Keresés

Részletes keresés

szkink Creative Commons License 2005.01.15 0 0 785
 Most megnéztem a képeidet. A felsön nem látni jól  a képen a pöttyöket. Arra nem tudok igy semmi biztosat mondani , de az  alsó szerintem lány. De kép alapján ez igy nagyon nehéz megállapitani. Bp- i XIX- l ben lakok  ha gondolod nálam megnézheted a gekkokat viszonyitásképp hogy megtudd milyen a neme a tiednek. szia MONI
Előzmény: Greylupus (757)
szkink Creative Commons License 2005.01.15 0 0 784
 SZia nekem 3 nöstény és 1 himem van . nekem  a másfél év alatt csak a nöstény ásott mindenfelé tojásrakás elött. A fiunál jol látszanak az apró fekete pöttyök én csak tetoválásnak hivom. A nösténynél nagyon halványan látszik. sok sikert Moni
Quaint Creative Commons License 2005.01.14 0 0 783

Na jó:) Itt egy fél publikus mail cimem:)

virgonc@vipmail.hu

Quaint Creative Commons License 2005.01.14 0 0 782

:))) De jó kép:)

Farkas sajna nem jött meg. 2004 oktoberi az utolsó levél:)

Előzmény: Törölt nick (781)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.14 0 0 781
namégegyszer:
Előzmény: Törölt nick (780)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.14 0 0 780

Quaintnek:

:-)))))))

Előzmény: Quaint (779)
Quaint Creative Commons License 2005.01.14 0 0 779

ha jaj:) Majd mindjárt meglátjuk:)

Előzmény: Greylupus (778)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.14 0 0 778
a mailboxos címedre küldtem,.. az él még?
Előzmény: Quaint (777)
Quaint Creative Commons License 2005.01.14 0 0 777

Nem jött meg:(

Előzmény: Greylupus (776)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.14 0 0 776
küldtem mailt a címemmel, ami tud képet fogadni:) és várom őket:)
Előzmény: Quaint (775)
Quaint Creative Commons License 2005.01.14 0 0 775

Greylupus akartam küldeni pár képet. De a régi cimre nem lehetet.

Na mindegy.:)

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.14 0 0 774

éljen éljen! jó hallani, hogy már egyre többen ezt mondják! :-))))))

Már három napja szababon van a patkány. MÁrmint hogy nyitva van mindkét ketrec, oda megy ahova akar. de nem akar. Alszik a kicsiben, eszik-iszik a nagyban, néha ott is szunyókál. Időnként átmászkál a kanapére, de vissza is megy.

Tök jó. Csak akkor zárjuk be, ha nem vagyunk otthon.

Így már nem is olyan izgága. :-))))

Előzmény: Quaint (773)
Quaint Creative Commons License 2005.01.14 0 0 773
A kutyú nállunk is család tag. Ő a fiunk:)
Előzmény: Törölt nick (772)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.13 0 0 772

hely, idő?

namost az a helyzet, hogy blökköt biztos, hogy vinnénk. ezt tuti. imád utazni, imád velünk lenni, és mi meg imádjuk őt.  ő a mi kislányunk, és szerintem a szülők nem hagyják otthon egyedül a 3,5 éves gyereküket. :-))))

Előzmény: Greylupus (771)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.13 0 0 771

Háme' nálunk mind a két göri a fogával kommunikál:) (nem tudom, láttátok-e, hogy egy görénynek mekkora a szemfoga.. bár a kutyánál kisebb, de azért szép sebet tud okozni) Így egyiket sem merném idegen kutyához odaengedni:)))

Bár régebben az "idősebb" (kemény két és fél éves:) görivel sétáltam együtt egy spániellel és egy basset hounddal, és egyiket sem akarta megharapni, (és a kutyák is imádták:) most már nem tudom, hogy mi lenne a helyzet. Most egy másik göri a társa mindenben és ők görényül kommunikálnak - tehát harapás, bunyózás, kergetőzés:)

De ha a göriket nem vinném, akkor is szívesen taliznék veletek:)

Előzmény: Törölt nick (770)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.13 0 0 770
Miért kellen gátolni a fajok közti kommunikációt....? :-))))))))))))))
Előzmény: Quaint (769)
Quaint Creative Commons License 2005.01.13 0 0 769

Az érdekes volna. Kölyök kutyával meg szukával el van az enyém. De a göri....

Azért meg van veszve. Egy haverom szokta néha lehozni az övét. Na akkor nem lehet birni az enyémmel. :) Bele remeg, olyan kiváncsi, csak nem merjük összeengedni öket:)

Előzmény: Törölt nick (767)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.10 0 0 768

ok, én csak örülök, ha írsz:)

megnéztem Gyulát.. azt hiszem mégiscsak Gyulia.. a fordított V betüt nem látom alul rajta... áááááá:)

akkor már tudom, hogy miért ilyen hisztis, ha megpróbálom megfordítani:) a barátnőm két gekkója csak kapálózik.. de Gyula (vagy Gyulia?:) brekeg is hozzá + le is pisil..

Viszont a farkába nagyon beleszerettem (nem félreérteni:)))), olyan szép színe van, más gekkón még eddig nem láttam ilyen színezetet....

De találtam nektek két nekem nagyon tetsző képet:) az első szerintem nagyon tuti:))

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 767

ja, majd szerintem is kellene egy görény-kutya talit megejteni... :-))))))

majd felvetem  a kékráktémát otthon.

ma nagyon kevés időm volt írogatni, holnap sem biztos, hogy lesz. előre is sorry.

