"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Hát, Karinthy kifejezetten férfit írt és nem hímet:
Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.
Mondjuk, ha valaki kung-fu-ra taníttatja a lánygyerekét, nem kell, h a cél az legyen, hogyha megtámadja egy férfi, akkor meg tudja védeni magát ...
tehát az egész tanításból ki kellene végre venni a nemeket, a gendert, és dinamikákat, mechanizmusokat, pszichés kórképeket, társadalmi összefüggéseket elemezni ... mentálhigiénét tanulni az iskolában ... stb ...
lehet, a férfiak is félnek, hogyha nincs női kiszolgáltatottság, akkor önmagukért nem is fogja őket szeretni senki ... ettől azért keletkezhet erős szorongás ...
"Aki erős nőket gyárt a gyenge nőkből, az az én ellenségem."
Itt mindenképpen fontos lenne tisztázni a fogalmakat.
Mert a valóban erős nőkkel senkinek sincs semmi baja.
De a sunyin nyomuló eszmékkel mindig az a feneség, hogy 'mást mondanak és mást jelentenek'...
Mert a nagyanyám erős nő volt, aki egyedül nevelt három gyereket, míg nagyapám a Don-kanyarnál harcolt és hónapokon át nem lehetett tudni, hogy él-e még egyáltalán.
Vagy a nagynéném, aki egy komoly intézmény vezetőjévé küzdötte fel magát, és maradandó életművet hagyott maga után.
Ezzel szemben állnak az inkább csak 'hangerős'-nek nevezhető nők: akiknek csak a szájuk nagy, de nem saját erőből és tehetségből képzelik el a boldogulást, hanem a férfiak pénzéből élnek függetlenül, és a férfiak helyét kvótákkal elhappolva érnének csak el valamit az életben.
Nézd.. én nem csak az önérzetemet látom ebben a témában.
Nekem az első fiam Down-szindrómásnak született, és tudom hogy mennyivel jobb nekem hogy ő is él.
Az a lengyel abortusztörvény egy pont olyan államhatalmi parancs, mint az hogy a férfiak azért nem mehetnek negyven év munkaviszony után nyugdíjba, mert a nők előjogai sérülnének ettől.
A hatalom azt tesz ami az érdekeit szolgálja - az alattvalók meg elfogadják.. vagy lázadnak.
Aki erős nőket gyárt a gyenge nőkből, az az én ellenségem.
Kedves ... sztem nem te vagy az, akinek itt kell hisztiznie emiatt ... Feltéve, ha titokban marad, hogy ilyen kicsiségeken jön ez rád ... van egy olyan sanda gyanúm, h mindig lesznek erős nők, akik bokája megremeg egy munkában kellően elfáradt mozdonyvezetőtől, és kedvük támad forró fürdőt készíteni neki ...
miért érdekelnek téged azok a nők, akiknek meg nem?
A lengyel abortusztörvény kihordásra kényszerít olyan magzatokat is, akik a születésnapjukon meg is halhatnak akár ...
A csiki-csuki játékok ... vannak, akik így tudnak holtukig megmaradni egy házasságban, hogy ezt játsszák ...
Hm.. hát pont azért jött létre a topik, hogy aki.. amelyik férfi még csak keresi magának a megfelelő nőt, az elkerülhesse a csiki-csuki helyzeteket. (ismered a malom-játékot?)
Nem kell kérdeznie, elég ha csak olvas.
És a mi beszélgetésünkből megtudhatja hogy a nők nincsenek ráutalva az ő erejére.. és vagy műsorral szórakoztatja őket, vagy megfelelő helyzetet alakít ki és tart fent.
Nem. Aki erős nőket gyárt a gyenge nőkből, az az én ellenségem.
Abortusz.. hm.. te hogyan is tudod? Mitől embertelen a lengyel abortusztörvény?
