szia, köszi szépen, remélem szombatra összejön és talán ki tudok menni délelött, remélem akkor még nem lesz olyan nagy nyüzsi, majd élménybeszámolok, nehogy lemaradj valamiről :P
Szerintem is érdemes kimenni, bár idén én biztosan nem jutok ki a pici miatt. :) Viszont ott egy helyen tudod összehasonlítani az árakat... :) Ami előny. :) Az igaz, hogy az irodák szokták tartani az akciót még 1-2 hétig, de ki tudja mi marad meg az utakból. Nagyon sokan ugyanis helyben lefoglalják... Szerintem, ha lehetőséged van rá, mindenképp menj ki. :)
Na ezt elhiszem, de mégis furdal a kiváncsiság, azért csak más ha látom a kínálatot és kapok jó kis ajánlatokat :D :D :D esetleg még nézegethetek egy-két helyet ahova megéri elmenni, tényleg csak a tömeg amitől félek, egyébkééént nagyon jó lenne kikóvájogni, főleg, h a párom inkább vigyáz a gyerekekre, csak ne kelljen neki kijönnie :D :D és nyugodtan nézelődhetek órákig !!! :))))))
Dehogy is, Te Dilis Pasi!!!! :)) ez a tunéziai étterem előtt állt...mert ugye hol megy az ember arab étterembe, ha nem Párizsban!! :)) de a szilvás tajin.... hmmmmmm :)))