Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21061

Magek! És wannabe-magek!

Egy ilyen újfajta arcane/frost buildhez mit szólnátok?

http://www.wowhead.com/?talent=of0qczMczLGzZZAsccobu0f

Deashi Barai Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21060
... "s kezetek megpihenhet végre a kardvason" ööö a staffon. Innentől átvesszük a stafétát. :-)
Előzmény: uncas (21059)
uncas Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21059
Ez nem jó. :) Tul elöl van a pap és túl hátul a bagoly. :)
Előzmény: Deashi Barai (21042)
Lord Sage Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21058
jó hát azt persze, de úgy értettem, hogy az AB / EoS 2000 győzelmi pontjába nem számít a kill, de akkor lehet félre és nem erre gondolt :)
Előzmény: Doktor Toka (21056)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21057
Ezt jó volt olvasni. Hangoztatom elég sűrűn:
Warriorral JÓL pvp-zni nagyon nehéz (de tényleg), sok gyakorlás, kiváló reflexek és jó gép kell. Ha ez mind megvan, a legélvezetesebb dolog a wow-ban. Igen kevés jó warriort ismerek (pvp kontextusban).

Anno felhúztam egy warit 70-re hogy majd ő lesz a pvp karim, de az élet úgy hozta hogy nem tudtam eleget foglalkozni vele, így pve alt lett belőle. Talán 80-on kinevelem őt (és magamat is :P) pvp-re.

Pvp-s wari makrók érdekelnének.
Előzmény: Evil of Malahide (21054)
Doktor Toka Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21056
Newsflash: kapsz honort a hk-kért is. Éééérted, HONOR KILL. ;)
Előzmény: Lord Sage (21053)
Doktor Toka Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21055

Zka: igen volt szerencsém, jöhet a prot warri is.

Evil: Szerintem lehet kiteolni a palát is, bár nekem talán egyszerűbb, mint neked, annyiféle chill-em, snare-m, cc-m meg mindenfélém van.

A spell reflect meg csúnya dolog, de szerencsére lehet látni a kis felvillanó pajzsocskát (amúgy is csak spellreflecthez vesz elő pajzsot a warrior mage ellen) és akkor sima cicalenszt (ice lance) kap(ok).

De azért aláírom, hogy a pala sokkal durvább, mint volt, de ne csüggedj, jön már a nerf. (Most már csak rugónerf kéne...)

Előzmény: Evil of Malahide (21054)
Evil of Malahide Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21054

hàt pont ez a szèp a pvp-ben, hogy mindenkinek megvan a "mumusa", legtöbb kaszt retteg a rugoktol, èn a warrioron eszem öket, viszont frost mage-t csak akkor tàmadnèk meg ha fix healer van mögöttem, akkor sem könnyü fight, mèg ugysem hogy be vagyok macrozva spell reflect es shield bashra, plusz utàna vissza rendes fegyverzetre es zerkerbe, ès onnan mèg pummel ahogy lejàr a cd

(öltem meg màr frostiet arènàban ugy hogy sajàt magàt critelte 6k erejèig, de az màzli volt)

ezzel nincs is bajom, ne is legyen olyan kaszt ami "mindent visz" mint règen a Lola-T az autoskàrtyàban:D

viszont a pala most eppen az, ezt jo lenne igen hirtelen nerfelni

nem lehet cc-zni, nem lehet kite-olni, nem lehet odaàllni elè lejàtszani 1az1 ben ès emellett mèg vaddiszno dps is, ez talàn kicsit sok egyszerre?

Előzmény: Doktor Toka (21051)
Lord Sage Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21053
ezt nem annyira értem, azért hogy ha gyaksz, nem kapsz semmit mintha, csak AV-n jár érte 1-1 pont, de ez jellemzően nem érdekes.

