Keresés

Részletes keresés

gorgey Creative Commons License 2007.06.04 0 0 4234
Ez is egy reakció. Minősítő.

- Görgey József -
Előzmény: karbalán (4232)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2007.06.04 0 0 4233

Nem állt szándékomban... ;)

Asszem lassan Majmunka hozzád fordulok segítésért, mert hogy eddig semmilyen fanartos sem hajlandó visszaírni, még egy "nem"-et sem. *vicsorog* De még várok, hátha, esetleg Acid, vagy Lizard...

Tud még valaki ajánlani valakit? (Speciel a magyar Snarry-Drarry Games logoját kellene elkészíteni.)

Előzmény: karbalán (4232)
karbalán Creative Commons License 2007.06.04 0 1 4232
Senki se reagáljon!
gorgey Creative Commons License 2007.06.04 0 0 4231
A dolog kezd határozottan fárasztóvá válni.
1. Miért kellene bárkinek is tudnia, hogy mi a topic indítójának civil neve? Ez valami rejtett politikai portál, ahol a főmuftik nicknevekkel álcázzák ugyan magukat, de ország-világnak illik őket ismerni? Vagy valamilyen korszakalkotó nagyságok? A topic Harry Potteresnek hirdeti magát.
2. Akár tudja az újonnan belépő, akár nem a topic indítójának polgári nevét, miért ne léphetne be a topicba azzal a névvel, ha a topic indítója más nicknevet használ? Ő enahma, én gorgey vagyok, hogyan merülhet fel az összekeverés lehetősége? Ez logikátlan.
3. Miért kellene egy topicba újonnan belépőnek bemutatkoznia?
4. Ha már bemutatkozik, a többiek miért nem viszonozzák az udvariasságát, és mutatkoznak be ők is? Vagy a már régebb óta itt lévőknek előjoguk a gorombaság és az udvariatlanság?
5. Miért ez a fene nagy ellenséges hangnem?

Van shift a gépemen, kedves Ismeretlen Polgári Nevű hozzászóló.

- Görgey József -
Korali Creative Commons License 2007.06.04 0 0 4230
Na igen, de ha a félreértés halvány árnyéka felmerülhet, akkor lásd Maczy hszólását, absz. egyetértek vele.
Előzmény: gorgey (4228)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4229
(Öööö.... én jártam olyan topikban, ahol az egyik törzstaghoz kísértetiesen hasonló nicken jelent meg valaki - ua. a nick, csak a végén lévő szám különbözött - és ott speciel igenis rákérdeztünk, hogy most akkor ki is az illető. És van olyan topik is, ahol kérnek bemutatokozást, még ha nem is vérkomolyan. De pl. én ha elmennék egy olyan topikba, ahol tudhatom, hogy a nickem zavart kelthet - mert ugye beleolvasok, visszaolvasok, stb. -, akkor úgy kezdem, hogy sziasztok, én nem ő vagyok. De ez biztos az én egyéni szociális problémám :) )
Előzmény: gorgey (4228)
gorgey Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4228
olvasd el, amit írtam: máshol nem szoktak részletes önéletrajzot kérni, vagy nicknév-magyarázatot.
Előzmény: +Majmunka+ (4222)
gorgey Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4227
ööö... merthogy én mit is láttam benne? idéznél, kérlek?
Előzmény: onsai (4225)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4226

Örömmel hallom, hogy Majmunkán kívül érdekel mást is a dolog!

Most így néhány nap beharangozás után meglepően sok érdeklődő van. Az engedélyt megkaptuk, szóval már csak rajtam múlik, hogy összerakjam az oldalt - mert úgy tűnik, érdemes. ;) Igaz még desingügyileg várat magára a dolog... egy csöppet. (Jelenleg Acid vagy Lizard levadászása van folyamatban...) XD

Szóval hamarosan közhírré tétetik a domainnév is. ;)

Előzmény: milial (4224)
onsai Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4225

Gorgey, én is olvastam az adott cikket. Mi a gondod vele? Szerintem aranyos volt. Semmi olyasmit nem láttam benne, mint te.

