Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2015.03.06 -6 0 1501

Mondjuk,maradva a Te esetednél:Ha az az általad elképzelt közjó tényleg olyan közjó lett volna és nem torkollik  vagdalkozásba,vergődésbe,Téged ma is M.I.nek hívnának és nem ugrálhatnának több tucatnyian a hulládon!És akkor el lehet filozofálgatni azon,hogy ki is az a KÖZ valójában?

Előzmény: Törölt nick (1496)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1500

csak úgy, neked

köszi.

nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1499

megértettem és el is hiszem (mivel erre jöttem rá magam is),

és nem is akarom magam tovább a közellenség skatulyájába tovább préselgetni.

Neked meg sok sikert és kitartást a továbbiakhoz.... 

nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.06 -5 0 1498

Nem tette, hanem saját maga kezelte a problémát, szerintem nem is rosszul.

nem kezelte csak elszenvedte.

a Háború és béke ehhez képest pamflet. Csak ez ellen tehetünk valami, ami a tudomásunkra jut.

az meg ugye jelentgetős házmester tempó.

de én télleg leálltam.

Előzmény: Törölt nick (1495)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.06 -3 0 1497

Ha jól érzékelem egy ideje, már kezd személyes hadjáratba is átmenni (ellenem).

félelmetes mennyire félreérted az egészet. te vagy itt a főmodi csakis ezért hozzád/feléd irányult a párbeszéd keresése. és amit te már személyed elleni hadjáratnak vélsz. ami nincs is  benne.  

Erre írtam, hogy lepereg. Ez téged bánt, sőt idegesít. A te bajod!

mivel nem ez (volt) az ÉN célom így ez nem nem bánt, és nem is idegesít. 

Cserepesre papoltuk a szánk, hogy mit kell tenni, hogy itt maximálisan jó fórumozás legyen!

cserepesre papolás helyett, meg is lehetett volna ezt beszélni. erre írtam a bölcsek kövét.  

A moderáció mindig és ezután is tette a dolgát. Akármennyire is ránk (rám) akarod kenni minden nyűgödet, mániádat.

nincs már nyűgöm sem mániám. Phyton jól meg fogalmazta, van 2 oldal ( a modik és  a 0,05 %) és egymás ellen küzdenek ahelyett, hogy egymás mellett küzdenének. ez fájT. 

És igen, te is a 0,05 %-ba tartozol. Olyan ez mint pl. egy függési betegség, ott is a beismeréssel kezdődik a gyógyulás.

és megint oktatsz, pedig nem vagyok egy hülyegyerek.

voltam már általad nevezve : az éleslátásomért mások által követendő példa és most a másik végén frázisokat pufogtató, bajkeverő függő is. 

A frázisok (pl lekiabálod a hajunkat) jól hangzanak és ha elégszer emlegeted itt őket (mert ez a módszered neked is) talán páran el is hiszik, hiszen írógéppel íródott a dolog, mégpedig többször is ! Nos ez a módszer egy fórumon nem ér semmit, ha nem tudsz mögé pontról, pontra tényeket linkelni. Amit enélkül csapdosol itt az annyit is ér!

pontról pontra tudnék mögé tenni, de már nem izgat. megértettem, hogy nincs erre szükséged. és itt a részemről vége is.  

Uccsóra: A hangemberek és a szakszervezeti bizalmik kora rég lejárt...

győztél, 1el kevesebb hangember, és szakszervezeti van az (képzelt) ellenfeleid közt.

Előzmény: SzótlanJoe (1494)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.06 -3 2 1496

abba, hogy elfelejted ki van kiért.

nabazz. A moderátor - ebben a rendszerben - alapvetően önmagáért van, hiszen azért vállalja elsősorban (lehet fényezni, hogy a köz-ért, de felesleges), hogy az általa elképzelt tisztaság, közjó és rend legyen. Figyeled: általa. Az csak hozadék, ha a köznek is jó. Ha a testület, és/vagy a delegáló(k) úgy dönt(enek), hogy már nem jó a köznek, azaz nekik [édes egy kettősség] (vagy a delegálónak) amit csinál, akkor marad sima fórumozó. Szóval nem ártana hinned nekem („tapasztalat”): nem, nem érted van. Nem másért. Hanem másokért, és az önmagának nyugalmat okozásért. Mivel ő nem lehetsz, jelen helyzetben pedig épp közellenség skatulyába préseled magad, ezért esélyed sincs arra a kellemes érzésre, hogy valaki vigyáz rád, tesz érted. Pedig az nagyon-nagyon emberien jó. Űzött vadnak lenni pedig szar dolog.

