Munkahelystruktúra változás szempontjából valóban meglehetős promléma a hűtőszekrénykipakolás. De biztos vagyok benne, utánnna legalább nem tömegközlekedéssel és átszállási szituációkkal kell hazacipelni a személyeknek a teherótónyi reglámszatyrost.
Tehát, kissé érthetőbben: lehet, hogy azért nem látszanak a képek, mert nincs feltelepítve a Silverlight program. Amúgy köszöntöm az éjszakai műszakot. Magam is onnan jövök, ez meg is látszik a mondatszerkesztésemen:-)
Én látom a képeket és teccenek is:) Pedig egy őskori explorerrel nyomom. A Silverlight program fel van neked telepítve? Lehet, hogy azért nem láthatók a képek.
Mostmár sejtem, hogy miért tart több mint egy hónapig egy kormányváltás a parlamentben. Eltart egy ideig amig a régi politikusok hazaviszik onnan a féldisznót, az újak meg bepakolják. Lehet, hogy közben még ki is mossák nekik a hűtőt. Na meg még szükséges lehet a hallugén szerek nyomainak az eltüntetése is.
Sajnos nem tudom megnézni a fotókat. Csak x -ek vannak helyette. A windows live profile-odat azt meg tudom nézni, de ott se tudok megnézni más shared fotókat se.
Nem lehet, hogy ezeket csak az tudja megnézni aki windows live ismerősöd is ??
A helyszínt sikerült megtalálni, némi habozás után, semmiképpen nem nagyon szájbarágós a kitáblázása - olyan retrós :-)
Nagyon kedves hölgyek vezettek végig két kiállításon, az egyik a Hortobágyra kitelepítettekről szóló megemlékezés, ahol bizony nagyon sok új dolgot tudtam meg, számos eseményről semmilyen tudomásom nem is volt eddig. Bástya elvtárs és a "Te rongyos élet" érzés nagyon érezhető volt...
A másik volt a Retro kiállítás, amiből egy pici ízelítő látható...
Ma hallottam, hogy saccperkábé egy bő hete karambolozott egy ismert szinművészeti ember, aki már korábban is rendszeres jelleggel karambolozott. Látásból ismerem is a tévőből, bár most meg nem tudom mondani melyik filmben láttam. Ráadásul nemcsak ivott, hanem hallugén szert is evett, ami kábitószer. Az meg gondolom még veszélyésebb a figyelem megsértésében. Endre azt mondja, akár xy évre is bevonhatják a jogosítványát mer Nó tolerancia mozgalmat hirdetett valamelyik kormány. Erről jut eszembe, hogy mostmár az uj elnökség vezeti a minisztertanácsot a parlementben. Azt nem tudom, hogy akik most nem kaptak munkát, azok mikor vitték el a holmijukat, mikor pakolták ki a hűtőből az élelmiszerüket, miegymást. Merthogy állítólag a politikusoknak van saját szobájuk, hűtövel. Persze csak az ügyesebbeknek. De biztos megoldották valahogy, mert nyilván tudták, hogy lejárt a munkamegbizatásuk.