Kaptam már olyan házi bort is amelyik azt a kategóriát súrolta. Félúton tartott az ecet felé éppen, a szakszerűtlen kezelés miatt. Nem azzal kezdtük az estét, de a végén fogyott az is. De régen is volt ez már....
Igen. És ezért csak egy rövid zarándokutat kellett volna megtennem a zagyvagáton Zagyvaszántóig vagy tovább. Ott egy gyors frissítő a kapuban és indulás haza. (ha vállalom a denevérfogást talán egy litert kapok a hazútra)
Nem tudom ki mit értett, de hogy egy kortyot sem kaptok a gyanusítgatásért az tuti! Ha bele gondolok hogy még majdnem adtam a savanyú borból...... :-)))))))))
Az nem úgy van ahogy gondolta hogy gondolom... és Juan Guilherme Nunes Jesus nem is szeretett bele Igancio Lopez Tarso lányába, hanem Juan Pablo Gamboja féltestvérének a szomszédjával kötött titokabn házasságot.
Ezt úgy hogy emlékeim szerint (lehet tévedek) te kérdezősködtél a pálinka eladás szabályairól. És az lett a végkövetkeztetés, hogy ha nem lehet eladni majd megiszod. És mióta ez a vékövetkeztetés megvolt csak szaporodik a pálinka. Most már van miért!
;)
A bort meg ha lefőzeted borpárlatod lesz. És az már nem savanyú. Vagy tudom is én...
Arra céloznak, hogy nagyot mondasz. Az idő megszépíti az emléket, ahogy a horgász hala hétről hétre nagyobb, úgy lesz néked is több pálinkád, amit aztán egyedül iszol meg, melledet verve, hogy 10, majd két hét múlva már 30 liter pálinkát mind neked kellett egyedül meginni :D