A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
akkor igen. egyébként nem. tesómtól tudom, hogy a csajok rákaptak a vásárolgatásra, mintha azzal akarnák biztosítani a ffi érdeklődését. helyettük érzem szarul magam.
Nézzed, te kapcsolatban vagy. Én meg ker vagyok, ha küldök magamról meztelen képeket, akkor az evangélikus 10. parancsolatot szegem meg
Na, és? A múltkor még aszontad, egy a fontos: hogy evangelizálj. A többi nem számint. Akkor? Rá se ránts! Vagy ép azt teszed? Bocs, ha megzavartalak benne. Csak csináld tovább nyugodtan. Mán itt se vagyok...
találd már ki, hogy akkor szerinted kapcsolatban vagyok, vagy sem? mer ha nem, akkor azonnal küldj képet. ha meg igen, akkor azonnal vedd komolyan, amiket írtam.
Itt van leírva, hogy mi a tizedik parancsolat. Amikor megtudtam, hogy Mencsváramnak időközben kapcsolata lett (aki Jehova Tanúja srác), rögtön sarkon fordultam. Neki katolikus keresztelője volt és aktív trallala lány volt a templomban. Jómagam nem kavarok bele senki semmijébe. De lezajlott kavarás után sem kavarok. Most egy új kísérletben vagyok. Eddig három csaj hívott meg italra és én nem fizettem nekik sehogy. Bár a negyediktől 2,5 liter pepsit kaptam és nála éreztem leginkább a tartozást. Most viszont kész a sonkás pizzám, mennem kell
há nem is kell, hogy hozzámérj, mert azt nem tudnám elviselni. mástól sem, ne vedd zokon. azért küldhetsz képet, tudod az emilemet. de normálisat. tudod, vannak a jóízlésnek határai. ha azt átléped, akkor mint orvos kezdek el figyelni. gondolom a pofikád még nem verné ki a biztosítékot. és ne várj viszontképet, mer nekem csak határaim vannak.
(de szójjá, mer soha nem nézem meg azt az emilcímet)
Paleo aktív, de biztos azé nem küld, mer fél a nejétől. Mondom hogy én küldenék még háziszexvideokat is de keresztény vagyok és CSAK a 10. parancsolat gúzsba köt. Ha elválsz, én akkor se érhetek hozzád, mert tudod, milyenek a keresztények. Van egy tonna szabály. Nem értelek amúgy, mer tőlem az exnejem simán elvált és azóta él mint Marci Balatonon
Nézzed, te kapcsolatban vagy. Én meg ker vagyok, ha küldök magamról meztelen képeket, akkor az evangélikus 10. parancsolatot szegem meg. Másfelől meg ha menekülhetnéked van, ismerek egy szektás csajt aki külföldre menekült. Tud angolul és pincérkedik kávézóban. Ha tudsz idegenül, akkor kinyílik a világ előtted. Nem szép csaj, de sikerült, hogy meglépjen. Sminkeli magát ezerrel.