(Ja, és nem vagyok fan-os. Életemben két fan írást olvastam. Most csak betévedtem ide. :))

Előzmény: gorgey (4209)
milial Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4224
A fanartos része esetleg engem is érdekelne. Márminthogy én is rajzolnék. Olvasóként meg persze, hogy érdekel.:) Amúgy kb mikorra tervezitek?
Előzmény: Lilyanjudyth (4206)
yatze Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4223
Érdeklődőknek: Cambiare következő része és Jordan üzenetének fordítása itt olvasható
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4222
Olvasd el, amit írtam, már akkor is gondoltam arra a lehetosegre, hogy esetleg ez a neved, es akkor semmi gond a nickeddel.
Előzmény: gorgey (4216)
Korali Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4221

Akkor meg semmi gond nincs t. új fórumozó nickjével, és ok.

( mivel nem olvastam a szóban forgó könyvet, és nincs szerencsém ismerni a szerzőt, kiszállok a vitából).

Előzmény: NevemTeve (4219)
tothem Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4220
Halika!
Már elég rég voltam erre, és most is csak azért jöttem, hogy feldobjam egy kicsit a hangulatot.
Várja még valaki a Cambiare Podentes folytatását? (A kérdés költői, mert tudom, hogy sokan várják.) Jordan elkészült 43 adaggal a folytatásból, de jelenleg írói válsággal küzd. Imígyen eldöntötte, hogy szakít eddigi merev postázási szokásaival, és egy héten belül elkezdi felrakni a már elkészült részeket a honlapjára.
A hírt az angolul tudók eredetiben itt olvashatják:
Jordan Grant üzenete

Üdv: tothem
NevemTeve Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4219
Nem tudom, de szerintem Enahma billentyűzetén van shift-gomb...
Előzmény: Korali (4218)
Korali Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4218

Örvendünk.

Ez vlsz azért volt, mert nem volt félreérthető a nicked,

részben, mert ez gyanítom nem egy gyakori név,

másrészt mert véletlenül annak a neve is, akitől idéztél. Bevallom, én amikor megláttam a nicked, és gondolom ezzel más is így járt, azt hittem Enahma új nickje, tehát kissé félrevezető, és ezzel lehet a gond, nem?

Előzmény: gorgey (4216)
gorgey Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4217
mellesleg érthetetlen, hogy én akarnék bármit is sugallni. enahma hozzászólása van alant, ha bárki bármit sugall, csak ő lehet.
gorgey Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4216
eddig még sehol sem kértek tőlem részletes, személyes bemutatkozást, ha valahova újoncként felmentem. érdekes.

görgey józsefnek hívnak, és tartom a nevemet olyan szép, régi magyar családi névnek, hogy ezt használom nicknévként. ha ez nem tetszik, karbalán, majmunka, nagyon sajnálom, de ettől még nem változtatok rajta.