Ezért mondtam, h a feminizmus feladata a nőemberek megerősítése kellene, hogy legyen.
ugyanis nagyon sok nőnek az identitása a gyerek(ek), az eretvágás, és a bántalmazó tér, amit neki tűrnie kell. Van olyan, aki nem kapja meg ezeket, akkor teremt olyan teret, amiben ezeket megélheti ...
ha bárki azt mondja, h ez nem normális, az ilyen nőember a saját létének értelmét kérdőjelezi meg, és védeni fogja azt az utolsó csepp véréig másik nőemberrel szemben is ...
ha egy ilyen szigorú abortusztörvényt férfiak hoznak, ott van mellettük egy nő is, aki nőségét az áldozatiságban tudja megélni ... és elvitatja azoknak az embereknek a nőségét, akik ezt nem akarják ... "ha én végig tudtam csinálni lyányom, akkor neked is menni fog!", stb ...
A feminizmusnak legelőször a nőkhöz kellene nyúlnia ... szerintem ...
Keresni, és találni kell a női létnek egy másik értelmét, amiben elsősorban ember vagy, és emellett, vagy ezután vagy a nemed (is) ...
minden egyes nőemberekért tett lépés a hagyományos női identitás alapjait rengeti meg, amibe sok nőember hülyülne meg ...
" .... a kisebbség hangoskodása az, ami a többséget hergeli."
... és ez a lényeg ... a kisebbség .... egyenlőre .
El lehet ezen a témán is vitatkozni akár ítéletnapig is . De minek ? Kutya se figyelne rájuk , megunnák a levegőbe beszélést (szerintem) .
De mert van reakció , építkeznek ahogy tudnak . Ellenreakcióra vannak "biztatva" , még többen figyelnek rájuk , és a helyzet fokozódik . Pedig csak egy hangos kisebbség .
A lengyel példád tök analóg, a társadalom felét a nők teszik ki. Ha nem érdekli őket a sorsuk, nem tudják otthon addig rágni a faszkalap férjeik fülét, hogy ilyen baromság eszükbe se jusson, akkor tényleg megérdemlik a sorsukat.
"A csábító látványosságokra feltűnően reagálók meg igenis kapjanak egyenlő bánásmódot a csábítás mértékével."
A csábosan öltöző nő nem biztos, hogy neked csábos:) Ergó nem érdekli a neki az árokpartról füttyögő tróger. A jólszituált öltönyös meg igen. De ez esetben mi az egyenlő bánásmód a csábítás mértékével? És arra a reakció?
Mert ilyenkor a nő nyel egyet, és tovább megy, vagy le is parasztozhatja a neveletlen tuskót?
-jön a klassz nő (kellemesen ringó homokóra alkatú, nagy mellekkel, magassarkúban)
-füttyög a suttyó (összesen 13 fogát korán reggel rövidekbe, sörbe áztatja)
-nőczike elküldi a francba...(közben félve néz körbe, hátha van ott másik, értelmesebb férfi, ki megvédené)
-miva-miva-miva? reagál a csekély értelmi képességű dokkmunkás (és már mászik is ki fenyegetően az árokból)
-ne füttyögjé', így a nő (közben majd' összepisili magát, hisz a muki +21 centivel magasabb, +35 kilóval nehezebb)
-mineteccikkisanyám? (hol van már a kacagó bajazzó, már csak az erőfölényével visszaélő vicsorgó ember maradt...)
...
...
...
stbstbstb, akár a tettlegességig - hiszen a férfinek van ereje (szerinted joga is?) ehhez is.
Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a világ (szerintem ez esetben az előnyére) változott. Más módszerekkel, de most is nőhöz lehet jutni. Rengetegen élnek normális kapcsolatban ellenkező nemű párjukkal. De ilyenkor is, akár a gőzagyú femináciknál, vagy a a pride-on bohóckodó melegeknél a kisebbség hangoskodása az, ami a többséget hergeli.
A másik meg, amíg te is találsz párt, meg ő is, és mindenki, aki akar talál, aki meg nem, annak azért jó úgy, ahogy, addig mi közünk hozzá?
