmi problémát. Lehetséges hogy annak ellenére is azóta tönkrementek ?