Nem tudok olyan könnyen írni, mert feltettem a díszmadár kiállítás szórólapját, aztán kizártak, korlátoztak, stb...
Bezzeg százezres ketreceket nyugodtan lehet hirdetni, nem szól érte senki... Nekem meg megjegyzésbe odaírták, hogy reklám, kinek számlázzák a 25000 Ft + ÁFA/hozzászólást. Pedig ez nem profitcélú rendezvény, szívünk lelkünk benne van, hetek óta dolgozunk rajta, meg pénteken reggeltől estig a fiúk cipekednek, építenek, mi lányok meg mossuk a kalitokat, díszítünk, biztos lesz este 10 mire hazakeveredünk...
Írtam nekik, nem is válaszoltak... Nagyon vérig vagyok sértve, azóta is... Ennél sokkal nívósabb fórumokon sem volt a plakátból probléma, még videóriportot is csináltak velünk.
Hát csak a kakasoknak van ez az erőteljes vörös "gallér", a fekete jércéknek nem láttam.Mi Balatonberénybe lakunk,( Keszthelytől kb.13 km-re a déli parton).
Már a 100000-dik üzit küldöm, szarakodik,remélem ezt már el tudom küldeni. Adisztyúk- persze azok eladók:), vagy hozzánk kellene eljönni, vagy szeptemberre elvisszük Monorra (1500Ft-ért vagy 1 jércét és 1 kakast adunk egybe, vagy 2 kakast egybe) Tyúktartó-holnapra megbeszélem az urammal, mikor leszel fent?
Arra m ami azokon a képeken van amin több csibe van....Kék,Babos és ezek.....Mert nekem olyan kéne amelyiknek vörös a nyaka....De a többi része fekete.....
Hát, olyanok vannak csak, amiket raktam fel pár hozászolással ezelőtt, meg olyan kakaskánk van eladó, ami majd úgy fog kinézni, mint amilyet Tyúktartó tett fel nem régen.Melyikre gondolsz ?
Hát, olyanok vannak csak, amiket raktam fel pár hozászolással ezelőtt, meg olyan kakaskánk van eladó, ami majd úgy fog kinézni, mint amilyet Tyúktartó tett fel nem régen.Melyikre gondolsz ?