A lányokat kell erősíteni, a nőket, hogy álljanak meg a saját lábukon, de nem kötelező ezt úgy, hogy még egy-két-három porontyot, és beteg családtagokat is a nyakukba varrnak ... és ezekért a "párja" feltételeket fogalmaz meg a támogatásért cserébe ...
Ezeket a női hiedelmeket ki kell irtani a p.csába ...
nem kell a létért eretvágnod csak azért, mert nő vagy ...
de a magyar feministák nem ezt csinálják ... Minden 2. mondatukban ott van, h "férfi" ...
nem kell férfi a feminizmushoz!!
másrészről a nők maguknak csinálják. Ott ríttak a lengyel nők, h mit művel velük a kormány az abortusszal ... Semmi mást nem kellett volna csinálniuk, mint bezárni a puncijukat addig, amíg nem vonják vissza az embertelen törvényt. Mégcsak munkabeszüntetés sem kellett volna hozzá!! Megtették?? Nem tették meg! Ha ennyi női szolidaritás nincs meg bennük, akkor szvsz ottrohaggyon meg mindegyik, ahogy csak akar!
Csak a magyarországiról beszélek: nem lehet védeni. Kimondottan férfigyűlöletre hajt! Ez nem jelenti azt, h bárki jogosultságot szerezne ütni, dugni, stb ...
de... a magyar feminizmus zsákutca, és szívása lesz az nőkének ...
sztem kettőtöknek nem kell megegyezni, hiszen te is olyan párt választasz, aki elfogadja a pofont válasznak a hisztijére (arra, amit te nevezel hisztinek), Zsuri meg olyat, aki együttérez vele, megnyugtatja (bár nem tom elképzelni, h hisztizne, de legyen), és beszélget vele ...
Nektek nem kell egy párt alkotnotok, és egyikőtöknek sem kell a másik módszereit bevinni a kapcsolataiba ...
Ekkora írásra nem tudok egyben válaszolni, túl sok bekezdést igényel.
(meg amikor már eléggé fázom, akkor meg kell fogjam a súlyzókat)
A csábító látványosságoknak szoktak beszólogatni - akik a magányos öreg nénit megerőszakolják a betörés közben, azokat védje a torgyán. A csábító látványosságokra feltűnően reagálók meg igenis kapjanak egyenlő bánásmódot a csábítás mértékével.
Rendben, engedd oda - és ha a hadseregben elkezd igény támadni a női szabásmintára, meg a könnyített feltételekre, akkor harchelyzetben kiírod egy táblára, hogy a cementeszsákot is megbeszéltük anno?
Én nem Platon -t idéztem, hanem mondtam ami az eszembe jutott. Annyira régi időkre nem szoktam visszaolvasni.
Az első királyokról meg nem kell tudnod, hogy az erejük emelte őket oda legfölülre. És ezeknek a legerősebbeknek a vérvonalát tisztelték a gyengék a királyok fiaiban - akiket aztán lassan legyőzött a genetika.
Most meg ott állunk, hogy a pénz összpontosulása teremt királyokat.. és mindenféle trükkökkel próbálják fenntartani a látszatot hogy deigenishogy a létszám érdekei érvényesülnek..
NNna tudodmit.. ez a hisztit pofonnal kezelni.. ez egy fontos.. egy a topikba direkt illeszkedő téma.
Mert a hiszti ellen viszonthiszti kábé úgy arányos, mint a pofon ellen a viszontpofon. Hiszen lehet az izomerőt is növelni, nemcsak a szövegládát.
Amit leírsz válságkezelés, két nő között egész jó. De férfi és nő között nem életszerű. Olyan, mintha a férfi és női pofonok között akarnék én jóféle válságkezelést tanácsolni.
Vagy csak a női eszköztár játszhat?
Lefordítsam az általad írt sémát a férfi-eszköztárra?