csak úgy, neked

Előzmény: nzsolt18 (1492)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.06 -3 0 1495

"pl sérelmem az ami hetekig mehetett a Rókával szemben Jujujj részéről. amit nektek hivatalból kellett volna leállítani."

Rókafegyver ha akarta volna, jelezhette volna, hogy sértegetik. Nagyfiú. Nem tette, hanem saját maga kezelte a problémát, szerintem nem is rosszul.

1., Nekem azzal van a bajom, amikor más érdekében szól valaki. Valamiféle szakszervezet van itt?

2., Elég sok fegyveres topik van a légeseken kívül is és pontosan ezért vannak a moderációs topikok, hogy ott lehet jelezni a gondokat. Minden topikot olvasni, eldönteni, hogy most ki kit sérteget.. a Háború és béke ehhez képest pamflet. Csak ez ellen tehetünk valami, ami a tudomásunkra jut.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.06 -3 1 1494

Ez a te véleményed a te ideád. 

Ha jól érzékelem egy ideje, már kezd személyes hadjáratba is átmenni (ellenem).

Erre írtam, hogy lepereg. Ez téged bánt, sőt idegesít. A te bajod!

Cserepesre papoltuk a szánk, hogy mit kell tenni, hogy itt maximálisan jó fórumozás legyen! 

A moderáció mindig és ezután is tette a dolgát. Akármennyire is ránk (rám) akarod kenni minden nyűgödet, mániádat.

És igen, te is a 0,05 %-ba tartozol. Olyan ez mint pl. egy függési betegség, ott is a beismeréssel kezdődik a gyógyulás.

A frázisok (pl lekiabálod a hajunkat) jól hangzanak és ha elégszer emlegeted itt őket (mert ez a módszered neked is) talán páran el is hiszik, hiszen írógéppel íródott a dolog, mégpedig többször is ! Nos ez a módszer egy fórumon nem ér semmit, ha nem tudsz mögé pontról, pontra tényeket linkelni. Amit enélkül csapdosol itt az annyit is ér!

Uccsóra: A hangemberek és a szakszervezeti bizalmik kora rég lejárt...

python 357 Creative Commons License 2015.03.06 -3 0 1493

Vannak a rendes fórumozók(99.5%),-aztán mi(0.5%) ,-akik nem tudunk "normàlisan" fórumozni ,-meg a trollok!.....

Mi( az a 4-5 "jelentgető" troll ellenes partizán)- legalább akkora gondot okozunk(ha nem nagyobbat) a mostani moderációt végző, virtuális vilàg gumibotos virtuàlis nickjeinek(modik),-mint az a két trollfejedelem akiket nevezhetünk (LON-DA)-nak!!!.........

De egy lényeges külömbség azért van ám (ha nem is akarják látni a modik)a két,-egy kalap alá vett,- felcímkézett  fél között.........Mi a fórum rendjéért, tisztaságáért vertük a nyálunkat,-nem úgy,-mint a Trollok, akiknek beteges fèlrecsúszott pszihéje csak a rombolást, bomlasztást tartotta szem előtt!............

Na,-most kapunk majd a fejünkre Zsolti!!........😨😨😨

nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.06 -3 0 1492

-nem mondok én ellent, pláne nem magamnak.

gondolom átnézted a hsz eim és a miattam generált moderálásokat és utána sorolsz be bárhova is.

- igen lekiabálod a hajunkat, a többes szám nem véletlen, nem kommunikálsz hanem kinyilatkoztatsz mindenkivel (a fórum rendjéért aggódók-(én ide sorolom magam)- és a szándékosan bajkeverőkkel is) szemben, most is azt teszed, de pl nem is kérdezed, mi lenne az amitől jobban mehetne a fórumozás szerintem(tünk) 

- milyen témán rugózok amin "rendes" fórumozó nem rugózhat?

