Otthagytuk a lépcsőn! Remélem, nem gurult vissza a borospalackok közé! Hozzuk fel, és masszírozzuk meg átfagyott tagjait. És itassunk vele citromlét, mert úgy hallottam, csuklik is:-)
Köszönöm, köszönöm. Remélem mindenki olvasta ezt a mondatot, mert nem szeretnék későbbi talikon szemrehányást kapni, amiért nem felelek meg "esetleg" a képnek. :DD
A többit majd holnap, most megyek ágyikóba. Jó éjt mindenkinek. :-)
Na ezt a szelidítést ezt fejtsd ki... :))
Ha gondolod akkor privátban, de ezt most nem fogom, viszont mindig érdekel, amikor felfedezik előttem ismeretlen értékeimet :)))))
És igenis, én téged ártatlannak és szolídnak láttalak :))))
Hogyne. Én pedig egy ártatlan és szolid lány. Vagy nem úgy tapasztaltad?
Rád viszont egyre ámulóbb szemekkel nézek, mert te képes vagy "szeliditeni". :-)
Na ezért kell gondolkodás nélkül bevallani. Utólag már verheted a fejed a falba.
Pláne, ha meg is nősültél közben, és a bevallatlan dolog is 25 fölött történt.
Ismerek ilyen srácot.
Mióta megtudta, hogy a lány is, azóta horpadt a feje :))
A szélén:-) Ahogy te azt képzeled:-) Majd szépen körbedongunk:-) A gitárt pedig imádom. Gimis nagy szerelmem, a vörös hajú srác gitározott, imádtam hallgatni, elnézni, csendben, mintha odakucorodtam volna a lábához. Nem kucorodhattam soha a lába elé, mert plátói szerelem volt csak... a "poén" az, hogy sok-sok évvel később kiderült, ő is szerelmes volt belém, de egyikünk sem mert lépni... Ááááááááááá, ilyet üvöltöttem fájdalmamban, amikor megtudtam....