Most megnéztem a képeidet. A felsön nem látni jól a képen a pöttyöket. Arra nem tudok igy semmi biztosat mondani , de az alsó szerintem lány. De kép alapján ez igy nagyon nehéz megállapitani. Bp- i XIX- l ben lakok ha gondolod nálam megnézheted a gekkokat viszonyitásképp hogy megtudd milyen a neme a tiednek. szia MONI
SZia nekem 3 nöstény és 1 himem van . nekem a másfél év alatt csak a nöstény ásott mindenfelé tojásrakás elött. A fiunál jol látszanak az apró fekete pöttyök én csak tetoválásnak hivom. A nösténynél nagyon halványan látszik. sok sikert Moni
éljen éljen! jó hallani, hogy már egyre többen ezt mondják! :-))))))
Már három napja szababon van a patkány. MÁrmint hogy nyitva van mindkét ketrec, oda megy ahova akar. de nem akar. Alszik a kicsiben, eszik-iszik a nagyban, néha ott is szunyókál. Időnként átmászkál a kanapére, de vissza is megy.
Tök jó. Csak akkor zárjuk be, ha nem vagyunk otthon.
namost az a helyzet, hogy blökköt biztos, hogy vinnénk. ezt tuti. imád utazni, imád velünk lenni, és mi meg imádjuk őt. ő a mi kislányunk, és szerintem a szülők nem hagyják otthon egyedül a 3,5 éves gyereküket. :-))))
Háme' nálunk mind a két göri a fogával kommunikál:) (nem tudom, láttátok-e, hogy egy görénynek mekkora a szemfoga.. bár a kutyánál kisebb, de azért szép sebet tud okozni) Így egyiket sem merném idegen kutyához odaengedni:)))
Bár régebben az "idősebb" (kemény két és fél éves:) görivel sétáltam együtt egy spániellel és egy basset hounddal, és egyiket sem akarta megharapni, (és a kutyák is imádták:) most már nem tudom, hogy mi lenne a helyzet. Most egy másik göri a társa mindenben és ők görényül kommunikálnak - tehát harapás, bunyózás, kergetőzés:)
De ha a göriket nem vinném, akkor is szívesen taliznék veletek:)
Az érdekes volna. Kölyök kutyával meg szukával el van az enyém. De a göri....
Azért meg van veszve. Egy haverom szokta néha lehozni az övét. Na akkor nem lehet birni az enyémmel. :) Bele remeg, olyan kiváncsi, csak nem merjük összeengedni öket:)
megnéztem Gyulát.. azt hiszem mégiscsak Gyulia.. a fordított V betüt nem látom alul rajta... áááááá:)
akkor már tudom, hogy miért ilyen hisztis, ha megpróbálom megfordítani:) a barátnőm két gekkója csak kapálózik.. de Gyula (vagy Gyulia?:) brekeg is hozzá + le is pisil..
Viszont a farkába nagyon beleszerettem (nem félreérteni:)))), olyan szép színe van, más gekkón még eddig nem láttam ilyen színezetet....
De találtam nektek két nekem nagyon tetsző képet:) az első szerintem nagyon tuti:))
képzeljétek valszeg rendeződni fog a leopárdgekkócska helyzete - legalábbis remélem.. megint beszélgettem az eladóval és meglepően sok mindent tudott a gekkókról.. (mármint szerintem). És tényleg bezár a bolt.. rákérdeztem, hogy mi lesz az állatok (legfőképpen a gekkó:) sorsa, és mondta, hogy minden állat megy vissza a tenyésztőhöz.. a gekkót viszont hazaviszik.. a fia nagyon szurkol azért, hogy ne legyen gazdája, mert nagyon szeretné.. vettek neki terráriumot is (nagyobbat, mint amiben most van - arra rákérdeztem:) és oda megy a gekkó..
hát remélem, hogy jó sora lesz.. legalábbis jobb, mint ami most van..
A mai napig nem tudom eldönteni, hogy melyik milyen nemű. Hol megbizonyosodom hogy lányok, hol meg hogy az egyik fiu. Utána meg a másik a fiu, és az egyik a lány :))) Ki tudja ezt követni?:)
Szóval nekem is jó lenne megtudni, hogy melyik milyen nemű?
A korukat nem tudom, de rákérdezek - azt hiszem, hogy tavaly nyár elején születtek:) Ez igy jobb is lenne, mert mi féltünk, hogy mind a kettő fiú.. És mivel olyan szépen el vannak együtt, nem akarta a barátnőm sem szétszedni őket.. de akkor valszeg nem is kell:)
Igen, ezeket a képeket én is láttam és órákig tanulmányoztam:) De mi a két gekkónál felfedeztünk ugyanilyen dudorokat, azért tippeltük, hogy hímek:))
köszönöm szépen a válaszokat:) akkor úgy látszik, hogy sokat kell még tanulnunk/tanulnom gekkók terén (ami nem baj, mert szeretek tanulni nálam okosabbaktól:)
ezek után le fogom fotozni már Gyulakomát is, mert most már teljesen elbizonytalanítottatok:))))
de adok ismét két fotót - ezek most Gyuláról vannak...
Farkas, csak nem. :-((( Nem nekem kell. Nekem elég a patek ördögnek. Már azt csináljuk, mert ugye még mindig kifér a rácson a nagyketrecből, hogy éjszakára visszarakom a kicsibe (ez a nagy tetején van), nappal kinyitva mindkét ajtók, a patek pedig jókat játszik és rohangál a szintek között. A kaja és a víz a nagyban van. Tegnap ott aludt el, de nem mertem otthagyni éjszakára.
Lehet, hogy már megkopott a szemem, de én egyiket sem nézem fiúnak. Hiányoznak a golyói. Szerintem. A golyók a faroktőben vannak. ott kéne dudorodni, elég jól.
Szexáláshoz kérném a segítségeteket:) A barátosném két gekkóját megpróbáltuk alulról lefotózni és plízz segítsetek beazonosítani, hogy milyen nemüek:) Az egyikről gyanítjuk, hogy biztosan fiú, a másik még kérdéses..
Az egyik folyamatosan ás.. ez nem tudjuk, hogy csak rossz szokás, vagy esetleg ezzel jelzi, hogy ő lány lenne?
(tudom, sok a hülye kérdésünk:)
ha nem jók a képek, készítünk újakat:) az elsőről tippeljük, hogy fiú.. a második nem tiszta (bár ott rosszabb is a kép..)