- ha a 99,95% ba sorolom magam miért nem lehet sérelmem?

pl sérelmem az ami hetekig mehetett a Rókával szemben Jujujj részéről. amit nektek hivatalból kellett volna leállítani.

( idézlek: Itt ha valakire rászállnak, vagy kötekednek nyilvánvalóan azt kiszedtük mindig.. most is.)

mondom hetekig mehetett! Én elégeltem meg és tettem szóvá először  amihez aztán csatlakoztak többen is, és a vége a Jujujj részéről az elnézés kérés lett Róka felé. de mind1 biztos ezt is rosszul látom. 

-és legyen ahogy szeretnéd, színt vallok hova tartozom.

mivel úgy látom nem igényled a közösen ténykedést ezért:

a mai naptól oda akiket picit sem érdekel mi lesz az ország legnagyobb léges fórumának a sorsa.

én ártani nem fogok ahogy eddig sem tettem, de a tisztulás és a rend miatt sem fogok 1 betűt sem leírni.

további kellemes moderálást kívánok. velem nem lesz több bajod, de ha elfogadsz egy tanácsot, vigyázz nehogy beleess a politikusok és a bármilyen hatalommal bírók legfőbb betegségébe: abba, hogy elfelejted ki van kiért. én elengedtem a témát és nem fogok itt elő fordulni.  

remélem sikerült kibogoznom amibe szerinted kezdtem belegabalyodni.  

Előzmény: SzótlanJoe (1491)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.05 -3 0 1491

Ellent mondasz saját magadnak is!

Előbb azt állítod, hogy benne vagy a rendesen fórumozók 99,95 %-ba, majd most hozzám vágod, hogy lekiabálom a hajatokat!

Neked miért tenném (ha úgy lenne ahogy írod, de nincs úgy) ha te a rendes fórumozók közé tartozol?

Rajtad kívüli "rendes" fórumozó rugódozik a témán? Na ugye!

Jó lenne ha végre valóban szint vallanál, hova is tartozol!

Ha a 99,95-be akkor nincs és nem is lehet sérelmed, mint a többinek!

Csak az lovagol a dolgon, aki nem érti, nem akarja még mindig megérteni..

Gondold át a dolgot, mert egyre jobban belegabalyodsz..

Előzmény: nzsolt18 (1489)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.05 -3 0 1490

Nem írtam olyat, hogy felháborodtam! Jó lenne, ha a szokásos csapongó hányaveti rákiabálás helyett a leírtakat vennéd alapul.

A saját kimoderálás az egy egész komplex dolgot takart, melynek része volt, hogy rákattansz egy szóra és azt hajtod minden beírásodban, hátha el is hiszi valaki.. ha kérem, hogy idézz, akkor mély hallgatás, majd egy nagy levegő után előrukkolsz mással, amit csapkodhatsz a földhöz..

Egyébként a lenti írásod nem sokban különbözik a longiétól.

Összecsapott és szinte érthetetlen..

Előzmény: nedolaci (1488)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.05 -2 0 1489

Örülök de sajnálom is hogy lepereg, hízelegni meg nem neked fogok.  

Azt próbálom meg értetni veled(tek), hogy ha közösen tennénk ezért a fòrumért akkor hamarabb célt érne mindenki. De ez addig nem fog menni amig az elefántcsont toronyból néha lekiabalod a hajunkat. ( a Nedo ezt nevezi nevelésnek) ha esetleg bevonnád a trollkezelésbe fórum rendbe tartásba azokat is akik a sajàtjuknak érzik(ték) ezt a játszóteret a helyett, hogy azt kényszeritenéd ránk, hogy antiszociális ödönkével ne áljon szóba senki a csúszdánál, ha rugdos akkor meg a maflás helyett menjunk arrébb és az ovónéninek se szóljunk ( idézlek: házmestertempó)

de mivel én pont azt teszem amit te a normális fórumozásnak gondolsz és mégis be sorolsz lazán a 0,05℅ ba így egyre kevesebb reményt fűzok ahoz, hogy meghalgatod és esetleg megis fontolod az esetleges ötleteinket. És egyre kevésbé izgat maga a fórum tísztasága is, ha nektek így jó akkor nekem is, bár a probléma nem lesz megoldva csak a szönyeg alá söpörve. Uff

Előzmény: SzótlanJoe (1483)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.05 -3 0 1488

Te azt írod:Energiát fektetsz abba,hogy a pár nick is megtanuljon......

