Én mint aki megverte Andit, elmondom a véleményem: Ez a 2/3-os szabály, és a megállapított eredmény a fennmaradt meccsekre a legkevésbé rossz szabály, tehát a legjobb. És le lett fektetve előre. Ezen innentől kár rágódni.
A köv. bajnokságra felőlem ki lehet találni, hogy akkor minden meccse törlődik, legyen bármennyi is neki hátra, de velem kb kétszer lehet eljátszani azt hogy potyára játszok le egy meccset, teszek szabaddá emiatt egy órát, szervezem le stb...harmadszorra inkább kiszállok.
Akár 1 meccs esetén is! törölni az adott játékost teljesen! Akik lejátszották az összes meccset az azok közötti tabella döntsön! Érv.: Ennyi. Természetesen a bajnokság elején ki lett kötve ez a szabály. Elfogadtuk. (De menet közben is volt már sok szabálymódosítás, most is ezt kéne;) )
Egyrészt ez egy párbezéd, ahol mindenki megpróbálja udvariasan vagy kevésbé leírni a véleményét.
Másrészt nem írtam azt, hogy ez itt most befolyásolni fogja a MOSTANI döntést, hiszen az lenne a legrosszabb választás. Csak annyit írtam: "Szóljatok hozzá minél többen ha lehet, hogy a KÖVETKEZŐ bajnokságot .......".
A jelenlegi döntés meg egyértelműen le volt írva: " .... következő döntést hoztuk ...."
KOCSOG OCTOGON" micsoda buli van itt:-)) nem is gondoltam volna, ekkora vihart kavar.....Szegény Bandit nagyon sajnálom:-(;:-P Andit meg imádom:-)) Tök egyszerű a szitu:-a nevezéssel mindenki aláírta az alapszabályokat....ha béka van benne , akkor hammmm.... jóízűen nekem:-) Hu, tényleg a görények esznek békát?:-)) Valami lázítót kéne írnom.....abban legalább jó vagyok:-) ÁÁÁ....csemegézek továbbra is...mert abban is jó vagyok:-))) Bezzeg, ha érintett lennék....... jobb ha kussolok asszem:) pá-pá
Iván, én meghallgatlak este! Érdekel a véleményed.
De még egyszer kihangsúlyozom, tök mindegy ki miért mondja le a szereplését!!!!!!!!!!!!!!!! Andinak is kismillió oka lehetett, és talán szerencsétlenül indokolt, ez lehet. De ki tudja (csak ő) hogy mi lehet még a háttérben!
Lujzika:
1. spiderpig nevében lévő 51 jelenthet bármit. Láttunk már ilyet eleget, NEM KELL tudnom hogy idős emberről van szó!!!
2. Ha tényleg idős emberről van szó, akkor talán már tudhatna annyit hogy nem véletlenül szólunk hogy a szarrágást az OFF-topickban kell lezavarni!!! De csak folytatja...
És zárásul, ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy internetes fórumon korokat fogunk tisztelni? (Mert akkor engem tiszteljen Iván vazze! A kisBadboy meg csókolommal köszönjön be legközelebb!)) A hszekből átszűrődő intelligenciát viszont annál inkább! Iván pl lehet majd akár 50 éves, akkor is nethuszár marad! :))))
Nem értem Bad minek kérted,hogy írják meg mások az ötleteiket v.szerintük ami helyes lenne,ha csak a sajátodat szajkózod.Mondjátok azt,hogy ez van ,így döntöttetek,és kész.
Ja és Trigo ,egy idős emberrel szemben(spiderpig)kicsit több tiszteletet légyszi.Köszönöm:)
Jaj, te értettél félre! Tudom hogy nem kértél visszautat, azt már csak általánosságban írtam. Nem szorulsz magyarázkodásra, főleg hogy nem is kötelezhető senki sem rá.
Andráska lelkivilága meg sosem áll helyre, tehát ne foglalkozz vele!:))))
(Ja de talán egyszer, ha megnyer egy preflop 6-os allint egy 23-al :D)
Fogalmam sincs mire húzod fel magad pl Badboy írásán, hogy nyomdafestéket nem tűrne el a hszed, de egészen biztos vagyok benne hogy este majd meghallgatunk szívesen élőben! :)