szvsz VC nem nulla
ez a váltás remélem megadja neki az új erőt, és újra úgy fog csengeni a Vince név, mint 2000 környéként. Az a többé nem zsákolokos dolog, meg csak 1 vicc volt, sajnos a lapok többsége csak 1 kiragadott részt közölt egy interjúból.
na mind1, majd meglátjuk kinek van igaza, de én nem lepődnék meg ha NJben visszatérne a 20 pont feletti átlagot produkáló AirJersey (?)...
Szvsz VC egy nulla. A Nets semmivel nem lesz jobb, mint eddig, Kidd meg továbbra is menni akar.
Kidd, VC, RJ. És akkor mi van? A jó embereket így is elküldték onnan, ki maradt a Netsben e három emberen kívül? Kicsoda?
Ha a Nets egyáltalán bejut a rájátszásba (!) azt egyedül Kiddnek köszönhetik. És persze a Travis Best-Rodney Buford-Ron Mercer-Nenad Kristic-Jabari Smith-Zoran Planicic cseresornak. ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Amúgy VC porcelán és zsákolni se akar már. Nyomi, le vele!
(És szánalom, hogy vezeti a keleti AS szavazást forwardban. SZÁNALOM!!! Ez az egész szavazás egy nagy f***ság.)
Uhh, Iverson [b]54[/b] pontot dobott a Bucks ellen...
A Bobcats újra nyert, ezúttal a Rockets ellen, hosszabbításban, egy ponttal :)
Okafor és Knight most már folyamatosan nagyon jó!
Öt ponttal kaptak ki a Grizzliestől, de úgy, hogy összesen nyolcan voltak, és az elcserélt emberkék már nem játszottak! Szal ez egy elhamarkodott kijelentés :) Na jó, persze az enyém is :)
Érdekes, az eddig általam atombénának minősített Scalabrine 21 pontot dobott (9/15), mellé pedig összerántott kilenc lepattanót...
Kérdés, hogy Kidd így is el akar-e menni, és hogy Jefferson hogy viseli majd, hogy nem ő lesz a topscorernek elkönyvelt player a csapatban ezentúl.
Igen a hátsó sor valóban elég jónak tűnik, de belül nagyon karcsú a Nets. Biztos, hogy kellene még szerezni egy két magasabb embert, még ha gyengébbet is, mert egyszerűen nem lesz kit beállítani a játékba.
Kidd helyében én adnék egy esélyt ennek a felállásnak hátha menne. Azért elgondolkodtató, hogy esetleg mi lett volna ha K Martint nem cserélik el draftjogokért (bár persze a mostani cserében pont ezek a draftjogok is szerepeltek).
Torontonál szintén kettős a helyzet. Egyrészt jó, mert megszűnt a bizonytalanság, ami szezon óta a levegőben volt, illetve az a rossz hozzáállás, amit Carter mutatott biztos, hogy rosszat tett a csapatnak. A két Williams igazi jó "munkásemberek" :o). Semmi extra, de hajtanak. A Mitchell az ilyen embereket szereti. Viszont azért a pontok hiányozni fognak illetve az is kérdés ki lesz a behúzó ember az arénába, bár ez inkább üzleti jellegű kérdés. Az meg külön extra lenne, ha Mourning esetleg 15-20 percekre betudna állni centerbe még ebben a szezonban, mert azért tud mit adni a csapatnak....
Haslem nekem tavaly a titkos favoritom volt, örültem a jó teljesítménynek, az első perctől figyeltem és nem okozott csalódást. nem sok draftoltatlan játékos ilyen jó az első idényében.
na de nem all star szint az, amit csinál (még)
a fantasy nba: rookies-játékban sok pontot hozott, persze a végén már más is jelölte:-) yatélleg, ebben a játékban a több ezer résztvevő közül jelenleg a 290. vagyok:-)