Mikor én azt mondom,hogy nevelsz,akkor felháborodsz!Szerinted,mi a különbség?Más nyelvet beszélünk?

Meg mondom Neked hányszor ültem volna :egyszer!A BALHÉ után,mikor nagy kegyesen "visszaengedtél",akkor akartam megköszönni a ,addigi törődésedet és udvariasan(na meg persze poénosan)elhárítani a szívességedet.Ha Zsolti nem nyünnyög,hogy milyen kis rendeske vagy,meg visszanézted,meg megértetted,meg ilyenek(hittem Neki )akkor becsuktam volna az ajtót.(ezt egy üveg unicum-szilvája bánja ;-D)

Hidd el nekem,kettőnk közül nem csak nekem vannak fórum körüli(is)hibáim!Én sokat változtattam rajtuk.(ha Te ezt nem is így gondolod)Egyszer úgy ráérős idődben próbáld meg elképzelni,hogy nem ellenségeskedésből,rosszmájúságból teszem szóvá az általam felfedezni vélt hibákat,vagy azért,hogy megingassam a többiek, tévedhetetlenségedbe vetett hitét!Kis hazánkban,jelen pillanatban,egyedül OV tévedhetetlen!Nem kéne erőből ,föntről érvelni!Segíts,segítsetek nyugodtan fórumozni(értünk,velünk)!Szerintem Te,Ti sem bánjátok meg!Naaaa,csak egy próóbát!!

Előzmény: SzótlanJoe (1482)
Bowfisher Creative Commons License 2015.03.05 -3 0 1487

Legyen négy...de abból három murder "tartalék nickje"...

Előzmény: python 357 (1486)
python 357 Creative Commons License 2015.03.05 -1 0 1486

Max 3-4 user!!......

Előzmény: Bowfisher (1485)
Bowfisher Creative Commons License 2015.03.05 -2 0 1485

(mivel visszasírják sokan itt a régi időket)

Azért olyan sokan nem...

python 357 Creative Commons License 2015.03.05 -2 0 1484

Jó a mostani rendszer. Nem kell a zéró tolarencia!.... Azért valami ragadt rànk,-szerintem.

Annyi gond azért nincs most a "fafejűekkel",- mint egy hónapja,vagy az azt megelőző időkben!!!

A bosi pl. már nem is nagyon ír be ide a  légesbe! Lehet,-megbántódott!!!....

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.05 -2 0 1483

Végképpen nem értelek!

..de:

A cikizés lepereg, a hízelgéssel meg nem mész semmire nálam.

Előzmény: nzsolt18 (1481)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.05 -1 0 1482

Nem ment rá több időd,energiád,mint kitörölni a sok,feleslegesen ide termelt szemetünket?Szerintem,de.

Tipikusa magad elé bámulsz!

Totálisan természetesnek veszed, hogyha teleszemetelitek a topikokat, akkor füttyentés a moderációnak, aki szépen kitakarít utánatok.

Nem érted, miért fektetünk annyi energiát abba, hogy az a pár nick is megtanuljon a helyesen fórumozni ?!?

Egyszerű! Mert akkor sokkal, de sokkal kevesebb lenne a dolgunk! Pl. kevesebbet kellene utánatok ganajászni, alig-alig próbálkoznának a trollok..stb.

De nagyon gondolkodunk (mivel visszasírják sokan itt a régi időket), hogy úgy mint azelőtt az offolásért is és minden szabálytalanságért pihi járjon..

..ha így ment volna mondjuk az utolsó évben, hányszor ültél volna kispadon szerinted? Ilyeneken is lehetne gondolkodni, mert a pár napja nekünk felemlegetett zéró tolerancia az pont ez lenne..

Tehát hisztizés helyett kicsit valóban elmélkedni kellene..