EoS-on ha nincs két tornyod, akkor fixen bukod, hiába zászlózol, ezt persze előszeretettel nem fogja a csapat nagy része és birka mód rohan a zászlóért, mert az fun

Előzmény: Chaina (21050)
Zka Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21052
Prot warriorhoz volt már szerencséd? :)
Előzmény: Doktor Toka (21051)
Doktor Toka Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21051
Palát, warriort sok szeretettel várom (frostmage). Rugó, lock, hunter... azok menjenek máshova.
Előzmény: Evil of Malahide (21047)
Chaina Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21050
Valamit elcseszett a Blizzard egyébiránt, többek egybehangzó állítása szerint a végén több pöttyöt kapsz ha öltél mint állat, mint ha védtél egy tornyot. Nomármost így hogy az égben veszed rrá Veér Pistit, hogy védekezzen mondjuk EoS, AB ilyesmin? (saját kútfőből nem teszteltem, nincs kanalam bg-zni mostanában)
Előzmény: Zka (21040)
Lord Sage Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21049
Cyclone-ban fix szopó allyként kb. minden, kivéve AV-t, ahol rendszerint nyerünk. Cserébe mindig van, aki 1900:130 -nál is leáll még küzdeni egy bázisért, nehogy vége legyen a szopásnak hamarabb. Értem én, hogy harci szellem, de nem kéne :)
Ja meg a fix 3-4 "battle leader" szellemben játszók, akik egymásra spammelik a melyik group hova menjen makrókat.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21048

mondom h ven fasz vagyok... nalam ez a siras/kacsintas jele: ;>

masreszt szerintem kurvara idegesito h mennel egy nyugodt laza heroicot es 5 ember azon agyal h a faszert nem tudunk bejutni....el is mentem aludni, mert ez igy, ebben a formaban, jatszhatatlan.

H.

Előzmény: Deashi Barai (21045)
Evil of Malahide Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21047

azok a rugok vernoob S1 vagy meg az se warriorokhoz vannak szokva, a T6 pajzsot nem ismerik fel mert sosem lattak ilyet:D

amugy nem kell tanknak lenni, rugo ellen az arms v. fury is pompas, nekem van egy kulon macrom csak rugoknak :  rend/disarm - aztan itt el is fogyott a tudomanyuk, kozvetlen meleeben ledaralom oket, a rutinosabbja itt mar nyomja a sprintet, de szerencsere mindig akad aki bevarja a vegzetet ..

ami ujabban piszok idegesito az a pala hegemonia, retrivel kek-zold gearben sem tud semmit kezdeni az S3 warriorom, ennek nagyon nerf szaga van ha blizznek maradt meg egy csepp arànyerzeke is...

Chaina Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21046
Az ijedtség egy dolog, de ők négyen irigylésre méltó hp-val és healing spellekkel rendelkeznek, amikkel magukat és a bosst is gyógyítják. Nemigen lehet őket aoézni, egy renew 2 tick alatt töltötte fel őket 20 %-ról, szóval nem volt vicces. Viszont állati mókásan néznek ki :-)) Az egyik tryon már erőst wipe volt, mikor az éppen leidézett 4 ütős sámán reflection egyszerre indult felém. Nem éltem 2 secig :-))
Deashi Barai Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21045
Q.Q = kjúkjú=sírásrívás. Ez egy szmájli ami szemet jelképez, kicsorduló könnyekkel. :-D
Előzmény: Törölt nick (21044)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21044

WTF is QQ?

H.

Előzmény: Deashi Barai (21043)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21043
:-D Ez a masszív QQ. ZKA rossz hatással van rád.
Előzmény: Törölt nick (21041)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21042
Ottmaradt. Durva lag volt. Talán ebben a resetben.

http://wowwebstats.com/mej2qselnf1pm

Ezt most kaptam. Hein külön figyelmébe: Nézzétek a papokat (Pl Patchwerken) :-DDD
Előzmény: Chaina (21037)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21041
akkor igy foglamazom: a zombizas kifejlesztesebe, bevezetesebe fektetett energiat, penzet, fejlesztoi es uzemeltetoi embernapot inkabb arra forditottak volna, hogy normalisa mukodjenek az instance szerverek. komolyan mondom elkeserito h 42 problakozasra sem lehet bejutni az instakba. faszlama blizz.
Előzmény: Chaina (21039)
Zka Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21040
Biztos megijedtek nagyon, hogy bottal ütöd a nyomukat :))

Segítsetek már megérteni pár dolgot amit pvpben tapasztalok:

1) hogy a picsába tud az alliance folyton 1500:500-ról elveszteni ABt meg EOSt? Annyira érdekelne, hogy ennyire hülyék az emberek más battlegroupokban is, vagy csak a Blackout-ban megy ez? Tegnap 2 ilyen meccsen is voltam, fogtam a fejem erősen.
2) mi forog azoknak a rugóknak a fejében akik odajönnek 1v1-et játszani a warrioromhoz amikor a hátamon van egy 2 méteres T6os pajzs? :) Aztán mikor a kidney lejár és még 80%on vagyok akkor vanish... És aztán visszajönnek akár 2x is és újra megpróbálják! Mégis mire számítanak? :D Ugyanígy nem értem, hogy miért sapolnak le? :)

Komolyan, ha valaki emberi butaságon akar röhögni, BGzni menjen :)
Előzmény: Chaina (21039)
Chaina Creative Commons License 2008.10.29 0 0 21039
kukucs, már nincsenek zombik, hahóó, föld hívja Horaszt, Horasz jelentkezz, vétel :-))

Kil'jaeden mókás fight. Meg idegesítő sokfelefigyelős, egyszermozgós. De alapjaiban tetszik. A Sinister reflectionok mókásak, kicsit frusztráló volt amikor lett belőlem 4 plusz példány és ütöttem bottal a tankokat :-)
Előzmény: Törölt nick (21038)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21038
Zombizas helyett ezt szerelnek meg....kurvara unom, h fel ora egy instaba bejutni...

[20:19:31] Additional instances cannot be launched, please try again later.
Chaina Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21037
És mi lett Muruval tegnap végül?
Előzmény: Deashi Barai (21036)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21036
Én elvileg ma megyek BWL-be :-)) Plusz dolgozom még pár finomságon, elvileg ma meglesz az Ambassador, a 2000 questből is megvan 1920, a loremaster Kalimdor is 80% környékén áll:-)) Outland full kész, explore és lormaster oldalról is. Meg persze a csingilingi, azokat nem említem, de ezek nagyon lefoglalnak:-))
Előzmény: Chaina (21028)
Chaina Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21035
A kicsi most Nagrandban lett hetvenes.. mármint Nagrandban tart a questjeivel. Instáztunk rengeteget, így most egy hetvenes holy priest questelget Nagrandban, mókás, viszont sokkal gyorsabb, mert repül. Blades Edge, Netherstorm, Shadowmoon még teljesen tiszta questelésileg.
Előzmény: Zka (21031)
Lord Sage Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21034
eddig nem is tudtam, hogy az a nick te vagy :P

Hunteremmel 1100-nál járok, pár classis instát lenyomok talán, ami idegesít, hogy ezerszer voltam és nincs meg, de ami legjobban fáj :) hogy a seasonalokat nem adta meg, pedig quest volt kb. mind... Azokat szerettem régen a legjobban, míg még volt rá időm, mindet megcsináltam, lvl48-on mentem coinért a hordás fővárosokban, de szép is volt :)) Megvan az összes seasonal ruha, de írja, hogy not completed, érdekes... Újra már nem fogok nekiállni.
Előzmény: Zka (21031)
Chaina Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21033
Hát nem hiszem hogy a magánéletem ennyire publikus lenne :-) IRL okokból van három accunk, és a nagypap nem az én eredendő accountomon van több másik karakterrel együtt. A ki mit fog mainként használni kiegben agyalás közben jött az ötlet, hogy ha csinálok a saját accomra egy papot, akkor az azon az accon lévő egyéb karakterek - amiket nem én használok - felszintezése nem fogja zavarni az én időközben kialakult papfüggőségemet. Mert az már tisztán látszik, én már így maradok healelni, azon belül is priesttel healelni a legjobban nekem bejövős. És most így kieg előtt már egymindegy melyik lesz felszintezve 80-ra, annyira nem számít az a T6-Sunwell gear.
Előzmény: Doktor Toka (21030)
Lord Sage Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21032
na AV-n az a legkönnyebb achivement, beugrasz a tóba és nyomod a selfhealt a drain effektre :)) De amúgy tényleg gáz, hogy ritka az az eset, amikor minimális heal mellett nem kerülsz a legjobb 3-ba legalább. Ebből a legjobb, lehet linkeltem anno a shotot, ahol a hunteremmel AB-n első vagyok dmg-ben és allyknál második healingben a spirit bond miatt o.O

Előzmény: Chaina (21028)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!