olvasni és az olvasottakat értelmezni tudni kell. nem mondtam véleményt. véleményt kértem. ennyi.
Szefi13 Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4215
Olvasóként engem is érdekelne, szurkolok, hogy sikerüljön.
Előzmény: Lilyanjudyth (4201)
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4214
Szerintem nincs "helyes eljárás". Én nem szoktam ilyenkor kommentálni, de nem tartom etikátlannak, ha valaki megteszi. Az íróknak az is fontos információ lehet, ha valakinek nem tetszik a munkájuk. Főleg ha nem személyeskedő és provokáló hangnemű a kritika, hanem tárgyilagos és tényeken alapuló. A véleményhez (akár a negatív véleményhez is) mindenkinek joga van, és aki nyilvánosság elé áll a munkájával, az vállalja ennek a veszélyeit. De nem mindegy, hogy az olvasó milyen hozzáállással kritizál, és persze a szerzőtől sem rokonszenves a sértett puffogás :)
Előzmény: NevemTeve (4213)
NevemTeve Creative Commons License 2007.06.03 0 0 4213
Bevallom, a felvetésedet édektelennek tarom, viszont eszembe jut róla egy másik kérdés: Mondjuk olvasok valamit, ami nem jó... és még csak nem is úgy nem jó, hogy valakinek volt szabad húsz perce, és lekent valami süvöltő marhaságot, hanem úgy nem jó, hogy közben látszik rajta, hogy a szerző keményen dolgozott rajta, és már a sokadik fejezetnél tart... na szóval ilyenkor mi a helyes eljárás? Írni egy review-t, hogy jobb lenne abbahagyni? Vagy udvariasan hallgatni?
+Majmunka+ Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4212
Bocs, de ki vagy te? Még nem láttunk errefelé... Ha azt akarod sugallni, hogy Eti lenézi a fanficet és minket, akkor biztosíthatlak, hogy ez nem igaz. Nem tudom, mi a túrót akarsz ezzel, de a nicked egy kicsit gyanús. Én azért nem akarok előre ítélkezni, végül is téged is hívhatnak így, nincs levédetve, de valljuk be, elég valószínűtlen, és akkor is illett volna erről ejteni egy megjegyzést.
Előzmény: gorgey (4209)
karbalán Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4211
Ne haragudj, akárki is vagy, de hogy jössz ahhoz, hogy Eta családnevével regisztrálsz nicket?
Előzmény: gorgey (4210)
gorgey Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4210
az idézet enahmától való. kétféleképp is értelmezhető. kiváncsi vagyok, ki hogyan értelmezi.
gorgey Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4209
"És még egy: ez a HP-s múlt... *pirul* Hát, Istenem, mindenki kezdi valahol. De azért sokat köszönhetek annak a közösségnek is, mivel amit tudok az írásról meg a cselekménybonyolításról, azt mind rajtuk "kísérleteztem ki", és a mai napig is közülük kerülnek ki azok, akik lelket öntenek belém, ha elkenődöm. Szóval, persze, nem egy Litera, de azért emberek vannak ott is. :-)"
(forrás: http://szs.freeblog.hu/archives/2007/05/23/Blogfak_vorose/)
karbalán Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4208
Ha volt a válaszaid között legalább 10 jó, akkor nyerhetsz.
Előzmény: tarkla (4207)
tarkla Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4207
Voltam könyvhéten HP kvizezni..persze semmi nem jutott eszembe. Még a Chudley Csúzlik helyett is csak azt irtam, hogy Ron a narancssárgáknak szurkol :D
És persze egy csomót gondolkoztam rajta, hogy kinek kéne még Csodaidőket venni, mert ha már Eta is kint van dedikáltatni is lehetett volna. De mint a Kviz válaszok, az is csak hazafelé jutott eszembe, hogy osztálytársam névnapja most lesz.
Szóval a kviz sem lett jó, Csodaidőket sem vettem...de azért érdemes volt kimenni :D
Lilyanjudyth Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4206

Ha már meglesz az oldal készen, akkor lesz egy felmérés, hogy vajon FANART-ra van-e kereset... mert akkor az is lesz. ;)

Különben jó pár főszerki meg lett kérve, hogy tegyen ki egy pár mondatot, kit mennyire érdekel a dolog. (Köztük jó pár snarry-drarry oldalt is). ;)

Furcs,a de már most, mikor néhány napja lett beharangozva, sok az érdeklődő, és sacc tíz író is van már. (Azt hiszem.) :)

Előzmény: +Majmunka+ (4204)
marna600 Creative Commons License 2007.06.02 0 0 4205
Sziasztok! Szerintem szuper az ötlet, sajnos nekem nincs írói vénám, de nagyon szeretem a történeteket. Szorítok, hogy sikerüljön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!