Előzmény: nedolaci (1480)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.05 -1 0 1481

azt tudom, hogy nincs rá szükségem, csak lehetne egy kicsit már, másnál is. 

Előzmény: SzótlanJoe (1479)
nedolaci Creative Commons License 2015.03.05 -2 1 1480

Örömmel látom,hogy eljutott a "címzetthez".

Tudod,én például,az ilyen esetekről írok:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133939699&t=9220707

Mert,hogy mi is történt itt?

Itt a lelkisben (valóban)feleslegesen fostuk a szót hárman a SM-ről

Tőletek(gyanítom,nem Tőled)kaptunk egy értesítést,miszerint nehány hsz.-ünk ment a levesbe.

Nem kicsit off megjegyzéssel.Erősen jogosnak ítélve a dolgot,a háromból ketten azonnal jöttünk,szóltunk,hogy OK és ,hogy maradt még a témában pár fölösleges és valóban nem idevaló hsz.-unk,szám szerint jelezve mellyek azok.

Te megérkezve,fel nem tételezve rólunk,hogy esetleg tudjuk a regulát és nem szenyálásból írtuk pont ide,amit írtunk, küldted a fenti lélekemelő csomagot.Minek folyománya ként,még egy kicsit torzsalkodtunk azon,hogy mi is itt az off és mit hol ki minek kéregessen?

Szerinted nem volt ez NEVELÉS?Nem ment rá több időd,energiád,mint kitörölni a sok,feleslegesen ide termelt szemetünket?Szerintem,de.

Előzmény: SzótlanJoe (1473)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.04 -1 1 1479

.. akkor nincs szükséged a Bölcsek kövére.

Előzmény: nzsolt18 (1478)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.04 -1 0 1478

köszi az elismerő szavakat rólam. pont ezt teszem. (99.96 %)

Előzmény: SzótlanJoe (1476)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.04 -2 0 1477

Érdekes ez a topik. Rajta vagyok a ríjjós feketelistáján. Brüüühhhhhhuhöööö.

Most akkor vadásztok rám?

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.04 0 1 1476

Kérdezd az okosságról azokat a fórumozókat, kik nem vadásszák a trolt, vagy a gyanús elemeket, nem rugdossák az új nickeket, nem rohangálnak házmesteresdit játszani a moderációs topikokba, ignorálnak és éhen halasztják az arra érdemesnek tartottat..

.. egyszerűen csak fórumoznak, beszélgetnek, vitáznak és érvelnek, jól érzik magukat a topikokba, mer fórumozni jönnek ide..

A nickek 99,95%-a ilyen, könnyen találsz.

Előzmény: nzsolt18 (1475)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.03.04 -1 0 1475

kölcsön adhatnád a bölcsek kövét, lehetne nálam is egy kicsit.

Előzmény: SzótlanJoe (1473)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.04 -2 0 1474

Én kaptam érte „fizetést”, tetszik tudni. Ilyen egyszerű. Volt, aki felkérdezhetett. 

Előzmény: nzsolt18 (1469)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.03.04 0 1 1473

Írtam egy velőset, de kimoderáltam, mielőtt elküldtem..

-- rövidített változat:

Vártam pár napot, hátha felhagysz ezzel a kiemelt NEVELÉS folyamatos emlegetésével, de csak nem hagyod abba.

Nos röviden: Nevelni, megtanítani valamire valakit csak azt lehet aki hagyja magát, aki fogékony az okosságra. Sokan megtanultak fórumozni (respekt), páratok nem!

Előzmény: nedolaci (1468)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.04 -1 0 1472

Igen, van, hogy ennyi idő kell egy döntéshez. Sőt, van, hogy direkt nem csinálja meg valaki/senki. Vagy lehet, hogy nem érdekli épp. Esetleg észre senem vette. Szóval számtalan dolog miatt nem _dolgozott_ úgy, ahogy te fütyü gondolod. Fájhat neked, szólhatsz is miatta szerintem, csak nem úgy, ahogy tetted. Ahogy a felhasználók nagy része tenni szokta. Pampogva, felkérdezve.

(nem vásárolsz semmit, nem eszel, iszol, élsz? mert ha de, akkor fizetsz.)

Előzmény: nedolaci (1468)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!