Előzmény: Greylupus (766)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.10 0 0 766

:) akkor még cebusékat kellene megkérdezni:)

képzeljétek valszeg rendeződni fog a leopárdgekkócska helyzete - legalábbis remélem.. megint beszélgettem az eladóval és meglepően sok mindent tudott a gekkókról.. (mármint szerintem). És tényleg bezár a bolt.. rákérdeztem, hogy mi lesz az állatok (legfőképpen a gekkó:) sorsa, és mondta, hogy minden állat megy vissza a tenyésztőhöz.. a gekkót viszont hazaviszik.. a fia nagyon szurkol azért, hogy ne legyen gazdája, mert nagyon szeretné.. vettek neki terráriumot is (nagyobbat, mint amiben most van - arra rákérdeztem:) és oda megy a gekkó..

hát remélem, hogy jó sora lesz.. legalábbis jobb, mint ami most van..

cebus: a rák kék rák és 870 forintba kerül..

Előzmény: Quaint (765)
Quaint Creative Commons License 2005.01.10 0 0 765
Rajtam nem múlik.:))
Előzmény: Greylupus (764)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.10 0 0 764

akkor megnyugodtam:)

de lehet, hogy egyszer jobb lenne személyesen valahol összejönnünk, hogy ezt megdumáljuk:)

Előzmény: Quaint (763)
Quaint Creative Commons License 2005.01.10 0 0 763

Na én ugyan ugy vagyok mint Farkas:))

A mai napig nem tudom eldönteni, hogy melyik milyen nemű. Hol megbizonyosodom hogy lányok, hol meg hogy az egyik fiu. Utána meg a másik a fiu, és az egyik a lány :))) Ki tudja ezt követni?:)

Szóval nekem is jó lenne megtudni, hogy melyik milyen nemű?

Lehet én is csinálok képet róluk.

Greylupus Creative Commons License 2005.01.10 0 0 762

A korukat nem tudom, de rákérdezek - azt hiszem, hogy tavaly nyár elején születtek:) Ez igy jobb is lenne, mert mi féltünk, hogy mind a kettő fiú.. És mivel olyan szépen el vannak együtt, nem akarta a barátnőm sem szétszedni őket.. de akkor valszeg nem is kell:)

Igen, ezeket a képeket én is láttam és órákig tanulmányoztam:) De mi a két gekkónál felfedeztünk ugyanilyen dudorokat, azért tippeltük, hogy hímek:))

Előzmény: PaT_PaN (758)
Greylupus Creative Commons License 2005.01.10 0 0 761

köszönöm szépen a válaszokat:) akkor úgy látszik, hogy sokat kell még tanulnunk/tanulnom gekkók terén (ami nem baj, mert szeretek tanulni nálam okosabbaktól:)

ezek után le fogom fotozni már Gyulakomát is, mert most már teljesen elbizonytalanítottatok:))))

de adok ismét két fotót - ezek most Gyuláról vannak...

Az egyik egy színes farok:)

A másik pedig teljes életnagyságban:)))

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 760

Na ez az!!! Az alsón tök jól látszik. Vastag faroktő és a golyók egyértelműen kidudorodnak!!

Előzmény: Törölt nick (759)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 759

Sziasztok!

Farkas, csak nem. :-((( Nem nekem kell. Nekem elég a patek ördögnek. Már azt csináljuk, mert ugye még mindig kifér a rácson a nagyketrecből, hogy éjszakára visszarakom a kicsibe (ez a nagy tetején van), nappal kinyitva mindkét ajtók, a patek pedig jókat játszik és rohangál a szintek között. A kaja és a víz a nagyban van. Tegnap ott aludt el, de nem mertem otthagyni éjszakára.

Lehet, hogy már megkopott a szemem, de én egyiket sem nézem fiúnak. Hiányoznak a golyói. Szerintem. A golyók a faroktőben vannak. ott kéne dudorodni, elég jól.

PaT_PaN Creative Commons License 2005.01.10 0 0 758

"gyanítjuk, hogy biztosan fiú" ez aranyos volt! Hát legfeljebb lány! :-)

És mennyi idősek?

Szerintem mind a kettő lány. A fiúknak határozott V alakú pórusaik vannak, és jellegzetesek a herékhez hasonló mirigyek. A képeken jól látható.

Greylupus Creative Commons License 2005.01.09 0 0 757

Sziasztok:)

Szexáláshoz kérném a segítségeteket:) A barátosném két gekkóját megpróbáltuk alulról lefotózni és plízz segítsetek beazonosítani, hogy milyen nemüek:) Az egyikről gyanítjuk, hogy biztosan fiú, a másik még kérdéses..

Az egyik folyamatosan ás.. ez nem tudjuk, hogy csak rossz szokás, vagy esetleg ezzel jelzi, hogy ő lány lenne?

(tudom, sok a hülye kérdésünk:)

ha nem jók a képek, készítünk újakat:) az elsőről tippeljük, hogy fiú.. a második nem tiszta (bár ott rosszabb is a kép..)

Quaint Creative Commons License 2005.01.07 0 0 756

Hát.. A rák Cebusé, a gekko a tied, a többi meg engem nem érint.:) Igy jártam:)

Előzmény: Greylupus (753)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!