A gumi amit elhoztam az nem lett jó! De érdekes mert a robbantott ábrán csak a 11. alkatrész van feltüntetve, mintha mind a két helyre ugyanaz kellene de sajnos nem...úgyhogy amit megrendeltél 11.-es alkatrész nem lesz jó!
Ha nehezen mennek a km-ek csak szólj:D, gondolom más is segítene szivesen:D
Street Triple tankot mégis hogy lehet leszedni, ötlet?
odáig jutottunk h elöl 2 csavar ki, és felemeltük kb 10 centit
egy narancs biztositó fogja a tank üzemanyag csövét, meg ami összeköti befecsivel gondolom én, de hiába mozgattuk ezt a narancs biztosítót egyik-másik irányba, nem tudtuk széthúzni a 2 csövet, van vmi egyéb trükk?
neten se találtam jó rajzot, még keresek service manualt hátha abban van vmi
Kint voltunk mi is a kiállításon. Megint az volt ami tavaly, kevés volt a promóanyag. Triumphosoknál 2 féle röplap volt oszt ennyi. Pedig vettem volna nyakbaakasztót meg kulcstartót meg mittomén...
Ezért kiállítás, nem?
Egyébként felültem én is mindre :)
A RC kisautók királyul drifteltek, a diavelt megnézegettem a Ducatitól, de nem ájultam el, a motorossulis arcok megint királyul szlalomoztak...
Mcemru a tag neve vmi Zsolti volt, de két cimborámnak is szerelt az egyik 1x a nyugatiig jutott és addigra a teljes olaj készletet kinyomta magából a moci a másiknak vhogy nem vett észre, hogy csörög a vezérmű lánc pedig lett szólva neki, és szlovákiában meg is adta magát a motor, nem kis kár keletkezett. Nem nagy tűz a fickó. Egyébként az utána lévő szerelő mesélte, hogy mielőtt lelépett a Triumphtól előtte becsomagolta a műhely egy részét és ma is abból él. Nekem az ilyen a szar alak kategória, és akkor sem vinném hozzá a motoromat ha Ő lenne az egyetlen szerelő a bolygón, de ez az én magán véleményem. Az tuti, hogy a mostani sráccal meg vagyok elégedve és a két cimbim is akik hozzá járnak.
a zöld Streetet egy ismerősöm használta 2 szezont, utána pedig állt 1 et. Karambol mentes a motor. Az ezres és hatezres szervízt a márkaszervíz végezte.
Az új Triumph importőr megnyitotta motorkerékpár szalonját és szervizét a Ligetvárosban. (1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.) Várunk minden Triumph motor iránt érdeklődőt és már elkötelezett tulajdonost a szalonba és motorjaikat a szervizünkbe tavaszi felkészítésre, állapotfelmérésre és olajcserére.
BlackTriple – igen a fital vékony srác Zoli valóban nálunk dolgozik. Idén Februárban is továbbképzésen járt angliában. Örülök, hogy meg voltál vele elégedve.
Ha kérdésetek lenne Triumphokkal kapcsoltaban várunk titeket személyesen vagy itt ezen a fórumon is igyekezni fogok kérdéseitekre válaszolni.