Nem-nem itthon ismeretlen név ha minden igaz. Azért nem akarok semmi konkrétat írni, mert ez mind csak "pletyka". De elvileg nemsokára kiderül, hogy igaz -e?
Amúgy ez annyira összevissza dolognak tűnik szurkoló szemmel. ÜV bejelenti,hogy Márkó és Milán megtartásáról az edző dönt, bár az edzői kérdés nyitott még. Ezek után mindketten elmennek (bár új csapat még nem jelentette be egyiket sem tudtommal), jön máris új ember és edző kérdésben meg semmi hivatalos(, csak pletykák állítólag). Hogyan van akkor így a jövő szezonbeli csapat összeállítása? Már az elején belekerül a lehetőség,hogy azt lehessen mondani,hogy nem is az edző állította össze a keretet?
Én Szöszitől semmiféle csodát nem várok, igaz, Csoritól sem vártam, bár ha egészséges, többet tudott volna. Szerintem most igazoltunk egy magyart a szűkös piacról, elmondhatjuk, hogy valakit meg tudtunk szerezni, de ez nem lesz minőségi különbség a komolyabb ellenfelekhez képest. Remélem, légiósból viszont majd olyat szerzünk.
A visszatérőkkel eddig sok sikerünk nem volt. A stabil, sok pénz hozza őket vissza, egyiknek sem sikerült fejlődni másik csapatnál és úgy visszajönni. Ugye Balázs, Luka, Csori, Wood, Mohamed és így tovább. Remélem Szöszi nyom egy jó szezont és rám cáfol.
Én jónak tartottam Szöszit abban a csapatban,és úgy gondoltam hiba volt elengedni. A részleteket persze nem ismertem.
Most visszahozni...sem tartom hibának,bár szerintem nem ő lesz a megváltónk. Hogy kellene egy rutinos jó magyar irányító? Sok helyen szeretnének ilyet. Nehéz lesz találni.
Ez még így karcsú. Kéne egy rutinos magyar 1-es, és egy rutinos magyar magas. Ivosevre le kellett volna csapni, ő biztos nem volt drága. De nem tudom, hogy melyik rutinos magyar szabadon igazolható.
3-as poszton ott van Lukács, aki idén is sokkal többet játszott, mint Luka.
5-ös poszton meg nyilván Omenakával és egy légióssal terveznek.
Ha Szöszi csak minden harmadik meccsen játszik jól, akkor is előrébb lehetünk, mint a két távozóval, akiknek szinte semmi sem sikerült tavaly.
Balsay, Vojvoda, Lukács, Szöszi, Omenaka kb ez lesz a magyar magunk. Az anyagiakról én semmit nem tudok. Első blindre ez se jobb, se nem rosszabb, mint a tavalyi magyar mag.
Elküldtünk egy 3-ast meg egy 5-öst, hoztunk egy 4-est. Ezek szerint lesz egyéb mozgás is. És arra is tippelek, hogy a költségvetésünkről ez nem a legbiztatóbb adalék. Amúgy Szöszi nyolc éve jó volt, azóta meg dobálta nekünk a félpályás triplákat. :)